Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme bet365

Postat 08 August 2011 - 02:39 PM (#21) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

si la bf incepuse unii de pe acolo cu \"floricele\" pe site. au fost ceva scandaluri pe forum si s-au mai potolit dar nu s-au lasat pana nu au bagat niste chestii care ingreuneaza site-ul. fata de acum 2 ani cand mergea brici, acum cu acelasi comp se misca mult mai greu si haleste mult mai multa memorie. de parca lumea are nevoie de floricele la un exchange...si da, cei de la b365 sunt batuti in cap de au copiat modelul bwin. nici scrolul nu merge. ii salveaza transmisiunile live.
0

Postat 08 August 2011 - 03:02 PM (#22) Useril este offline   maryusg 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 17-November 09

Pe mine la bet365 cel mai mult ma enerveaza ca nu mai merge sa folosesc tastatura. Era mult mai usor sa dau \"Backspace\", \"CTRL+F\" ca sa caut mai usor anumite echipe/jucatori, dar si alte optiuni. Inca o problema ar fi ca nu mai pot selecta un text pentru ca apoi sa-l copiez. Eu de la ei copiam mereu oferta pe diferite forumuri, insa acum nu mai merge. E bine macar ca mie imi merge scroll-ul, chiar daca nu asa cum mergea inainte.
0

Postat 08 August 2011 - 03:15 PM (#23) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 227
  • Inregistrat: 15-November 08
  • LocationIasi/Botosani

Citeaza

Originally posted by leo987Curat magarie ce i s-a intamplat lui Revolver. Eu vreau sa ma plang de noua interfata a site-ului. Au modificat prima oara pagina de live. Acum si main page-ul. Inainte zburdai cu mouse-ul printre cote si meciuri. Acum nici scroll-ul nu mai merge. Inainte era f simpla pagina, timp de reactie cacalau pe live, pe main page vedeam ditamai oferta de tenis sa spunem (acum au intins-o ca pe o placinta tiganeasca). Daia nici nu m-am omorat prea tare cu bwin sau GB care au GUI-ul vai mama lor (mai ales bwin cu galbenul ala de rahat). Bet365 este o agentie decenta totusi ca oferta si bonusuri, dar cu GUI-ul asta au facut o mare magarie pt ca ingreuneaza considerabil viata pariorului. Dar se pare ca este la moda sa bagi \"floricele\" cat mai multe la un site (multi isi \"coafeaza\" site-urile si fac un rahat..ca se plang user-ii). A devenit un fel de \"Vista\" bet365 acum. :( ( XP-ul is enough for me...Vista si 7 bullshit)Pe voi cum va \"coafeaza\" noua -Graphical user interface- ?
Daca ai procesaor Amd Sempron si 512 DDR1, adaugat la un monitor CRT de 17\' normal ca te deranjeaza.Mie cel putin imi functioneaza la fel de bine de cand au schimbat interfata, si imi place mult mai mult cum este acum decat cum era inainte.PS : Imi merge si scroll-ul si Windows 7 e cel mai bun OS, XP e deja istorie :(
0

Postat 08 August 2011 - 04:58 PM (#24) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

XP este un clasic. De vreo 10 ani \"ruleaza\" pe sute de milioane de masini. Sa-l ajute Dumnezeu si pe 7 sa aiba macar 50% din succesul mesterului XP. Un XP SP3 face cat... :(
0

Postat 08 August 2011 - 05:22 PM (#25) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Pe mine ma deranjeaza ca e read only, adica daca vreau sa dau un pont de la ei, ceva cu handicap asiatic mai mare nu pot sa selectez si sa iau meciul cu copy past. Si nici noua interfata nu imi place deloc fata de ce era inainte.
0

Postat 08 August 2011 - 10:00 PM (#26) Useril este offline   BladeBt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 227
  • Inregistrat: 15-November 08
  • LocationIasi/Botosani

Citeaza

Originally posted by pdpXP este un clasic. De vreo 10 ani \"ruleaza\" pe sute de milioane de masini. Sa-l ajute Dumnezeu si pe 7 sa aiba macar 50% din succesul mesterului XP. Un XP SP3 face cat... :)
Nu contesta nimeni ca XP este slab, a fost, insa la momentul actual nu este cel mai bun OS sa fim seriosi. Pentru relicve este inca \'za best\' pentru astea mai bune deja Windows7 pare invechit. Iti arat PC, cu Windows 7 instalat din Iunie 2009, doar Kasersky Internet Security (2010, 2011 si, acum 2012) plus TuneUp Utilities (la fel, pe ani) merge brici, fara erori, jocurile la FPS mai mult decat decente, NET-ul zboara, ce sa mai vreau de la el? Pe cand la XP mai mult de 1 an nu puteai sta cu el fara sa il reinstalezi, aici vad ca merge mai bine de 2 ani. Sa nu mai aduc in discutie si aspectul grafic al unui PC cu Windows 7.PS : Astept Windows 8, sa vedem ce va aduce nou; PS 2 : Windows Vista intr-adevar sucksPS 3 : Sa revenim totusi la topic :)
0

Postat 08 August 2011 - 10:14 PM (#27) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Dupa parerea mea, niciun sistem de operare n-o sa mai faca istorie cum a facut XP-ul. Atata tot. In fine, depinde si ce aplicatii folosesti. Eu sunt mai de moda veche si inca imi ajunge batranul XP.Revenind la b365, sper sa-si revina si sa refaca interfata. Modul read-only e aberant, la fel e si dispunerea meciurilor.
0

Postat 18 August 2011 - 10:08 PM (#28) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 444
  • Inregistrat: 21-March 06

Am efectuat o retragere Duminica 14.08 la Bet 365 in valoare de 1930 Ron, iar in contul meu ING au ajuns numai 1852, 37 RON

E posibil asa ceva ?
Sa existe un comision pe undeva care sa ajunga la 77, 63 RON ?

Banuiesc ca nu am nici o arma impotriva acestui lucru ...
0

Postat 18 August 2011 - 10:12 PM (#29) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

N-ai, din pacate se pierde mult la conversie, iar ING practica niste tarife babane. Tragedia e ca tot sunt #1 la noi.
0

Postat 18 August 2011 - 10:42 PM (#30) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Și eu am avut o neplăcută surpriză din partea celor de la Bet365 pe care până acum îi consideram de la distanța favoriții mei, surpriza constând în faptul că mi-au trimis un email cu o ofertă de bonus (100% din prima depunere până în 200 lei pentru noul sezon), eu de bună credință și respectând întocmai regulile ofertei, am depus, am introdus codul, dar bonus pauză, iar cei de la Relații Clienți mi-au spus că nu sunt eligibil, sistemul lor depistând un posibil IP comun cu alt cont. Nu a contat că am IP dinamic sau alte amănunte, nu au mai stat la discuții cu mine nici măcar să-mi explice de ce naiba mi-au mai trimis emailul dacă tot nu eram eligibil!?

Evident că am retras suma depusă, fără să o pariez și culmea că mi-au trimis email în care să-mi spună că la următoarea tranzacție de acest fel mă comisionează, acum din mărinimie fac o excepție.
0

Postat 19 August 2011 - 04:05 PM (#31) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareapapi, la 18 August 2011 - 10:08 PM, a spus:

Am efectuat o retragere Duminica 14.08 la Bet 365 in valoare de 1930 Ron, iar in contul meu ING au ajuns numai 1852, 37 RON

E posibil asa ceva ?
Sa existe un comision pe undeva care sa ajunga la 77, 63 RON ?

Banuiesc ca nu am nici o arma impotriva acestui lucru ...

Chiar daca tu ai moneda de la Bet in RON, iar cardul de la ING e tot in RON, se face un schimb valutar: RON in EURO si apoi iar EURO in RON. ING da vina pe casa de pariuri, casa de pariuri spune ca a trimis RON.

Nu ai de ce sa iti bati capu pentru ca nu o scoti la capat. Am facut numeroase contestatii in acest sens si tot degeaba. N am rezolvat nimic.

P.S: Bwin e singura casa de la care iti ajunge exact suma pe care o scoti. Scoti 2000 RON, ai pe card 2000 RON, ei nu fac conversia.
0

Postat 19 August 2011 - 04:45 PM (#32) Useril este offline   DirtyMartini 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 12-August 11
  • LocationBucuresti

Eu nu am intampinat astfel de probleme la Raiffaisen.Ajung in cont toti banii ;) , casa la care joc fiind evident bet365

Deci e evident o hotie din partea celor de la ING.
0

Postat 20 August 2011 - 10:49 PM (#33) Useril este offline   DirtyMartini 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 12-August 11
  • LocationBucuresti

Ce caterinca, la postul anterior nu am spus ca ar fi vreo hotie de la ING,altcineva le-a facut reclama proasta, e voie cu de astea? :000:
0

Postat 27 August 2011 - 10:19 AM (#34) Useril este offline   emylut 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 18-February 06

Un lucru e sigur Bet365 nu mai e ce a fost!!
Va voi povesti ce am patit ca sa va faceti o idee despre cum pun problema cei de la bet 365 si daca citeste cineva de pe la vreo televiziune poate face si o emisiune unde putem scrie totzi cei care au fost nedreptatiti de oricare casa de pariuri.
Meci recent TSK Sofia - Steaua Bucuresti :

Min 70 pariuri live : plasez 3 pariuri : primele de 20 respectiv 30 euro - primul gol marcat Steaua cota 3.5
al treilea 100 euro - Steaua castiga meciul cota 4.33
Se termina meciul si dupa aproximativ 20 min imi crediteaza balanta cu castigul de la primele pariu, cel de-al treilea fiind declarat pierdut cum era si normal. La ora aia mai erau meciuri si am pariat in continuare folosind chiar totzi banii din cont (mentionez asta pentru ca are importanta pt ceea ce urmeaza).
A doua zi primesc mail-uri de la bet 365 cum ca pariurile pe primul gol marcat au fost anulate - au primit cota 1 motivul (pariul a fost plasat dupa marcarea golului - cei care pariati live stiti ca validarea biletului dureaza cateva zeci de secunde si de obicei la faze periculoase live bettingul se blocheaza) si pariul pe victoria Stelei a primit cota 1,28 in loc de 4,33 (nu ma afecta prea mult pentru ca oricum il pierdusem).
"Va contactam in legatura cu pariul cu numarul de referinta AP80611939F plasat la cote de 4.33 pe Steaua Bucuresti (Rezultat la final CSKA Sofia v Steaua Bucuresti). Din pacate, aceasta selectie a avut cote incorecte in momentul plasarii si, in conformitate cu regulamentul nostru de pariuri, va fi decisa la cotele revizuite de 1.28.

Va rugam sa ne acceptati scuzele pentru orice inconveniente cauzate.

Cu stima,

Echipa bet365
"
Dupa discutii pe chat-ul lor mi s-a explicat ca au avut o problema cu acest pariu si au invocat regulamentul care spune ca orice cota poate fi modificata daca nu este conforma cu realitatea (care o fi aia?, sau cine decide lucrul asta?) si se va da cota de piata (iar intreb cine decide asta?).Le-am explicat ca daca au avut o problema la acel pariu, desi nu era o problema a mea - atata timp cat mi-au acceptat pariurile - mi s-ar parea corect sa se dea cota 1 si sa se returneze banii la toate cele 3 pariuri si nu la cele castigatoare sa se dea cota 1 iar la cel pierzator sa se modifice cota foarte mult de la 4,33 la 1,28.
Probabil ma voi plange si la IBAS pentu ca nu este prima data cand incearca astfel de manevre (pe prima pagina s-a mai plans un utilizator de asa ceva)!
Mi s-a mai intamplat sa ma pacaleasca la un pariu nefericit din divizia 2 Romania (aici recunosc ca am gresit si eu pariind pe nr. de cornere).Cand le-am solicitat explicatzii mi-au cerut ei dovezi in acest sens si evident ca nu aveam caseta cu meciul respectiv si nu cred ca exista la FRF o nota privind cornerele de la un meci de divizia 2!
Astept relatari si poate vb sa facem o emisiune la sport.ro, pentru ca daca se mediatizeaza astfel de cazuri se vor arata interesati sa nu isi pateze imaginea si vor reactiona altfel!
0

Postat 27 August 2011 - 10:49 AM (#35) Useril este offline   buratino1 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-October 10

Vezi postareaemylut, la 27 August 2011 - 10:19 AM, a spus:

Va voi povesti ce am patit ca sa va faceti o idee despre cum pun problema cei de la bet 365 si daca citeste cineva de pe la vreo televiziune poate face si o emisiune unde putem scrie totzi cei care au fost nedreptatiti de oricare casa de pariuri.

Min 70 pariuri live : plasez 3 pariuri : primele de 20 respectiv 30 euro - primul gol marcat Steaua cota 3.5
Se termina meciul si dupa aproximativ 20 min imi crediteaza balanta cu castigul de la primele pariu, cel de-al treilea fiind declarat pierdut cum era si normal. La ora aia mai erau meciuri si am pariat in continuare folosind chiar totzi banii din cont (mentionez asta pentru ca are importanta pt ceea ce urmeaza).
A doua zi primesc mail-uri de la bet 365 cum ca pariurile pe primul gol marcat au fost anulate - au primit cota 1 motivul (pariul a fost plasat dupa marcarea golului - cei care pariati live stiti ca validarea biletului dureaza cateva zeci de secunde si de obicei la faze periculoase live bettingul se blocheaza) si pariul pe victoria Stelei a primit cota 1,28 in loc de 4,33 (nu ma afecta prea mult pentru ca oricum il pierdusem).
"Va contactam in legatura cu pariul cu numarul de referinta AP80611939F plasat la cote de 4.33 pe Steaua Bucuresti (Rezultat la final CSKA Sofia v Steaua Bucuresti). Din pacate, aceasta selectie a avut cote incorecte in momentul plasarii si, in conformitate cu regulamentul nostru de pariuri, va fi decisa la cotele revizuite de 1.28.

Cu stima,

Echipa bet365
"
Dupa discutii pe chat-ul lor mi s-a explicat ca au avut o problema cu acest pariu si au invocat regulamentul care spune ca orice cota poate fi modificata daca nu este conforma cu realitatea (care o fi aia?, sau cine decide lucrul asta?) si se va da cota de piata (iar intreb cine decide asta?).Le-am explicat ca daca au avut o problema la acel pariu, desi nu era o problema a mea - atata timp cat mi-au acceptat pariurile - mi s-ar parea corect sa se dea cota 1 si sa se returneze banii la toate cele 3 pariuri si nu la cele castigatoare sa se dea cota 1 iar la cel pierzator sa se modifice cota foarte mult de la 4,33 la 1,28.
Probabil ma voi plange si la IBAS pentu ca nu este prima data cand incearca astfel de manevre (pe prima pagina s-a mai plans un utilizator de asa ceva)!
Mi s-a mai intamplat sa ma pacaleasca la un pariu nefericit din divizia 2 Romania (aici recunosc ca am gresit si eu pariind pe nr. de cornere).Cand le-am solicitat explicatzii mi-au cerut ei dovezi in acest sens si evident ca nu aveam caseta cu meciul respectiv si nu cred ca exista la FRF o nota privind cornerele de la un meci de divizia 2!
Astept relatari si poate vb sa facem o emisiune la sport.ro, pentru ca daca se mediatizeaza astfel de cazuri se vor arata interesati sa nu isi pateze imaginea si vor reactiona altfel!

0

Postat 27 August 2011 - 10:50 AM (#36) Useril este offline   buratino1 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-October 10

Vezi postareaemylut, la 27 August 2011 - 10:19 AM, a spus:

Cu stima,

Echipa bet365
"

incearca sa vorbesti cu ei pe chatul in limba engleza si cred k vei reusi sa rezolvi problema

Aceasta postare a fost editata de buratino1: 27 August 2011 - 10:51 AM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba