Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Putin ajutor - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Putin ajutor

Postat 09 August 2011 - 12:36 PM (#1) Useril este offline   ED2 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 15-May 08

Salut.Am facut un bilet din cote foarte mici si sigure zic eu si am ceva probleme cu cotele si miza.Imi poate explica cineva la ce se refera \"miza\" de pe biletul respectiv? Eu vreau sa pariez 10 lei.La total miza apare 40 lei. Ce inseamna asta? E castigul obtinut din bilet daca ar fi castigator? Sau atat va trebui sa pariez pentru selectia pe care am facut-o?Eu vreau sa pariez 10 lei si sa beneficiez de cota comuna, inmultita, a celor 4 meciuri.Am 50 lei in cont (cu tot cu bonus 25 lei) si cand am vrut sa plasez pariul mi-a spus ca am fonduri insuficiente.Unde se poate vedea in timp real castigul aferent biletului?[Edited on 9-8-2011 by ED2]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: BET.jpg

0

Postat 09 August 2011 - 12:41 PM (#2) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5431
  • Inregistrat: 25-May 08

Pe 4 selectii trebuie pus pentru combo, multiples, parlay, cum vrei sa-i spui. Ce ai tu acolo selectat sint toate cele 4 meciuri puse single.
0

Postat 09 August 2011 - 12:43 PM (#3) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Scoti mizele de sub cele 4 echipe si pui 10 lei la a patra coloana de sub \"tip pariu\" - acolo unde scrie 4 selectii ( 2.05 )
0

Postat 09 August 2011 - 12:44 PM (#4) Useril este offline   ED2 

• Parior
  • PipPip

Multumesc, intre timp mi-a picat si mie fisa dupa ce am calculat cotele si am vazut ca rezulta 2,05. :bere:Am facut alt bilet.Dar inca am o nelamurire, unde scrie \"total miza\" ... ce inseamna? Mai bine zis: unde vad castigul eventual al biletului? @phaenius: am modificat acum[Edited on 9-8-2011 by ED2]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Bilet.jpg

0

Postat 09 August 2011 - 12:46 PM (#5) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5431
  • Inregistrat: 25-May 08

Nu e bine. Ai mai bagat un meci intre timp. Sint 4 luate cate 4 acum.Unde scrie total miza e cat trebuie tu sa platesti pentru bilet, totalul de bani pe care ii risti.[Edited on 9-8-2011 by phaenius]
0

Postat 09 August 2011 - 12:49 PM (#6) Useril este offline   ED2 

• Parior
  • PipPip

Si castigul eventual unde se poate vedea? in caz ca este castigator pariul?Stiu sigur ca acum cativa ani era optiunea asta prezenta, cand puneai meciurile iti si arata cat vei castiga.
0

Postat 09 August 2011 - 12:54 PM (#7) Useril este offline   SensManson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 334
  • Inregistrat: 31-March 09

La pariurile multiple la Bet365 nu iti arata castigul eventual decat dupa ce ai plasat pariul. Nu este insa mare lucru sa inmultesti tu miza (10 lei) cu cota (3.43 - o scrie sub \"5 selectii\").10 x 3.43 = 34.3, adica un profit de 24.3 leiSucces!
0

Postat 09 August 2011 - 12:58 PM (#8) Useril este offline   ED2 

• Parior
  • PipPip

Intr-adevar, apare profitul dupa plasarea pariului.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
0

Postat 09 August 2011 - 05:34 PM (#9) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Oameni saritori aici pe e-pariuri.:)
0

Postat 09 August 2011 - 07:01 PM (#10) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

iti arata si eventualul castig daca dai click aolo unde scrie \"5 selectii 3.43\".
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba