Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Noul forum e-Pariuri - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noul forum e-Pariuri Evaluare topic: -----

Postat 15 August 2011 - 08:48 PM (#41) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Vezi postareaphaenius, la 15 August 2011 - 08:40 PM, a spus:

Ba da, sint frumos colorate banerele. :mrg: Nu cred ca se va renunta. Aduc bani sau vizitatori.

Imi place chestia asta cu reputatia :) Pro reclame -1 :bun:

Chiar asa, nu s-ar putea puncta pozitiv sau negativ la reputatie doar ponturile propuse? Adica, un pont bun +1, unul necastigator -1. Sa vedem si noi mai usor pe cine urmarim si pe cine nu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 15 August 2011 - 09:00 PM (#42) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Vezi postareaJanko, la 15 August 2011 - 08:48 PM, a spus:

Imi place chestia asta cu reputatia :mrg: Pro reclame -1 :bun:

Chiar asa, nu s-ar putea puncta pozitiv sau negativ la reputatie doar ponturile propuse? Adica, un pont bun +1, unul necastigator -1. Sa vedem si noi mai usor pe cine urmarim si pe cine nu.

sau mai bine ai pune si tu capu la contributie si ai gandi si tu un pariu. :)
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
2

Postat 15 August 2011 - 09:08 PM (#43) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 16-July 04

chiar nu am glumit fata de ce am spus mai sus. scrisul mi se pare ff mic. astazi nu era asa. nu cred ca tine de vreo setare personala. nu este si la voi tot asa ?
0

Postat 15 August 2011 - 09:12 PM (#44) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

La mine e bun fontul.

Cristinel, uite la asta nu m-am gandit. Vezi, de asta e bun un forum. Ai +1 :bun:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 15 August 2011 - 09:14 PM (#45) Useril este offline   Wimbledon 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-July 11

Vezi postarealucciano, la 15 August 2011 - 09:08 PM, a spus:

chiar nu am glumit fata de ce am spus mai sus. scrisul mi se pare ff mic. astazi nu era asa. nu cred ca tine de vreo setare personala. nu este si la voi tot asa ?

Hmm,poti seta doar fontul cu,care scrii.Altfel doar din Browser.
Mie mi se-ncarca greu paginile forumului.Ma rog,mai greu fata de versiunea anterioara a forumului.Poate e doar o chestie de moment.
0

Postat 15 August 2011 - 09:44 PM (#46) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

La mine merge bine..doar ca mie putin greu sa ma acomodez cu formatul nou :hello!:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 15 August 2011 - 10:11 PM (#47) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Cand eram pe vechiul forum, ma criticati frecvent ca e depasit, ca nu are facilitati, ca e de pe vremea dinozaurilor... Acum ati devenit deodata nostalgici :hello!:

In ceea ce priveste vechile mesaje, am incercat de mai multe ori sa rezolvam problema, insa nu am reusit. Aceasta platforma foloseste alt tip de formatare a textului, de unde si disparitia spatiilor cand se face migrarea.

Cu bannerele, si mie mi-ar place sa nu le vad pe alte siteuri, insa nu se poate :) Nu cred ca se face reclama agresiva pe acest forum.

In seara asta o sa lucram la marimea fonturilor, eventual la fundal si contrast. Albul asta mi se pare si mie obositor.

phaenius - poti sa-mi spui pa ce pagini nu apare "raspuns rapid", ca eu nu gasesc.
Pe mine ma tine logat, nu cred ca e ceva din setarea forumului, o sa mai "sap".

Multumesc din nou pentru sugestii si critici, le astept in continuare.
0

Postat 15 August 2011 - 10:19 PM (#48) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Foarte frumos noul format... Bravos :hello!:
-1

Postat 15 August 2011 - 10:39 PM (#49) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 16-July 04

ca orice lucru nou, trebuie sa treaca o perioada pina ne obisnuim dar eu zic ca e mai frumos acest nou forum.

daca se rezolva si problema legata de incarcare cred ca e super ok. la mine mai apare o problema si anume cind am forumul deschis merge putin mai incet netul. ma rog, am inteles ca se va remedia si asta si se va trece pe o alta platforma sau cev ade genul... acum nu cerd ca ne mai ramine decit sa dam ponturi bune, conditii avem dintre cele mai bune :hello!: . dar buen sa fie si nu cum am dat eu la tenis, astazi.
0

Postat 15 August 2011 - 10:52 PM (#50) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Mai slab cu chatu, nu intra nimeni :hello!:
Imagine postata
-1

Postat 16 August 2011 - 12:14 AM (#51) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Am marit fontul pentru afisarea mesajelor. E mai bine ?

gerrard88 - am gasit cum se rezolva problema vechilor mesaje unde au disparut spatiile. Intri pe mesaj, faci "Editare" si apoi "Salvare modificari", fara sa faci nici o modificare in corpul mesajului.

Licenta pt. chat a fost cumparata. Ar trebui sa facem un test sa vedem daca ne lasa mai mult de 5 membri.
0

Postat 16 August 2011 - 12:48 AM (#52) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5431
  • Inregistrat: 25-May 08

OK, sa mai spun cate ceva. Marius, nu mai stiu care era pagina pe care nu aparea quick response, dar era. Poate s-a rezolvat intre timp. Era intr-unul din thread-urile in care s-a postat imediat dupa ce s-a trecut la noul layout. Marimea fontului e in continuare la fel la mine, nu s-a schimbat nimic, e mic, dar nu ma deranjeaza. La fel, nu ma deranjeaza nici culoarea de fundal si nici reclamele. Si nici nu se incarca greu paginile la mine. Sa mai spuna cineva ca sint carcotas. :hello!: Dar vorbesc serios. E ok cum e. Mai trebuie (daca se poate) rezolvata si treaba cu linia noua la mesajele portate. Le-a luat cu mesajul pe un singur rand. Cum spunea si Gerrard, daca aveam

Rand 1
Rand 2
Rand 3

acum avem Rand 1Rand 2Rand3
1

Postat 16 August 2011 - 11:38 AM (#53) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Mie mi se incarca perfect,fontul e perfect,reclamele sunt foarte finute si nu ma deranjeaza cu nimic.Albul asta ma seaca ...
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Postat 16 August 2011 - 01:10 PM (#54) Useril este offline   Florianus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 16-August 11

frumoasa schimbare! felicitari!
0

Postat 16 August 2011 - 01:48 PM (#55) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Sincer sa fiu mai mult imi placea primul font, dar daca se schimba si albul va fi mult mai dragut.
Imagine postata
0

Postat 17 August 2011 - 05:24 PM (#56) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Marius ti-am trimis doua mesaje private.
Iti scriu aici pentru ca le-am trimis de ceva vreme si ma gandesc ca poate u2u nu functioneaza corect.
0

Postat 17 August 2011 - 06:59 PM (#57) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

Vad ca eu sunt singurul care regreta forumul vechi.

Postez si eu o nemultumire, mare pt mine si anume, la topicurile cu multe pagini nu apare nr. de pagini decat daca te pozitionezi cu cursorul pe titlul topicului.As vrea sa apara precum era la forumul vechi, multumesc.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
1

Postat 17 August 2011 - 10:18 PM (#58) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Mie mi se pare cam mic scrisul si obositor la citit! Am monitor de 22' dar abia pot citi!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 17 August 2011 - 10:43 PM (#59) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Gata, acum e mult mai bine! Nu mai plangeti dupa vechiul site...mai bine va obisnuiti, e doar o chestie mintala! Daca site-ul actual era de cativa ani si se schimba in cel vechi, treaba era exact invers si plangeati dupa interfata veche....deci totul vine de la MANSARDA! ;)
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 18 August 2011 - 10:25 AM (#60) Useril este offline   optimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 20-March 08

arata mai bine acum.bravo
0

Arata acest topic

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba