|
|
Pagina 1 din 1
Etapa 3 Germania
Postat 19 August 2011 - 07:17 PM (#1)
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
Postat 19 August 2011 - 08:09 PM (#2)
Cota pe Bayern mi se pare ridicol de mica. De parca ar fi o Barcelona a Bundesligii.
Postat 19 August 2011 - 08:18 PM (#3)
de etapa urmatoare intru si eu in paine cu pronosticurile! momentan inca ma acomodez cu dementii astia! La ce am vazut in primele 2 etape bayern o sa fie implicata intr-un meci foarte greu. Personal as miza pe gol oaspeti
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
Postat 19 August 2011 - 08:25 PM (#4)
Postat 20 August 2011 - 12:39 PM (#5)
Cota lui Stuttgart atrage cel mai mult. Au evoluat binisor in primele doua etape, in timp ce vicecampioana Leverkusen a jucat foarte modest. Mi se pare betul etapei in Bundesliga, dar totusi sa nu uitam: e Bundesliga :000:
VFB @ 2.37 Pinnacle.com :bere:
VFB @ 2.37 Pinnacle.com :bere:
Postat 21 August 2011 - 01:43 PM (#6)
Gruparea pregatita de Tuchel are punctaj maxim dupa victoriile obtinute nn fata echipelor Leverkusen si Freiburg, actualmente fiind lider în Bundesliga! In etapa a treia, Mainz-ul va primi vizita lui Schalke. Dupa ce a debutat cu un esec drastic la Stuttgart, scor 0-3, in urma cu o saptamana echipa din Gelsenkirchen a trecut la pas de Koln, pe care a invins-o cu 5-1 dar apoi, joi, a facut un meci dezastros in Finlanda, unde a pierdut cu 2-0.
Pana la finalul perioadei de transferuri Schalke ar putea ramane fara Raul, acesta fiind dorit de PSG si Malaga. Spaniolul nu a fost inclus in lotul deplasat in Finlanda, motivul oficial fiind ca fostul atacant al Realului are nevoie de odihna. Astazi Raul este anuntat titular, dar Ralf Rangnick nu poate conta pe Kenia, Escudero, Hoogland, Metzelder si Kluge.
In sezonul precedent intalnirile dintre Mainz si Schalke s-au incheiat cu victoria echipei ce evolua in deplasare. Un singur gol a marcat Mainz in ultimele patru directe jucate pe teren propriu.
De stiut!
Shalke este a2a echipa dupa Bayern, care a invins-o de cele mai multe ori pe Mainz
Lewis Hotly si Christian Fuchs s-au transferat la Gelsenkirchen de la Mainz sezonul trecut si vor da piept cu fosta echipa pentru prima oara.
Ralf Rangnick a fost demis in primul mandat de la SHalke dupa o victorie cu 1-0 in 2005 in fata lui Mainz.
Mainz detine recordul all-time al celor mai multe meciuri castigate la rand in istoria BUndesligiii (7 victorii in 7 etape),record obtinut anul trecut. In acest sezon Mainz are 2 victorii din 2 meciuri!
Pana la finalul perioadei de transferuri Schalke ar putea ramane fara Raul, acesta fiind dorit de PSG si Malaga. Spaniolul nu a fost inclus in lotul deplasat in Finlanda, motivul oficial fiind ca fostul atacant al Realului are nevoie de odihna. Astazi Raul este anuntat titular, dar Ralf Rangnick nu poate conta pe Kenia, Escudero, Hoogland, Metzelder si Kluge.
In sezonul precedent intalnirile dintre Mainz si Schalke s-au incheiat cu victoria echipei ce evolua in deplasare. Un singur gol a marcat Mainz in ultimele patru directe jucate pe teren propriu.
De stiut!
Shalke este a2a echipa dupa Bayern, care a invins-o de cele mai multe ori pe Mainz
Lewis Hotly si Christian Fuchs s-au transferat la Gelsenkirchen de la Mainz sezonul trecut si vor da piept cu fosta echipa pentru prima oara.
Ralf Rangnick a fost demis in primul mandat de la SHalke dupa o victorie cu 1-0 in 2005 in fata lui Mainz.
Mainz detine recordul all-time al celor mai multe meciuri castigate la rand in istoria BUndesligiii (7 victorii in 7 etape),record obtinut anul trecut. In acest sezon Mainz are 2 victorii din 2 meciuri!
Postat 21 August 2011 - 02:46 PM (#9)
Mai mult sau mai putin. :mrg:
"Raul Un an în urmă de către spanioli înregistrare campioana Real Madrid a venit a fost cruţată, cel puţin înfrângerea 00:02-în Liga Campionilor calificat în Helsinki."
"Raul Un an în urmă de către spanioli înregistrare campioana Real Madrid a venit a fost cruţată, cel puţin înfrângerea 00:02-în Liga Campionilor calificat în Helsinki."
Postat 21 August 2011 - 03:21 PM (#10)
Eu as lua la ambele meciuri de azi x2, dar handicapul +0.5 si in combo ce sa mai atata
Postat 21 August 2011 - 05:06 PM (#11)
phaenius, la 21 August 2011 - 02:46 PM, a spus:
Mai mult sau mai putin. :hello!:
Citeste printre randuri nu cuvant cu cuvant :hello!:
Meci frumos la Mainz 2-2 min 75 cu Schalke revenind de la 0-2.
Postat 22 August 2011 - 03:34 AM (#12)
postez tot aici ca nu are rost sa deschid alt topic:
St.Pauli - Duisburg 1 @1.91 bet365 9/10
deseara postez si o analiza + primul 11...in cazul in care jumatate din echipa lui St pauli n-a mers "pe la sponsorii" echipei din cartier ca si mutu si tamas o sa fie un meci usor!
St.Pauli - Duisburg 1 @1.91 bet365 9/10
deseara postez si o analiza + primul 11...in cazul in care jumatate din echipa lui St pauli n-a mers "pe la sponsorii" echipei din cartier ca si mutu si tamas o sa fie un meci usor!
Postat 22 August 2011 - 07:05 PM (#13)
meciul e k nu sunt probleme de lot dar cotele scad prea mult si asta nu-mi place!
Postat 22 August 2011 - 11:53 PM (#14)
in sfarsit si-a facut si horoscopul rolul: a spus ca azi norocul imi va surade...gol in min 93 pauli...cred ca toate casele de toleranta din hamburg au un profit frumos in noaptea asa :mrg:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor