Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Jurnal - bet & trade - Janko - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Jurnal - bet & trade - Janko Pronosticuri / analize / teorii despre pariuri si strategii Evaluare topic: -----

Poll: Critici / aplauze aici, in chestionar, va rog! (26 membri au votat)

Vi se pare acest topic unul plus EV?

1. Da (13 voturi [50.00%] - Vede)

Procentaj din vot: 50.00%

2. Nu (7 voturi [26.92%] - Vede)

Procentaj din vot: 26.92%

3. Nu stiu, nu ma intereseaza (6 voturi [23.08%] - Vede)

Procentaj din vot: 23.08%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 21 August 2011 - 12:40 AM (#1) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Ce va contine topicul?

- ponturi din fotbal, tenis si, mai rar, alte sporturi;
- ocazional, analize si curiozitati legate de evenimente;
- ocazional, strategii de trade cu aplicare la ponturile propuse;
- ocazional, ganduri - teorii personale despre pariuri;
- interactivitate constructiva cu alti colegi pariori;
- orice altceva debiteaza autorul, inclusiv ironii pe teme diverse.

Ce nu va contine topicul?

* Mesaje cu scop de incurajare sau critica la adresa autorului de tipul "En fin!". In acest scop, am conceput un chestionar asa incat vom sti daca sunt asemenea mesaje in orice moment. Rolul chestionarului este de a se evita neintelegeri izvorate din interpretarea eronata a mesajelor, asa cum s-a intamplat intr-un jurnal inceput anterior si incheiat prematur.
** Poze cu bilete jucate. Ponturile propuse sunt folosite doar ca punct de plecare pentru trade, deci nu voi putea face dovada biletelor cu ponturi propuse. Cine se inspira din acest jurnal, o face pe banii si responsabilitatea lui.

Care va fi calea urmata?

- ponturile propuse vor fi in regim single;
- se merge pe regula castigului plat, asa incat miza utilizata se va calcula pentru un castig echivalent de 1% din banca actualizata dupa fiecare runda (de obicei, o runda se incheie odata cu saptamana, dar pot fi si exceptii);
- banca initiala va fi clasica de 100 unitati. O unitate va fi egala cu 4 unitati monetare (u.m.)
- obiectivul este dublarea bancii intr-un sezon fotbalistic;
- bilantul se va tine doar la ponturile propuse, in sistem clasic, cu validare dupa terminarea evenimentului.

Avand in vedere ca doar castigul ne tine de cald / foame / sete / s.a., orice informatie omisa, care ar putea vicia rezultatul unui pont, este binevenita din partea oricarui parior. Mentionez, totusi, ca pariurile au, in general, fundament statistic, deci e posibil ca informatii media cu scop de manipulare sa fie intentionat evitate la analize. Asta nu inseamna ca nu sunt binevenite atentionarile din partea colegilor, chiar si in acest caz. Sa profitam impreuna! Va salut :mrg:

Aceasta postare a fost editata de Janko: 21 August 2011 - 01:47 AM

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
1

Postat 21 August 2011 - 12:52 AM (#2) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Mult succes, sper sa ai cat mai multe vizualizari insa va fi greu deoarece e slaba activitatea la jurnale.
Imagine postata
0

Postat 21 August 2011 - 12:57 AM (#3) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareacr2krl9, la 21 August 2011 - 12:52 AM, a spus:

Mult succes, sper sa ai cat mai multe vizualizari insa va fi greu deoarece e slaba activitatea la jurnale.

Sa fie!
In principiu ne intereseaza castigul, nu vizualizarile. Asta e domeniul de interes al administratorului acestui forum. Pot fi, deci, doi insi care vizualizeaza acest topic, atata vreme cand ma trag de maneca la eventuale omisiuni in analize ce ar putea duce catre alt pronostic.

Aceasta postare a fost editata de Janko: 21 August 2011 - 12:58 AM

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 21 August 2011 - 07:18 AM (#4) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

1. Bolton Wanderers - Manchester City
Pont: Manchester City
Cota: 1.83 (bet365)
Miza: 4.82 u.m.

Statistic, nu pot analiza meciul intrucat Manchester City este intr-o permanenta schimbare in ultimii ani, incepand cu investitori, obiectiv, staff tehnic, jucatori s.a.m.d. Oricum, oaspetii au si motivatie si valoare mai mare, clubul transferand jucatori cu mult talent dar fara aere de vedete foarte mari. Si campania nu s-a incheiat.

Am remarcat totusi ca in intalnirile directe cele doua echipe au cam facut 0-0 la pauza, plus ca in primul meci disputat in acest sezon, fiecare echipa a deschis scorul dupa minutul 45, desi ambele echipe au castigat categoric cu scorul de 4-0. De aici vine si recomandarea pentru trade cu back 0-0 inainte de meci la cota 13 si lay inainte de minutul 40, concomitent cu back pe oaspeti la cota 1.82.

0

Postat 21 August 2011 - 07:49 AM (#5) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ca sa nu editez postul anterior, completez aici ce am uitat sa spun, anume ca miza pe back 0-0 trebuie sa fie maxim 10% din cea pe back Man. City.

Si daca tot am inceput un nou mesaj, sa scriu si cateva ganduri legat de:
Cand castiga casele aproape doar din comision pe un semn? sau De ce sa nu pariem pe cote mari / underdog la case clasice?

Pentru exemplificare voi lua casa bet365, cu mentiunea ca lucrurile prezentate sunt valabile la orice casa de pariuri. Si tot pentru exemplificare voi lua primul pont dat mai sus la analizat.

Controlul cotelor mari este o conditie esentiala pentru managementul caselor de pariuri. De ce? Simplu, pentru ca orice fluctuatie sub nivelul oferit poate produce pagube serioase. Initial am vrut sa aleg cote doar de la pinnacle unde exista de obicei cele mai bune oferite. Dar, la pontul amintit am avut surpriza ca la oaspeti, echipa favorita de altfel, cota la bet365 sa fie mai mare decat la pinnacle si, atentie, egala cu cota la lay de la betfair. Cred ca e clar pentru toata lumea ca o casa de pariuri nu va oferi niciodata cote pe un semn mai mari decat cele existent in momentul respectiv pe piata lay la betfair. Daca presupunem, prin absurd bineinteles, ca bet365 nu a facut nici o tranzactie pana acum si ca cineva ar paria in momentul asta 1000 euro pe Man. City, atunci bet365 nu ar obtine decat banii din comision din care s-ar deduce o pierdere de 1% rezultata din back pe cota 1,82.

Mai departe, de ce sa nu pariem pe underdog la casele normale? Avand in vedere ca la case se gasesc cote pe underdog mult diminuate, nu e nici un motiv sa nu merg la betfair sa iau cota corecta (mai mare). Diferenta dintre cota corecta si cea oferita de casa de pariuri e pierderea celui ce joaca astfel de bilete. Practic, in exemplul nostru, se vede in imagine cum bet365 obtine fara nici un efort 70% profit pe underdog fara sa piarda nimic daca nu castiga underdogul, sau cam aproximativ 15% profit pe orice semn, daca doreste, indiferent de deznodamant. Cu alte cuvinte, daca cineva pariaza 100 euro la bet365 acum pe Bolton la cota 4.5, bet365 intra imediat pe Betfair si pariaza 100 euro pe Bolton la cota 5,2 neavand nici un risc si castigand 70 euro daca Bolton obtine victoria sau daca niveleaza castigul pe orice semn, bet365 castiga in jur de 15 euro in secunda urmatoare. Cine pierde in cazul asta? Normal, cel ce pariaza pe underdog la case de pariuri clasice.

Asadar, pentru incepatori un sfat: Nu pariati pe cote mari la case normale. Pierdeti din valoarea cotei, procedand astfel!

Fisiere atasate

1

Postat 21 August 2011 - 12:33 PM (#6) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Foarte originala semnatura ta Janko :mrg:

Bafta cu jurnalul
0

Postat 21 August 2011 - 07:33 PM (#7) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sa fie!
Mesajul din semnatura nu e tocmai original, in fond se intelege din start ca nimeni nu isi asuma vreo reponsabilitate pe un forum public, dar am tinut sa atentionez in special incepatorii sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua un pont de aici. Oricum, semnatura da culoare unui forum plin de reclamatii legate de anostitatea culoristica.
In alta ordine de idei, te astept cu recomandari de strategii pentru betfair la ponturile propuse, ca am vazut ca te pricepi.

Vezi postareaJanko, la 21 August 2011 - 07:18 AM, a spus:

1. Bolton Wanderers - Manchester City
Pont: Manchester City
Cota: 1.83 (bet365)
Miza: 4.82 u.m.
Scor final 2-3

+ 4 u.m. :hello!:
Banca initiala: 400 u.m.
Banca actuala: 404 u.m.

Recomandarea pentru trade nu a fost cea mai inspirata. M-am gandit ca va fi meci de over, insa credeam ca se va inscrie dupa pauza. Chiar si asa, cei care au pariat la betfair dupa recomandare au iesit in profit, iar asta e tot ce conteaza.
0

Postat 21 August 2011 - 08:05 PM (#8) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

Salut,

bafta cu jurnalul, citeam si eu acuma din el si nu inteleg care ar fi diferenta daca scrii la banca 100 unitati sau 400 unitati monetare? Nu e acelasi lucru, lucrezi cu procente - daca eu scriu ca am 100 unitati poate sa reprezinte 100% din banca. Apoi daca eu am 500 de lei, voi avea 5 lei unitatea monetara dar nu intereseaza pe nimeni. Fiecare cu banii care-i are disponibili.

Este vreun motiv special pt care ai astia 400 ?
0

Postat 21 August 2011 - 08:36 PM (#9) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Salut si sa fie!

Ai dreptate, nu e nici o diferenta si fiecare cu bugetul sau. Totul e conventional, puteam foarte bine nici sa nu vorbesc de banca ci sa folosesc sistemul clasic cu mize de 1/10 la 10/10 si sa afisez doar profitul / pierderea, eventual "Yield-ul". Despre mize si moneymanagement voi scrie cateva randuri in perioada ce urmeaza. Acolo voi explica de ce am ales varianta mizelor calculate pentru echivalentul unui castig plat si nu cea a unitatilor de la 1/10 la 10/10.

Topicul se adreseaza tuturor, inclusiv incepatorilor, iar eu consider ca 400 unitati monetare e o banca decenta pentru cineva care pariaza haotic, dar vrea sa pasul catre ceva mai mult, mai ordonat si, zic eu, mai profitabil. Cu alte cuvinte, o banca de inceput intre 400 lei si 400 euro ar trebui sa fie suficienta pemtru un tanar care vrea sa invete ceva si sa aiba, in acelasi timp, confortul necesar fara sa simta presiunea pierderii bancii. Ca, oricat de buni am fi, exista si posibilitatea asta, iar probabilitatea ca acest lucru sa se intample este destul de mare in special pentru incepatori.

1

Postat 22 August 2011 - 10:41 AM (#10) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

In pariurile pe fotbal, motivatia este factor primordial si independent pentru un pronostic!

Oricum am da-o, patru sunt factorii determinanti in pariuri pe fotbal si anume motivatia, valoarea, forma si experienta. Exista o oarecare interdependenta intre ei. Ar mai fi si altii derivati sau exogeni, dar cu impotanta mai mica. Ma gandesc la conditii meteo, alimentatie s.a. Insa pana la urma si asemenea factori exogeni afecteaza in fapt acesti factori principali, mai putin motivatia. I-am numit exogeni pentru ca ei nu pot fi extrasi cu ajutorul statisticii. Sau poate ar fi putea fi si ei evaluati cu o statistica amanuntita, dar cine oare sta sa faca statistici de genul "de cate ori si-a iesit Ronaldo din forma pentru ca a mancat creveti inainte de meci", ca sa nu mai punem la socoteala ca astfel de informatii din "vestiarul" echipelor sunt si greu de obtinut. Asa ca ne rezumam la statisticile clasice, numerice, ceva mai accesibile.

In linii mari si cu marje de eroare acceptabile, factorii principali reies din statistica. Mai putin motivatia care necesita tratament si atentie speciala. De exemplu, forma poate reiesi din ultimile 3 / 5 / 7/.../ meciuri jucate, judecand doar din rezultate, valoarea reiese din compararea banilor cheltuiti pe jucatori, experienta din numarul de jocuri / minute in diverse competitii, apoi se poate aprofunda la nivel de echipe daca luam suturi la / pe poarta, cornere etc sau chiar la nivel de jucatori. Criteriile sunt numeroase, fiecare si le alege pentru o evaluare cat mai completa a acestor factori pentru a-i compara apoi la nivelul echipelor combatante. Problema e ca nimeni nu o sa vina si sa spuna daca evaluarile sunt corecte, daca comparatiile sunt valabile asa cum le judeca fiecare parior. Nici macar dupa validarea evenimentelor, nici rezultatul nu poate fi o confirmare 100% a criteriilor de selectie, evaluare si comparare. Asa ca ajustarile sunt greu de facut cand vine vorba de nivelul la care se afla forma, valoarea sau chiar experienta, fie ca vorbim de exprimarea numerica prin atasarea unei cifre, fie ca se face comparare in termeni de "foarte buna / buna / medie / slaba / foarte slaba".

Bun, sa revenim la motivatie si sa facem un exercitiu de imaginatie. Sa spunem ca luam 20 de pariori, la intamplare, luam si cele mai mari campionate de fotbal, Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - pentru simplificare sa spunem ca sunt in total 120 echipe. Pariorii pot fi incepatori sau avansati, ori si si, nu conteaza. Important e sa fi auzit de echipe si sa poata spuna despre oricare echipa ca e mai buna sau nu decat alta echipa, dupa criteriile personal alese. Adica sa poata spune macar, spre exemplu, ca Valencia e mai buna decat PSG sau mai slaba, fara sa spuna d. ce p.d.v. Li se cere celor 20 de pariori sa ordoneze echipele dand valori de la 1 la 100, 1 pentru cea mai buna, 100 pentru cea mai slaba. Criteriile de ordonare sunt forma, valoarea si experienta. Deci trei liste separate. In momentul asta putem lua cele 60 de ordonari, le putem chiar totaliza si face o ordonare a echipelor functie de punctajul total ca la Eurovision si tot nu putem spune pe baza lor ca intr-un meci jucat azi echipa A va castiga cu echipa B, indiferent daca vorbim de cea mai buna, sa spunem Barcelona versus cea mai slaba, Evian FC, sa zicem. De ce? Pentru ca motivatia e primordiala si independenta de ceilalti factori. Sunt momente cand motivatia se poate evalua cu usurinta si se poate exprima o opinie conform careia echipa A e mai motivata decat echipa B. E vorba de sfarsitul competitiilor. Aici, cel putin una din echipe are motivatia la nivel ridicat, aproape de maxim. In cazul asta ceilalti factori (forma, valoare si experienta) isi pierd importanta. Daca luam listele realizate de cei 20 de pariori si luam o echipa mai buna decat alta mai slaba d.p.d.v. al formei, valorii si/sau experientei si echipa mai alba e mai motivata, atunci sunt sanse mari ca echipa mai motivata sa castige, chiar daca e mai slaba d.p.d.v. al valorii, experientei sau formei. Asa apar anamaliile (blaturi, meciuri cu desfasurare ciudate - altele decat blaturi etc). Listele facute de pariori sunt de ajutor doar atunci cand motivatia ambelor echipe este maxima. In acest caz, ceilalti factori (forma, valoare, experienta)isi ating si ei maximul. De asta chiar si in cazul unui derby e usor de evaluat si realizat un pronostic, desi multi considera ca rezultatul este greu de prezis in asemenea cazuri. Poate fi, daca forma, valoarea si experienta sunt relativ egale la cele doua echipe adverse. dar macar pot spune ca e meci echilibrat, under / over s.a.m.d..

Nu stiu cat de fluent am fost in exprimarea ideilor, sunt probabil si lucruri cunoscute de multi, dar, asa cum spunea Sharapova, mai vine altul, spune cam aceleasi lucruri, dar intr-un mod diferit si apare din nou entuziasmul si poate apar si rezultatele. Sau ca sa ma exprim plastic precum un clasic in viata, sper ca stiti ce e ciocolota, ca nu mancati hartia si ca haliti doar bucata. Nu am facut decat o introducere pentru o concluzie si un nou
sfat pentru incepatori:
Atunci cand te zbati sa gasesti un pont bun, daca reusesti sa spui ca macar una din echipe are motivatia la nivel maxim (sau foarte ridicat) atunci lupta e pe jumatate castigata.

2

Postat 22 August 2011 - 11:14 AM (#11) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Fiind inceput de sezon in campionatele de top nu cred ca se poate vorbi de motivatie ( de lipsa ei mai exact ) .
Nici despre asa-zisa odihnire a unor titulari , cum am vazut pe unele forumuri ca si argumentare ( cred ca echipa x va invinge pentru ca echipa y are meci la mijlocul saptamanii in UCL si trebuie sa se califice ) nu trebuie luata acum , la inceputul sezonului , in calcul .
In fiecare weekend de cand campionatele de top au inceput ( Anglia , Germania , Franta , Olanda ) nu a existat etapa in care cel putin un solist sa nu "cada" .Aviz amatorilor de "easy"
0

Postat 22 August 2011 - 04:20 PM (#12) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Da, era mai indicat sa vorbesc de motivatie spre final de sezon. Am vrut sa incep cu gandurile mai clare ca sa nu se sperie lumea. La inceput de sezon si chiar la mijloc e imposibil sa intuiesti nivelul motivatiei. Mai grav e ca o motivatia influenteaza ceilalti factori si e greu de realizat un pronostic bun in conditiile astea.

Despre easy nu prea vreau sa vorbesc ca e si asa incins subiectul. Eu nu as radia strategia, ci as ajusta-o, intituland-o strategia "loveste si fugi". In anumite conditii, pe termen scurt si foarte scurt poate ridica moralul. E riscant pentru ca isi baga casele coada. Am aratat cat de mult castiga cu minim de efort o casa de pariuri de pe urma celor care pariaza pe underdog. si atunci e normal sa isi doreasca casele sa apara rezultate surpriza din cand in cand pentru a mai atrage pariori ce joaca cote foarte mari.

2. V. Hanescu - R. Harrison
Pont: R. Harrison
Cota: 1.37 (pinnacle)
Miza: 10.81

Pentru Betfair, eu astept sa faca Hanescu break sau chiar sa ia primul set. In imprevizibilitatea lui poate realiza acest lucru. E maxim cu ce il creditez. Apoi lay Hanescu suma mare.

0

Postat 23 August 2011 - 04:52 AM (#13) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaJanko, la 22 August 2011 - 04:20 PM, a spus:

2. V. Hanescu - R. Harrison
Pont: R. Harrison
Cota: 1.37 (pinnacle)
Miza: 10.81
6-1 3-6 4-6

+ 4 u.m. :mrg:
Banca actuala 408 u.m.

Recomandarea pentru trade a fost perfecta. Ora la care s-a jucat a fost cam incomoda, dar cand exista castig, conteaza mai putin.

1

Postat 23 August 2011 - 12:46 PM (#14) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

3. D. Tursunov - S. Darcis
Pont: Tursunov 1st Set Winner
Cota: 1.55 (pinnacle)
Miza: 7.28 u.m.

0

Postat 24 August 2011 - 09:46 AM (#15) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaJanko, la 23 August 2011 - 12:46 PM, a spus:

6-3 1-6 3-6

+ 4 u.m. :)

Banca actuala: 412 u.m.

4. Udinese - Arsenal
Pont: Arsenal se califica
Cota: 1.33 (bet365)
Miza: 12.12 u.m.

Stiu cota e prea mica, dar nu ma pot abtine sa o joc. Imi plac mult prea mult pustii lui Wenger.
Ce avalansa de meciuri si la tenis si la fotbal. Aproape ca ma panichez cand o vad. Si nu e bine.
1

Postat 24 August 2011 - 10:13 AM (#16) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Vezi postareaJanko, la 23 August 2011 - 12:46 PM, a spus:

Foarte eficient(nu stiu daca am gasit termenul corect?!)pronosticul !!
Pe proprie raspundere, am profitat si eu de el si pentru aceasta tin sa-ti multumesc.
Desi nu mai are vreo importanta deosebita,mi-as dori sa stiu daca a fost doar rodul unei inspiratii de moment sau...?
Bafta in continuare si sa nu iesi curand din verde !
0

Postat 24 August 2011 - 02:07 PM (#17) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareacezar, la 24 August 2011 - 10:13 AM, a spus:

Foarte eficient(nu stiu daca am gasit termenul corect?!)pronosticul !!
Pe proprie raspundere, am profitat si eu de el si pentru aceasta tin sa-ti multumesc.
Desi nu mai are vreo importanta deosebita,mi-as dori sa stiu daca a fost doar rodul unei inspiratii de moment sau...?
Bafta in continuare si sa nu iesi curand din verde !

Ma bucur ca l-ai luat. Sa le iei si de acum in colo doar pe cele castigatoare. A fost inspiratie de moment sau de ce l-ai luat doar pe asta? :)

E clar ca fara inspiratie nici un criteriu de selectie nu face doi bani. La fel de clar e ca si inspiratia asta trebuie sa aiba un fundament statistic. Nu poti alege bazandu-te doar pe inspiratie. Daca vorbim la nivel de pariu, e importanta inspiratia, daca vorbim la nivel de sir de pariuri, statistica e mai importanta. Deci, la pontul asta, a fost un mix de inspiratie si statistica.

In fotbal ma bazez mai mult pe statistica si pe o corelare a cotelor pe care eu le consider corecte cu cele oferite de case. In tenis, ma bazez ma mult pe comportament si predictibilitate a jucatorilor. Aici statistica are mai putina importanta. Ma refer la statistica clasica, acel H2H. Adica, daca ar exista statistici de genul cate meciuri a castigat Halep sau Carstea in turul unu, indiferent de turneu, sau in turul doi si trei, cate a castigat Hanescu in tutul unu, doi sau trei, cate a castigat Azarenka la peste 35 grade, ori Ljubicic in aceleasi conditii, atunci ar fi utile. Statisticile astea le facem noi si nu stim cat de corecte sunt, dar ponturile date pe baza tipului asta de statistici au mai o rata de reusita mai mare, zic eu.

Tursunov incepe in forta, in primul set are putere, plasament, acuratete si diversitate in lovituri. Dupa primul set, parca uita tot tenisul. Probabil oboseste. Nu recomand easy money pe el dupa ce castiga setul unu, decat daca meciul se intrerupe din cauza ploii, de exemplu. Dar nici trade cu lay pe el. E imprevizibil dupa setul unu.

0

Postat 24 August 2011 - 03:21 PM (#18) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Multumesc pentru raspuns!
Le-am jucat si pe primele doua,dar nu m-au entuziasmat atat pentru ca oricum,si sper sa nu te deranjeze observatia,erau aproape public-beturi(de care sincer, ma cam feresc!!).
Pe Tursunov aveam de gand sa-l joc solist si m-am sucit vazand pontul tau(mi-am zis :"omul asta se bazeaza pe ceva!?!")-astfel transformand o pierdere sigura intr-un frumos castig.Oricum,nu-mi fac griji,voi plati cat de curand
pentru "bulanul" asta!!!
De meciul de la Udine am fugit;mi se pare destul de imprevizibil si Arsenal risca serios necalificarea in grupe.O cota de 1,70 mi s-ar fii parut mai aproape de realitate("1,33"-ul a tinut prea mult cont de traditia competitionala si de blazonul combatantelor-altfel spus de "comportamentul" pariorilor).Parerea mea.
0

Postat 24 August 2011 - 06:49 PM (#19) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Cu placere, de asta sunt aici.
Nu ma deranjeaza deloc observatiile facute de tine. Eu m-as bucura sa dau numai public bet-uri castigatoare.
Cat despre drobul de sare de aici:...

Vezi postareacezar, la 24 August 2011 - 03:21 PM, a spus:

Oricum,nu-mi fac griji,voi plati cat de curand
pentru "bulanul" asta!!!

imi imaginez ca e mai bine sa stai fara griji asteptand sa pierzi castigul decat sa stai si fara griji si fara bani in cont.
Nu vad cum ar bate Udine pe Arsenal la doua goluri diferenta. Copiii astia de la Arsenal sunt fenomenali. Au un joc extraordinar de bun. Pana acum au avut ghinion, probabil si din cauza lipsei de experienta a unor rezerve aduse recent, dar deja incep lucrurile sa se aseze. Eu am mare incredere in pariul asta, doar cota mica ma cam demoralizeaza. Ar fi fost frumos sa fi fost 1.70. Il jucam cu suma mare de tot. Asa, doar moderat.

Aceasta postare a fost editata de Janko: 24 August 2011 - 07:02 PM

0

Postat 24 August 2011 - 10:56 PM (#20) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaJanko, la 24 August 2011 - 09:46 AM, a spus:

4. Udinese - Arsenal
Pont: Arsenal se califica
Cota: 1.33 (bet365)
Miza: 12.12 u.m.
In tur 0-1, retur 1-2

+ 4 u.m. :)

Banca actuala: 416 u.m.

Aceasta postare a fost editata de Janko: 24 August 2011 - 10:59 PM

0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba