Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: anulare pariu castigator - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

anulare pariu castigator

Postat 29 August 2011 - 09:54 AM (#1) Useril este offline   FD29 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 29-August 11

Salut!

Ieri la meciul Zaragosa-Real Madrid am plasat un pariu:al treilea gol va fi marcat de Alonso.
In clipa in care am dat enter pentru a plasa pariul, Real a inscris al treile gol prin Alonso, iar William Hill mi-a acceptat pariul.
Dupa 30 minute William Hill mi-a returnat miza pariului-100 Euro.
Mai jos gasiti mesajul celor de la William Hill.

"We have checked your bet and confirmed that it has been settled correctly as voided. We have checked this matter with our Trading Department and they confirmed that any bets placed on the 3rd Goalscorer Market 20:22:20 has been voided as the result had already been determined."

Hello!
I placed a bet , he was winning , but you have returned my money- 28 Aug 11 / 20:24
Single
1
Zaragoza v Real Madrid – 3rd Goalscorer Live
Xabi Alonso @ 17.00
Câştigat
€100.00
€100.00

Am rugamintea sa ma ajutati.
Ce pot sa fac sa-mi primesc banii? Este vorba de 1700 Euro.

Multumesc.
0

Postat 29 August 2011 - 10:01 AM (#2) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5431
  • Inregistrat: 25-May 08

Asta da risc, sa pui 100 euro ca inscrie Alonso. De unde intuiai ca el va inscrie ?
0

Postat 29 August 2011 - 10:18 AM (#3) Useril este offline   FD29 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareaphaenius, la 29 August 2011 - 10:01 AM, a spus:

Asta da risc, sa pui 100 euro ca inscrie Alonso. De unde intuiai ca el va inscrie ?

0

Postat 29 August 2011 - 10:25 AM (#4) Useril este offline   FD29 

• Parior
  • PipPip

sunt momente cand simti ca va inscrie un anumit jucator; asa si acest pariu cu Alonso; asa cum am anticipat ca Valencia va castiga sambata(de la 2-3), asa cum am stiut ca AIK ca castiga in minutul 90.
0

Postat 29 August 2011 - 10:28 AM (#5) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

La cat timp dupa ce ai pus pariul a inscris?
-1

Postat 29 August 2011 - 10:31 AM (#6) Useril este offline   FD29 

• Parior
  • PipPip

in clipa in care am dat enter si am plasat pariul iar William Hill l-a acceptat,Alonso a inscris
0

Postat 29 August 2011 - 10:47 AM (#7) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

Nu stiu ce sa zic. Incearca sa ii ameninti ca postezi pe http://forum.sbrforum.com/
0

Postat 29 August 2011 - 11:20 AM (#8) Useril este offline   Florianus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 16-August 11

Dupa ce ca stii si tu ca nu e corect ce ai facut, vii sa mai faci si publica treaba asta pe un forum. Ce ai facut tu la william hill am facut si eu de cateva ori la bet365(mi-au fost si returnati banii dar am si reusit "sa-i fac" probabil fiindca era vorba de o suma mica). Si acum explicatia: sunt cazuri, nu foarte dese ce-i drept insa sunt, cand dupa ce se marca gol sau la tenis se castiga un set etc, din diverse probleme tehnice, cotele inca raman active cateva secunde, ceea ce 99.99% s-a intamplat si in cazul tau. Bucuria pe moment stiu foarte bine, este mare, cand te gandesti ce destept ai fost tu si ce fraieri au fost ei ca nu au inghetat evenimentul...probabil daca era vorba de cativa euro iti dadeau banii pt. ca si-i recuperau ei, dar tinand cont ca e vorba de o suma mare, era imposibil sa-ti valideze castigul.

Aceasta postare a fost editata de Florianus: 29 August 2011 - 11:21 AM

0

Postat 29 August 2011 - 11:47 AM (#9) Useril este offline   FD29 

• Parior
  • PipPip

Nu toti suntem "corecti" ca tine....
Eu fac parte din categoria celor care sunt "nebuni" si risca sume mari cand cred ca vor castiga.
Din moment ce am plasat pariul inainte sa marcheze Alonso si William Hill a acceptat pariul, am tot dreptul sa-mi cer banii.
Nu stiu daca ii voi primi; de aceea am si postat pe forum; poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si imi poate da cateva sfaturi.
0

Postat 29 August 2011 - 04:30 PM (#10) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1179
  • Inregistrat: 12-August 08

Dar pana la urma ai plasat pariul ala dupa ce s-a inscris sau nu? Eu te intreb nu ca sa te acuz, dar daca asa-i nu cred ca mai ai vreo sansa sa iei banii aia. Daca insa ti l-au dat void incorect, poate ca reusesti sa rezolvi ceva daca redactezi in alt fel emailurile. (nu mesaje scurte si de tip chat ca primul)

Aceasta postare a fost editata de crimson: 29 August 2011 - 04:31 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba