Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Sky Bets Sport Romania - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sky Bets Sport Romania

Postat 13 January 2012 - 10:21 AM (#81) Useril este offline   eugen_sky 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-August 11

http://www.capital.r...ati-159443.html

Am postat un link pentru cei interesati de o eventuala deschidere a unei francize cu o casa de pariuri din Romania si informatii legate de investitie si administarea unei astfel de francize.
0

Postat 13 January 2012 - 10:32 AM (#82) Useril este offline   ombladoon 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 02-December 06

Interesante ofertele pentru francize. Cred ca este o afacere de viitor daca esti in stare sa o gestionezi cum trebuie si daca ai capitalul necesar.
0

Postat 13 January 2012 - 07:44 PM (#83) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Interesant insa cu siguranta trebuie o investitie mai serioasa la inceput. :hatoff:
0

Postat 13 March 2012 - 03:07 PM (#84) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Ce bine arata noul site de la Sky Bets. Iti e mai mare dragul sa intri pe el. http://www.sky-bets.ro:1999/
0

Postat 15 March 2012 - 08:34 AM (#85) Useril este offline   balauru83 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 15-March 12

Sky-Bet e o cea mai jaf pe fata agentie de pariuri si abia acum m-am convins!
1/1&MP toata lumea libera stie ca inseamna 1 pauza 1 final si marcheaza prima...la Sky-Bets inseamna 1/1 si marcheaza putin, dar asta nu scrie nicaieri. Am cautat toate regulamentele voastre de 3 lei si surpriza nu e nimic trecut. Deci MP inseamna totodata marcheaza prima si marcheaza putin in functie de ce castigi tu ca ei sa ti-l anuleze. Raspundeti la asta domnu moderator Eugen. Va provoc!
ph\321-1\85637 asta e biletul meu!
0

Postat 15 March 2012 - 10:14 AM (#86) Useril este offline   cezar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 27-September 08

Cauta bine ,caci scrie prin oferte/regulamente.
1/1&MP inseamna pauza 1/final 1 si sub 2,5 goluri asa cum 1/1&MM inseamna pauza 1/final 1 si peste 2,5 goluri.
0

Postat 16 March 2012 - 08:34 AM (#87) Useril este offline   eugen_sky 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-August 11

Vezi postareabalauru83, la 15 March 2012 - 08:34 AM, a spus:

Sky-Bet e o cea mai jaf pe fata agentie de pariuri si abia acum m-am convins!
1/1&MP toata lumea libera stie ca inseamna 1 pauza 1 final si marcheaza prima...la Sky-Bets inseamna 1/1 si marcheaza putin, dar asta nu scrie nicaieri. Am cautat toate regulamentele voastre de 3 lei si surpriza nu e nimic trecut. Deci MP inseamna totodata marcheaza prima si marcheaza putin in functie de ce castigi tu ca ei sa ti-l anuleze. Raspundeti la asta domnu moderator Eugen. Va provoc!
ph\321-1\85637 asta e biletul meu!

Salut balauru83, dupa cum a raspuns si Cezar, pronosticul mentionat de tine nu inseamna "marcheaza putin": Conform regulamentului nostru acestea sunt regulile acestor pariuri: REGULI PENTRU PARIUL “COMBO BET”

Definitie: Pentru acest pariu, Clientul pariaza in acelasi timp pe doua pariuri legate de un singur meci, unul dintre pariuri referindu-se la rezultatul final al meciului iar celalalt referindu-se la numarul de goluri inscris in meci. Pentru ca pariul sa fie castigator, ambele pariuri exprimate trebuie sa fie corecte.
Daca un meci se intrerupe inainte de terminarea timpului regulamentar de joc pariul este nul (ANULAT).
Exemplu: 1 & 4+ = castiga gazdele si in meci se marcheaza 4 sau mai multe goluri
2 & 4+ = castiga oaspetii si in meci se marcheaza 4 sau mai multe goluri

Pe oferta detaliata de fotbal apar in dreptul pariului "Goal Range 2,5" simbolurile MM si MP (Mai Mult/Mai Putin).
Daca mai ai intrebari referitoare la regulament sau tipurile de pariuri te rog sa le postezi aici si voi incerca sa-ti raspund cat mai detaliat, regulamentu il poti gasi si pe site-ul nostru.
Cu stima, Eugen
0

Postat 12 April 2012 - 01:00 PM (#88) Useril este offline   matamare 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 10-April 12

Salut ! GSBET rules ! :hello!:
0

Postat 13 April 2012 - 12:05 AM (#89) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 21-August 04

Agentia Skybet e destul de interesanta, cote si tipuri de pariuri destul de diversificate, pacat ca operatorii nu sunt competenti, cel putin la Braila, plus ca ar trebui sa faca ca la celelalte agentii de pariuri, gen CASA PARIURILOR, cand vrei sa pariezi sume mai mari suna la BUC si operatorul precizeaza ce suma vrei sa joci si nr de bilete si cei de la BUC spun cate accepta, la fel si la betcafe au un plafon de 1500 ron / pariu, pot pune in aplicare si cei de la Skybet aceasta metoda, asta pt ca cea cu sumele si cotele nu e respectata, eu cel putin patesc sa joc cote de 3 si ceva si abia ma lasa un bilet de 170 lei.
0

Postat 13 April 2012 - 10:38 AM (#90) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Vezi postareasperantza, la 13 April 2012 - 12:05 AM, a spus:

Agentia Skybet e destul de interesanta, cote si tipuri de pariuri destul de diversificate, pacat ca operatorii nu sunt competenti, cel putin la Braila, plus ca ar trebui sa faca ca la celelalte agentii de pariuri, gen CASA PARIURILOR, cand vrei sa pariezi sume mai mari suna la BUC si operatorul precizeaza ce suma vrei sa joci si nr de bilete si cei de la BUC spun cate accepta, la fel si la betcafe au un plafon de 1500 ron / pariu, pot pune in aplicare si cei de la Skybet aceasta metoda, asta pt ca cea cu sumele si cotele nu e respectata, eu cel putin patesc sa joc cote de 3 si ceva si abia ma lasa un bilet de 170 lei.

Despre acest lucru am scris si eu in primele pagini al acestui topic dar mi-am dat seama ca pe ei nu-i intereseaza problemele intampinate de clienti.... Printre multe nedreptati , un exemplu este ca la o cota de 5,6 sa mi-o reduca , in fata, la 4,2.
Singura varianta castigatoare este sa nu mai dai pe la ei....eu asa am facut. :no:

Aceasta postare a fost editata de fafu1: 13 April 2012 - 10:39 AM

"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 13 April 2012 - 01:33 PM (#91) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 21-August 04

Eu am incercat zilele astea sa vb cu cei de la Buc, tot zic ca programul accepta mai multe bilete peste o anumita cota, spre exemplu eu am jucat azi 2 meciuri cota 7 si ceva si nu am reusit sa joc decat un singur bilet, de acu in colo fac altfel sun direct la ei si le zic vreau 3 bilete , vreau 5 bilete sa vad daca accepta varianta asta, la casa pariurilor asa se procedeaza si acolo chiar am jucat si 3000 de ron, suna si da drumul la bilete , se intampla si acolo ca din 6 bilete sa-ti accepte 2 sau 3 dar destul de rar.

Nu mai zic ca se schimba cota dupa numai 1 sau maxim 2 bilete jucate , exemplul de azi am jucat 85 de ron pe o cota de 7 si ceva , si apoi pauza , o mare pauza ca nu iti mai accepta nimic din combinatie, inexplicabil, cel de la Buc la telefon mi-a zis ca sunt pariuri speciale, pai ce treaba are ce tip de pariu joc eu, ideea e ca nu se merge pe regulile date de ei ci cotele si sumele maxime.

Aceasta postare a fost editata de sperantza: 13 April 2012 - 01:39 PM

0

Postat 22 May 2012 - 11:16 AM (#92) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Aceasta postare a fost editata de fafu1: 22 May 2012 - 09:29 PM

"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba