Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cupa Africii qual. - value bet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cupa Africii qual. - value bet Evaluare topic: -----

Postat 02 September 2011 - 11:12 PM (#1) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

Un value bet la calificarile CAN, va aduc la cunostinta informatiile prin aceasta predictie.

Sierra Leone - Egipt 1x (1.71) / 7 unitati
Sierra Leone - Egipt 1 (3.54) / 2 unitati

Este un meci din calificarile Cupei Africii pe Natiuni (la fotbal, bineinteles). Situatia e simpla: Sierra Leone inca mai are sanse de calificare (mai sunt doua etape si doua victorii i-ar califica aproape sigur), in timp ce Egiptul nu mai are nicio sansa, orice ar face. Ca o consecinta a acestui fapt oaspetii vin cu ECHIPA OLIMPICA in Sierra Leone, urmand sa deplaseze o formatie numai cu jucatori sub 23 de ani. Nu stiu cat vor mai rezista cotele la acest nivel dar cu siguranta este o mare paine de mancat aici. Echipa de "tineret" a oaspetilor nu este una deosebit de puternica si avand in vedere si sansele zero de calificare nu ma astept ca Egiptul sa fie prea periculoasa. Sierra Leone in schimb e o echipa mult mai buna decat crede lumea, este o formatie solida, cu jucatori consacrati in Europa (ex: Mohammed Bangoura / Celtic), cu jucatori extrem de rapizi. In plus, trebuie luat in calcul si avantajul enorm pe care il reprezinta terenul propriu in Africa, rar bat oaspetii pe acest continent. In opinia mea e foarte greu ca o selectionata B a Egiptului sa vina si sa bata IN DEPLASARE o echipa puternica si mai presus de orice foarte motivata. Antrenorul Africii de Sud, care este in concurenta cu Sierra Leone pentru calificare, a facut scandal, a fost extrem de nervos pe aceasta decizie a egiptenilor, a si declarat ca ei nu au cum sa scoata ceva cu un lot atat de slab. Pana la urma Egiptul n-a reusit sa castige nici macar in tur, acasa, cu prima echipa: a fost 1-1, Sierra Leone putand chiar sa castige. Joc pe 1x pentru siguranta dar voi incerca si solistul pentru valoarea cotei. Chiar daca oferta o sa mai scada, tot merita. Nu mai am ce sa adaug pentru ca lucrurile sunt simple, in mod normal Sierra Leone castiga aceasta partida fiind mai valoroasa decat echipa olimpica a Egiptului, mai motivata si avand avantajul inestimabil al terenului propriu. Argumente simple dar extrem de concludente. Miza mare deci, investesc in total 9 unitati ... poate ca la un asemenea value-bet ar fi trebuit chiar 10, dar sa zicem ca nu sunt in forma si mai ciuntesc putin din investitie, evit 10 unitati in perioada asta. Sa avem bafta!
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
2

Postat 02 September 2011 - 11:31 PM (#2) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5432
  • Inregistrat: 25-May 08

Merci de tip Betforcash. Unde ai gasit 1.71 la 1X ? Eu doar la Gamebookers am gasit, la 1.61. Oferta e tare saraca, majoritatea caselor dau doar la victorie simpla. Ideal ar fi fost -0.25, dar nu am gasit niciunde.

Edit: Am gasit 1X la 1.81 la Nordicbet.

Aceasta postare a fost editata de phaenius: 02 September 2011 - 11:34 PM

0

Postat 03 September 2011 - 08:34 PM (#3) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Hai ca ne-a fatat vaca pana la urma, dar a fost tare greu. Nu am urmarit meciul, doar scorul. Am pus pana la urma Sierra Leone DNB, la 2.73. Merci de tip.
0

Postat 03 September 2011 - 08:49 PM (#4) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 970
  • Inregistrat: 08-October 08
  • LocationTimisoara

ce bun a fost meciul asta. cotele nu au prea scazut..pacat ca l-am jucat la miza mica..l-am mai si pus pe un combi interesant unde am pierbur pe bosnia la baschet!
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
0

Postat 03 September 2011 - 10:35 PM (#5) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

+1
Mulţumesc de pont. :aplauze:
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 04 September 2011 - 01:32 AM (#6) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ma bucur ca a fost o predictie castigatoare, eu m`am hotarat sa o postez pe forum fiindca erau niste informatii pe care m`am gandit ca nu le cunoaste toata lumea. Nu e nevoie de multumiri asa cum nici la predictiile pierdute nu-mi convin injuraturi.

@phaenius - stai putin, cum adica meci de tip betforcash? poti zice ce vrei tu, dar nu poti sa sugerezi ca dam cote care nu exista cand situl asta este printre PUTINELE situri din EUROPA care NU da cota maxima (sau aproape maxima) ci cota aproximativ medie.

Repet, esti liber sa ai ce opinie vrei, dar te rog frumos nu spune minciuni, mai ales ca e vorba de un lucru pe care noi il facem cu gandul la cititori si care NE AFECTEAZA.

Am vazut edit-ul, am vazut si al doilea mesaj, dar stii cum e, odata facuta defaimarea se pot da 100 de dezmintiri si tot degeaba. Plus ca nu numai NordicBetul oferea peste 1,71 la ora aceea.

Imi cer scuze, chiar nu vreau sa promovez situl prin intermediul acestui mesaj, insa trebuie sa ma apar. Nici nu vreau sa ma cert cu vreun user, repet, doar ma apar.

Aceasta postare a fost editata de Betforcash: 04 September 2011 - 01:36 AM

0

Postat 04 September 2011 - 01:37 AM (#7) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Cred că phaenius îți mulțumea pentru pont (merci de tip/sfat betforcash) ci nu era ironic (meci de tip/gen betforcash).
0

Postat 04 September 2011 - 01:47 AM (#8) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

sunt un imbecil, imi cer scuze. asa se intampla cand te apuci sa vorbesti fara sa citesti atent inainte. multumesc pt. ca mi-ai atras atentia. Eu am citit "Meci de tip" in loc de "Merci de tip", si mi`a sarit pe loc tandara.

e penibil ce am facut, inca o data, imi cer scuze :).

Aceasta postare a fost editata de Betforcash: 04 September 2011 - 01:47 AM

1

Postat 04 September 2011 - 02:28 AM (#9) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Stai liniștit Betforcash că la ora asta e ușor să mai citești greșit!
Și cu siguranța nu se va supăra nici phaenius, mai ales după ce ne-ai oferit un pont foarte bun.
0

Postat 04 September 2011 - 09:56 AM (#10) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Da, am uitat sa pun si eu o virgula, dupa merci pentru tip. Si o sedila sub c. :)
0

Postat 04 September 2011 - 10:53 AM (#11) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 16-July 04

super pont.

felicitari nu neaparat pt pont ci pt altruismul celui care a dat pontul.

de obicei astfel de informatii sint mai rare ca ploile in desert cu atit mai putin sa fie date pe un forum la care au acces destui de multi pariori.

felicitari! :hatoff:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba