Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Romania - Liga a II-a - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Romania - Liga a II-a 2011-2012 Evaluare topic: ***** 1 Voturi

Postat 03 September 2011 - 04:43 PM (#1) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

http://img10.imageshack.us/img10/9633/meci01.png

In lipsa de evenimente sportive in primele esaloane de fotbal, ne putem indrepta atentia spre liga secunda, unde incepand cu ora 19:00 in transmisiune directa pe DigiSport 1 vom putea urmari meciul dintre UTA Arad si CSM Ramnicu Valcea, meci ce conteaza pentru etapa a 3-a din liga secunda, seria B. UTA Arad este cea mai titrata echipa romaneasca din provincie si este considerata Batrana Doamna a fotbalului romanesc, dar in ultimii ani a cochetat mai mult cu liga a doua, de acolo unde doreste sa promoveze, dupa ce sezonul trecut a primit interdictie de promovare si a fost suspedanta. Acum insa are ocazia sa atace promovarea dar alte echipe cu state vechi pe prima scena a fotbalului romanesc, precum Poli Timisoara, Gloria Bistrita, Arges Pitesti, Bihor Oradea, par adversare redutabile care in start de campionat isi fac treaba bine, spre deosebire de UTA care a terminat la egalitate cu modesta echipa bucuresteana Juventus. Totusi acel rezultat poate fi considerat un accident, aradenii jucand bine in Cupa Romaniei si apoi in deplasarea de la Turda unde a obtinut victoria, iar astazi o va intalni pe Rm Valcea. echipa clasata pe ultimul loc in clasament, fara victorie si fara gol inscris. Este putin probabil ca Rm Valcea sa scoate macar un punct de la Arad, in conditiile in care UTA doreste sa se revanseze fata de proprii suporteri si are un lot mult mai valoros decat adversarii din aceasta seara.

Pont: UTA - Rm. Valcea 1 @1,45 Bwin

Citeaza

Data: 03.09.2011 19:00
Campionat: Liga 2, Seria B, Romania (Etapa 3)
Stadion: Francisc von Neumann (7,287)
Transmisiune TV: DigiSport 1

0

Postat 14 October 2011 - 05:23 PM (#2) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Gloria Bistrita a castigat cu 2-1 partida de acasa cu Ariesul Turda si preia din nou sefia clasamentului in Seria B. Golurile Gloriei au fost marcate de Voinea si batranul Vali Nastase :aplauze:
0

Postat 14 October 2011 - 05:35 PM (#3) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

La 2-1 in minutul 80 toate casele de pariuri aveau cota la 2-2 undeva intre 8.00 si 13.00, iar BetVictor avea 101.00.

Aveam 10 euro de la poker si i-am pus fara sa stau pe ganduri, ce naiba doar nu juca cu Barcelona. De se termina 2-2 eram mai bogat cu 1000 de euro acum.
0

Postat 14 October 2011 - 05:38 PM (#4) Useril este offline   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 392
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

sa-i vedem si pe timisoreni maine,n-au un meci asa de greu,ar trebui sa se impuna.COta de 1.65 mi se pare destul de buna.
0

Postat 14 October 2011 - 05:39 PM (#5) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Pacat pentru tine ca nu s-a terminat 2-2, oricum Gloria era favorita mare la victorie, dar in Liga 2 se poate intampla orice.Daca era 2-2 dadea-i de baut la tot forumul :banana2:
Imagine postata
0

Postat 14 October 2011 - 05:41 PM (#6) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Uite si dovada:

http://img822.imageshack.us/img822/9444/ssssye.jpg. Mi se pare aberant sa dai o asemenea cota, doar nu juca Barcelona cu Vointa Livezile. Nici atunci nu dai 101.
0

Postat 15 October 2011 - 12:03 AM (#7) Useril este offline   chiricamarius 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 03-May 11

Sâmbătă 15 Octombrie
Dunărea Galaţi - Dinamo II Bucureşti 11:00
Săgeata Năvodari - Delta Tulcea 11:00
Victoria Brăneşti - Gloria Buzău 11:00
Astra II Giurgiu - Callatis Mangalia 11:00
Viitorul Constanţa - FCM Bacău 11:00
CF Brăila - Farul Constanţa 12:00
CS Otopeni - CS Municipal Studentesc Iaşi 13:00

Iata si partidele ce vor avea loc astazi incepand cu ora 11, 12 si respectiv 13.
Respecta si vei fi respectat !
0

Postat 15 October 2011 - 12:04 AM (#8) Useril este offline   chiricamarius 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 03-May 11

CF Brăila - Farul Constanţa sub 2.5 @ 1.85 @ bwin.com
Respecta si vei fi respectat !
0

Postat 15 October 2011 - 02:27 PM (#9) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Luceafarul Oradea invinge Poli Timisoara cu 1-0 dupa golul lui Lupuț si ii produce formatiei din Banat prima infrangere in acest sezon, Gloria Bistrita ramane lider in Seria II chiar daca are un meci mai putin disputat. :banana2:
0

Postat 18 October 2011 - 07:30 PM (#10) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Gloria a castigat azi tot cu 2-1 si in fata lui Gaz Metan Severin. Am fost la meci, din nou am luat gol pe greseala de portar, sut de 40 de m :wall: n-am jucat mai nimic prima ora dupa care am egalat destul de intamplator prin pustiul Voinea care este golgheterul echipei, iar apoi am pus stapanire pe joc ratand trei ocazii imense de gol printre care doua interventii incredibile a portarului de la Severin si o bara a lui Costantin, pentru ca in minutul 85 sa dam lovitura prin Predescu... Gloria isi consolideaza pozitia de lider fiind neinvinsa in cele 9 etape.
0

Postat 18 October 2011 - 08:06 PM (#11) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Am jucat Gloria din nou si am castigat. Imi place echipa voastra :hello!:
0

Postat 28 October 2011 - 07:02 PM (#12) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Gloria a reusit sa castige din nou acasa, de data asta destul de clar in fata celor de la Ramnicu Valcea. Silvasan, Predescu, Velcovici pana la pauza au facut 3-0, Curtuius a marit avantajul in repriza secunda iar Dalu a marcat gol de onoare in ultimile minute si astfel scorul final a fost 4-1. Gloria s-a distantat din nou la trei puncte de Poli Timisoara, cele doua aveau 5 puncte inaintea acestei etape fata de locul 3, Uta Arad. :hello!:
0

Postat 05 November 2011 - 04:26 PM (#13) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Gloria si Timisoara a castigat din nou ambele si s-au distantat la 7 puncte fata de locul 3 in Seria B. :hello!:
0

Postat 16 March 2012 - 08:10 AM (#14) Useril este offline   gabiloves 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 799
  • Inregistrat: 30-January 10
  • LocationBOTOSANI

atentie la acest meci ..se joaca azi..merge sa punem bani multi pe BUZAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GLORIA BUZĂU - FC SNAGOV 15.03.12 ILFOVENII SE DEPLASEAZĂ ÎN ZIUA MECIULUI LA BUZĂU CU PROPRIILE MAŞINI
Ţintesc numai victoria la Buzău! ”Nu vreau să pierd sub nicio formă”

Revelaţia turului în Seria I a Ligii a II-a, FC Snagov, dă startul părţii secunde a campionatului prin duelul de vineri, de la ora 16:00, de la Buzău, cu Gloria. Echipa "nou înfiinţată", aşa cum a numit-o antrenorul ce a preluat-o în această iarnă, Laurenţiu Tudor, începe o nouă eră după ce în pauza, ce tocmai s-a terminat, s-a despărţit de 14 jucători şi a transferat numai puţin de 15.

Cu toate că trec prin momente grele în privinţa banilor, ilfovenii se deplasează la Buzău numai cu gândul la victorie. "Doctorul" va alinia în formula de start mulţi jucători ce au fost aduşi în această iarnă, astfel că primul test oficial va fi foarte important pentru a vedea relaţiile de joc şi cum rezistă fiecare la presiune. Din acest prim "11" va face parte, cel mai probabil, şi Adrian Ganea, legitimat la echipă chiar miercuri, odată cu Dan Balauru.

"Nu vreau să pierd sub nicio formă. Va fi un meci greu pentru suntem ca o echipă nou înfiinţată. Prin acest meci o să văd cât de receptivi au fost la antrenamente, în această perioadă de pregătire, să văd cât de mult s-au îngheţat relaţiile de joc, prieteniile dintre ei. Ştiu că şi Gloria trece printr-o perioadă grea, dar nu mă interează. Îmi văd doar de echipa mea şi de jucătorii mei.", a spus Laurenţiu Tudor, care a anunţat că din primul "11" ar putea face parte şi noua achiziţie, Ganea: "90% va juca Ganea. Nu e pregătit, dar prefer să joc cu cineva experimentat şi să conduc jocul. Probabil o să joc cu el 45 de mine şi după să menţin cu cei în formă.

Balauru nu va juca din prima pentru că sunt cei doi, Bâtfoi şi Rădulescu, în formă. El e un fotbalist care poate juca pe mai multe posturi, însă îl prefer în atac."

La Buzău se pleacă în ziua meciului cu propriile maşini

Astăzi, jucătorii lui FC Snagov au efectuat, la stadionul din Ghermăneşti, ultimul antrenament înaitea meciului cu Gloria, însă nu se vor deplasa la Buzău cu o zi înainte din cauza lipsei banilor. Astfel, mâine, de la ora 12:15, fotbaliştii echipei ilfovene vor pleca cu maşinile proprii spre locul disputării jocului, acolo unde, de la ora 16:00, vor disputa primul meci al returului.

"Mâine la 12:15 plecăm cu maşinile proprii la Buzău. Încă nu avem licenţa pentru autocar. Era uşor să închiriem altul, dar fondurile sunt zero, la fel şi conturile noastre.", a spus Laurenţiu Tudor, care speră ca autorităţile locale să revină la sentimente mai bune faţă de echipa de fotbal.

Dumitru şi Buduroi, încă pe tuşă

Din lotul ce va fi deplasat la Buzău nu vor face parte Mihai Dumitru şi Robert Buduroi, ambii accidentaţi. Fundaşul mai trebuie să stea pe tuşă încă o săptămână din cauza rupturii musculare de la abdomen, iar mijlocaşul are rubeolă.

Meciul Gloria Buzău - FC Snagov se dispută vineri, de la ora 16:00, şi reprezintă partida ce deschide returul pentru formaţiile din Seria I a Ligii a II-a. Jocul va fi transmis în direct la TV, pe postul Dolce Sport 2.
0

Postat 16 March 2012 - 01:23 PM (#15) Useril este offline   Lider 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 26-September 05

o pasarica mi-a ciripit si mie. Cica are 3 surse. Nu dati cu parul,eu mi-am riscat 100 de parai

Imagine atasata: bet365buzau.jpg
0

Postat 16 March 2012 - 01:56 PM (#16) Useril este offline   scipio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • Inregistrat: 03-February 09

Farul Constanta - FCM Bacau > 1 > 1.70 (bwin)

Farul Constanta intalneste azi echipa FCM Bacau in prima etapa a returului ligii secunde, seria intai.
Dupa o vacanta destul de lunga, Farul incepe asaltul pentru promovarea in Liga 1, un obiectiv nerealist la inceputul sezonului dar perfect realizabil in acest moment, in conditiile in care „rechinii” s-au intarit considerabil in perioada de iarna si mai mult au avut loc numeroase schimbari in aceasta serie.
Pentru Viorel Tanase, meciul de astazi, cu FCM Bacau, este primul joc oficial in calitate de antrenor principal al Farului, astfel incat tehnicianul are un motiv suplimentar de a-si dori o victorie la debutul pe banca „marinarilor”. „Asteptam cu ardoare inceperea competitiei. Vineri avem o finala dintre cele 15 rămase. FCM Bacau este o echipa bine organizata, cu un potential fizic foarte bun. La momentul actual, suntem colege de clasament, iar o victorie ne va detasa. Tratam la victorie fiecare meci, dar si cu mare atentie. Am pregătit echipa fizic, psihic si tactic sa luam cele trei puncte. Ritmul de joc al lui Sorin Paraschiv si Vali Badea este in crestere, sunt cam la 80% din potential si ma bazez pe ei, la fel cum ma bazez pe toti jucatorii din lot. Este o distanta de sapte puncte pana la promovare, dar sunt si doua puncte pana la retrogradare. Vreau ca rezultatele din amicale sa se regaseasca si in campionat. As dori sa vina mai multi suporteri la stadion si sper ca sportivii Farului de la alte sectii sa participe la meciul nostru cu FCM Bacau”, a declarat Tanase, in cadrul conferintei de presa de ieri.
De cealalta parte moldovenii nu prea au mari asteptari de la retur fiind avantajati intr-o oarecare masura de schimbarile din liga secunda. Astfel daca la inceputul sezonului trebuiau sa retrogradeze in liga a 3-a numai putin de 5 echipe acum vor retrograda doar 2 dupa sedinta de la FRF si forfait-ul celor de la Branesti. Bacaul abordeaza returul cu acelasi lot de jucatori din prima jumatate a campionatului, singura absenta certa pentru jocul de la Constanta fiind cea a lui Madalin Luncanu, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
Merg cu cea mai mare incredere pe o victorie a rechiniilor chiar la o diferenta de cel putin 2 goluri.
Echipe probabile
Farul: Curca – I.Calin, Stegaru, Sipovici, Dino Eze – Nicola, Amet, S.Paraschiv, C.Miron – Patulea, V.Badea. Antrenor: Viorel Tănase.
FCM Bacau: Stamatin – Mihalachioae, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Apostu, Ursu, Dobos – Vraciu, Boghian, Curiliuc. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Partida FC Farul - FCM Bacau are loc in aceasta seara, de la ora 18.00, la stadionul din strada Primaverii. Biletele costa 5 lei la peluza si 10 lei la tribune. Meciul va fi transmis in direct de DigiSport.
0

Postat 16 March 2012 - 06:57 PM (#17) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Bistrita a castigat cu 1-0 partida cu Chindia Targoviste si a cam omorat Seria B, distanta acum fata ce locul 3 este de 13 puncte. Curtuius a marcat in minutul 93 golul victoriei... Chindia a avut ocaziile mai mari, o bara si o ratare din 6m, asta dupa ce Anton a fost eliminat luand al doilea galben pentru simulare :rolleyes: :cartrosu:
0

Postat 16 March 2012 - 08:58 PM (#18) Useril este offline   scipio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Seria I, etapa a 16-a
Gloria Buzau - FC Snagov 1-0 cota 3.70 la Bwin (singurul gol marcat in min 88 din penalty, Buzaul a evoluat in 10 din min 52)
Farul Constanta - FCM Bacau 2-0 cota 1.70 la Bwin (se pare ca ambele goluri au fost marcate din pozitie de offside)
Victoria Branesti - Astra II Giurgiu 0-3 la masa verde
Sageata Navodari - CS Otopeni 2-1
Dunarea Galati - Viitorul Constanta 1-1
Delta Tulcea - Callatis Mangalia 0-2 cota 6.50 la Bwin (s-au inteles la pauza :vhappy: , Dulca si-a dat demisia dupa meci)
Dinamo II - CSMS Iasi 0-0
CF Braila - FC Botosani

Aceasta postare a fost editata de scipio: 17 March 2012 - 06:46 PM

0

Postat 24 March 2012 - 08:21 AM (#19) Useril este offline   scipio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Seria I, etapa a 17-a

11:00
Astra II Giurgiu - Sageata Navodari
Callatis - Gloria Buzau
CSMS Iasi - Delta Tulcea
FCM Bacau - Dinamo II Bucuresti
13:00
CS Otopeni - Dunarea Galati
FC Snagov - CF Braila
13:30
Viitorul Constanta - Farul Constanta
0

Postat 24 March 2012 - 08:23 AM (#20) Useril este offline   scipio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Viitorul Constanta - Farul Constanta > X > 3.75 (bwin)
ora 13:30 (Digisport 2)
La capătul unei săptămâni pline de contre şi săgeţi otrăvite trimise dintr-o tabără în cealaltă, iată că a venit şi ziua în care FC Farul şi Viitorul intră pe teren pentru a demonstra cine este cea mai tare echipă din Constanţa.
Sâmbătă, de la ora 13.30, FC Viitorul şi FC Farul se întâlnesc pe stadionul „Orăşenesc” din Ovidiu, pentru a răspunde la întrebarea care îi frământă pe toţi iubitorii fotbalului din acest colţ al României: poate Constanţa să aibă două echipe în primul eşalon în sezonul următor?
Pentru ca acest lucru să fie posibil, victoria în derby-ul din week-end ar trebui să le revină fariştilor. „Marinarii” ocupă în acest moment poziţia a şaptea în clasamentul Seriei I din Liga a II-a şi au nevoie neapărată de victorie în acest meci, pentru a rămâne angrenaţi cu şanse reale în lupta pentru promovare.
Pentru FC Farul, acest joc nu este o simplă finală, ci un meci de totul sau nimic. De asemenea, pentru cei de la Viitorul, o înfrângere în faţa Farului poate însemna pierderea locului întâi. Viitorul este momentan lider în Seria I, însă acest lucru se poate schimba în cazul în care Cristocea & Co. vor pierde duelul cu Farul, iar ocupanta locului doi, Săgeata Năvodari, va câştiga partida de la Giurgiu.
De la gazde vor lipsi Albu şi Cristea accidentaţi, plus Bejan suspendat, in timp ce de la oaspeţi vor lipsi Andrei Neagoe si Dino Eze, ambii suspendaţi.
Duelul din tur, de pe stadionul Farul, s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Şanse mari pentru o remiză există şi azi.
Echipele probabile
Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Costea - Păcuraru, Larie, L. Ştefan, Turcu - Lazăr, Dică, Onicaş, Cristocea - V. Simion, A. Chiţu
FC Farul (antrenor Viorel Tănase): G. Curcă - Niţescu, Stegaru, Sipovici, V. Sandu - Husein, Buzea, C. Pană, Sascău - Ivanovici, Pătulea (cugetliber.ro)

Callatis Mangalia - Gloria Buzau > 1 > 1.67 (sportingbet)
ora 11:00 (Neptun TV)
Cu o serie foarte bună, trei victorii în trei etape, dintre care ultimele două în deplasare, cu Dinamo II Bucureşti şi Delta Tulcea, Callatis Mangalia se află pe o pantă ascendentă. Alte trei puncte din confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gloria Buzău, în etapa a 17-a, pot aduce şi mai multă linişte Mangaliei în lupta pentru supravieţuire. Adversara de sâmbătă, Gloria Buzău, ocupă ultima poziţie în clasamentul Seriei 1 a Ligii a II-a la fotbal, însă partida nu se anunţă deloc una uşoară. Calculul hârtiei poate fi oricând răsturnat - ca şi la Tulcea în etapa trecută - iar o altfel de situaţie ar complica lucrurile pentru formaţia pregătită de Mugurel Cornăţeanu.
„Cred că va fi o partidă mai grea decât la Tulcea. Gloria Buzău nu are ce pierde, vine să-şi joace şansa şi trebuie să fim foarte atenţi. Ne dorim foarte mult cele trei puncte, avem un moral bun şi trebuie să îl păstrăm aşa. Cu o nouă victorie am mai urca în clasament şi ne-am apropia chiar de echipele care se luptă la promovare. Noi vrem să câştigăm toate partidele din acest retur dacă se poate, chiar dacă obiectivul este doar salvarea de la retrogradare“, a declarat atacantul Nicolae Hertu. Antrenorul Mugurel Cornăţeanu nu se confruntă cu probleme de lot şi ar putea începe meciul cu următoarea formulă: Cr. Mitrea - Samson, Răvoiu, R. Damian, I. Miron - I. Florea, Erdinci Cogali - Cojenel, Bardu, Sin - Hertu. (telegrafonline.ro)
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba