Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Preliminarii Campionatul European - 6 septembrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Preliminarii Campionatul European - 6 septembrie Evaluare topic: -----

Poll: Preliminarii Campionatul European - 6 septembrie (26 membri au votat)

Romania - Franta

1. 1 (4 voturi [15.38%])

Procentaj din vot: 15.38%

2. X (11 voturi [42.31%])

Procentaj din vot: 42.31%

3. 2 (11 voturi [42.31%])

Procentaj din vot: 42.31%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 06 September 2011 - 11:04 PM (#21) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 08-April 08

Te contrazic. Exceptând prima repriză în care am prestat onorabil, a doua repriză a fost un dezastru (a se vedea statisticile) iar în ultimele minute am putea spune că Franța s-a chinuit să nu înscrie.

Mai mult ne apăram cu toată echipa și trăgeam de timp în momentele în care era absolut necesar să atacăm pentru a spera la calificare.

PS: Evident că pentru Pițurcă a fost o sărbătoare acest eșec colosal de atitudine. Asta după ce câteva zile a trâmbițat că doar victoria contează.
0

Postat 06 September 2011 - 11:06 PM (#22) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Vezi postareaCantona, la 06 September 2011 - 11:01 PM, a spus:

Pai de incercat eu am vazut ca au incercat dar nu puteau mai mult. Asta e valoarea lor. Nicolita mi s-a parut terminat , nu siu cum de l-au luat aia in Franta, a fost dominat clar la toate duelurile si la viteza si fizic de catre Evra. Pacat ca nu a fost Torje acolo in locul lui.

Te pricepi si tu la fotbal cum ma pricep eu la gatit. Nicolita a fost cel mai bun jucator al meciului,singurul care a miscat ceva in fata apararii si mijlocului francez.SINGURUL !!!

Probabil l-ai confundat,in cazul in care nu stii cine este iti zic eu.Este ala micul si negru care a calarit fundasii francezi ,i-a driblat si i-a frecat de au luat-o razna, si a pasat decisiv la singurele ocazii ale noastre.
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
-1

Postat 06 September 2011 - 11:08 PM (#23) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior

Da, Nicoliță a muncit din nou exemplar, însă a dat vreo 3 centrări a la Fulgeru' Comlăuș.
1

Postat 06 September 2011 - 11:12 PM (#24) Userul este online   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 392
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

Daca jucam in fata cu Marica,care a prins 15 minute in 4 etape la Schalke si cu Stancu care saracul n-a facut fata la galatasaray si s-a transferat la victoria branesti din turcia..
0

Postat 06 September 2011 - 11:20 PM (#25) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareaunconquerable, la 06 September 2011 - 11:12 PM, a spus:

si cu Stancu care saracul n-a facut fata la galatasaray si s-a transferat la victoria branesti din turcia..

Sa nu uitam ca in turcia campionatul inca nu a inceput,deci stancu este oarecum 'in vacanta'. Nu mai punem ca vine de la o echipa de genul CACAspor....
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Postat 06 September 2011 - 11:41 PM (#26) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Vezi postareaFabulous, la 06 September 2011 - 11:06 PM, a spus:

Te pricepi si tu la fotbal cum ma pricep eu la gatit. Nicolita a fost cel mai bun jucator al meciului,singurul care a miscat ceva in fata apararii si mijlocului francez.SINGURUL !!!

Probabil l-ai confundat,in cazul in care nu stii cine este iti zic eu.Este ala micul si negru care a calarit fundasii francezi ,i-a driblat si i-a frecat de au luat-o razna, si a pasat decisiv la singurele ocazii ale noastre.

Nu are rost sa iti raspund pentru ca imi dau seama cat te pricepi la fotbal. Nicolita a avut doar loviturile alea libere in rest a fost terminat. Zici ca a miscat Nicolita? A miscat un pic brazdele alea ca nu a reusit nimic. De fapt daca mergi pe ideea lui Piturca cum ca acest rezultat a fost unul bun da e posibil sa il lauzi pe Nicolita altfel e jenant.
Vezi ca aici se discuta despre nationala nu despre Steaua.

Aceasta postare a fost editata de Cantona: 06 September 2011 - 11:42 PM

Imagine postata
0

Postat 06 September 2011 - 11:43 PM (#27) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 16-July 04

de ce naiba a trebuit sa ploua in state ? m-a facut sa ma uit la cosmarul asta pe nume echipa nationala sau national echipa.

apropo de asta, ma intreb si va intreb, pe ce limba de pe planeta asta se spune national arena ?!!!

nu e nici arena nationala nici nesional arina (incerc sa scriu cum se pronunta pe engleza). asta dovedsete inca o data ce neam de straita sintem.

po®cim limba asta si ne batemn joc de ea.

am avut un fix cu idiotenia aia de la bacalaurea pe nume de promovabilitate. toti idiotii astia din presa o tot dau cu promovabilitatea , 15 mii de litere si de cacaturi intr-un termen imposibil de pronuntat in loc sa se spuna pe romaneste : PROMOVARE.

asa si cu national arena in loc sa se spuna : ARENA NATIONALA. macar sa-i fi spus coca cola sau adria sau frutti fresh . ne stiam intr-o parte.

bagam un masculin idiot si cretin linga un feminin. o arena national.

daca auziti ceva de gazonul de pe ARENA NATIONALA ca se pune in vinzare, va rog sa ma anuntati . vreau sa le fac o bucurie iepurasilor vecinului meu. ca de altceva nu cred sa fie bun.

daca-l vede careva pe fratele lui oprisan (cel care a mai tepuit si cu gazonul de la acel emci cu danemarca in care s-a jucat ca pe plaja de la sulina) sa-i spuna ca mai poate tepui si la cluj cu noua lansare a stadionului municipal dar si la ploiesti cu noul stadion.
1

Postat 06 September 2011 - 11:46 PM (#28) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Eu am vazut ca la intrare scrie Arena Nationala desi astia o tot dau la TV cu National Arena. Asa e denumirea pusa la stadion, deci e corect.
Imagine postata
0

Postat 07 September 2011 - 12:01 AM (#29) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior

Da, azi clicuind pe soccerway, varianta engleză, am văzut că stadionul se numește: Arena Națională, fiind consternat că la TV și în presă tot de National Arena am auzit.

Interesant că englezii ne respectă mai mult limba decât o facem noi.
0

Postat 07 September 2011 - 12:25 AM (#30) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sunt atatea de spus despre meci....si voi discutati dspre numele stadionului. Multi spun national arena pt ca este mai usor de pronuntat in limbile de circulatie intrnationala. Sa nu uitam ca 99% dintre tari nu au litera Ţ.

Sincer, mi se pare si normal ca un stadion sa aiba un nume international,m-am saturat de nume imposibil de pronuntat.

Noi zicem lia manoliu sau arena nationala sau cum o fi,in termeni publicitari i se spune national arena.
0

Postat 07 September 2011 - 12:41 AM (#31) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

pai ce sa vorbim despre meciul in sine.

parerea mea ca nu aveam cum sa cistigam. nici cu slujbe. oricare dintre noi ar fi fost antrenor nu facea nici mai bine , nici mai prost.

asta ne e valoarea.

parca vad placile de megafon din presa de miine :

- avem viitor pt nationala de miine
- avem tinere talente care vin din urma
- avem o speranta pt pregatirea camp mondial din brazilia
- calificarea am pierdut-o cu albania acasa
- am avut putin ghinion cu cele citeva ocazii din emciul de aseara
- baietii au vrut dar atita pot

asta e. ramine cu barbugiul la timona, cu sandu si dragomir la butoane, cu visele de fraieri in piept si in cap.
0

Postat 07 September 2011 - 01:24 AM (#32) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • Postari: 970
  • Inregistrat: 08-October 08
  • LocationTimisoara

trebuie sa-i multumin lui lucescu jr pt 90% din aceasta ratare. Eu il locul lui Pitzi ii tineam pe Mutu si Tames inca 2 luni la nationala si le spuneam clar: Fac meciul vietii contra Frantei sau pa! N-ai cum sa bati Franta cu un Marica fara jocuri in picioare, Bogdan Stancu la fel, Banel si Tanase.
II reprosez lui piturca faptul ca nu a riscat mai mult, mai ales prin minutul 75 cand deja se stia ca e 1-0 bosnia si neconvorea lui Muresan si Sanmartean (nimeni nu a spus clar daca e accidendat sau nu).

In rest felicitari pentru pronosticuri, mai ales lui Julien25 :hatoff: M-ai ajutat sa-mi fac un mini cadou inainte de ziua mea
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
1

Postat 07 September 2011 - 02:00 AM (#33) Useril este offline   free2tedy 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 413
  • Inregistrat: 22-August 07

Ce sa vorbesti de asemenea meci? Totul se poate caracteriza intr-un cuvant: PENIBIL.

Primul motiv ar fi grandioasa arena nationala, frumoasa, chiar n-am ce sa zic, dar cu niste idioti pe post de constructori ce si-au batut joc de un gazon de calitate. Cred ca toata Europa rade in momentul asta de noi, cum e posibil ca la inaugurarea unui stadion care a costat atatia bani, gazonul sa cedeze la prima atingere? Bine ca iese Oprescu sau astia de la primarie sa zica ca a fost vremea proasta si ca n-au crescut radacinile, pai cum ma fratilor, daca acum a fost in starea in care a fost, la meciul pe care trebuia sa il jucam cu Argentina cum s-ar fi prezentat situatia mai ales ca se bat toti cu pumnii in piept ca arena era gata din toate aspectele fotbalistice pentru amicalul de gala?

Trecand totusi peste gazon, care a fost acelasi si pentru noi si pentru ei (ba chiar noi am fost avanatajati, de 15-20 de ani jucam in aceleasi conditii deci suntem obsinuiti), atitudinea cu care s-a intrat pe teren a fost penibila. Noi am jucat la 0-0, incredibil, cred ca nici francezilor nu le-a venit sa creada. Am intrat pe teren cu gandul sa ne inchidem cat mai bine pe parcursul celor 90 de minute. Ce atac, declaratiile dinainte de meci erau doar praf in ochi. Cei cu care ar fi trebuit sa facem faza ofensiva au fost ZERO. Aici il includ si pe Banel, pe care unii vad ca il lauda. In afara de prima lovitura libera care chiar a fost o faza grea pentru portar, ce a mai facut Banel? A doua lovitura libera a fost o centrare spre vinclu, mult prea previzibila ca sa il surprinda pe Lloris, in rest a fost cap de linie, chiar nu ma intereseaza ca a arat terenul in lung si in lat cu sau fara minge, toate pasele si centrarile sale au fost aiurea. Si Fabulous, Banel nu a driblat si nu a innebunit nici un francez, Banel nu stie sa dribleze, Banel nu stie sa dea in minge. Am vazut azi si cel mai slab numar 10 pe care l-a avut vreodata nationala, totusi cred ca pentru titlul asta se bate si cu Florescu. Dodel asta nu joaca nimic la Steaua, dar chiar nimic, si noi ne asteptam sa joace ceva la nationala impotriva Frantei? Ce ii mai trebuie lui fotbal cand femeile fac coada la usa lui? N-am ce sa zic de jocul lui pentru ca a fost efectiv inexistent. Marica, altu jucator egal cu ZERO care nu a reusit sa faca absolut nimic nici macar impotriva luxemburghezilor. Nici nu mai are rost sa discut despre jucatori ca pana la urma cel mai mare vinovat pentru meciul asta a fost Piturca, cel pe care acum nu foarte mult timp, il injuram toti si ii faceam vant sa plece de la nationala. Acum l-am adus din nou, cica sa ne salveze. Si ca sa fie tot tabloul complet, l-am ascultat si pe cel mai mare cunascator de fotbal de pe intreaga planeta, oracolul din Balcesti sau Mitica de la Liga, care a zis ca daca bateam pe Franta ar fi fost acelasi lucru. Pai cum sa fie domne acelasi lucru? Bateam Franta, bateam Belarus, bateam si pe Albania, si jucam barajul. Asa suntem 99.99% siguri ca vedem si barajul de acasa. Si domnul Piturca a zis probabil la fel ca si nea Mitica, ca ar fi acelasi lucru chiar si daca batem si de asta dupa ce a aflat ca a dat Bosnia gol, a ordonat baietilor sa traga de timp si sa traga cu dintii de acest senzational 0-0.

Mi s-a facut scarba de tot fotbalul romanesc, pacat ca n-am avut alternativa pentru mizeria asta de meci.

Aceasta postare a fost editata de free2tedy: 07 September 2011 - 02:02 AM

1

Postat 07 September 2011 - 01:04 PM (#34) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postarealucciano, la 07 September 2011 - 01:04 PM, a spus:

se cauta glezna jucatorului francez.

gasitorului, recompensa mare!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

Aceasta postare a fost editata de lucciano: 07 September 2011 - 01:06 PM

1

Postat 07 September 2011 - 02:52 PM (#35) Useril este offline   minutulsiscorul 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 03-December 10

Foarte faina poza :)
Asta dovedeste ca au radacini mai adanci decat noi. Cel putin la fotbal :ciao:
Aveti legatura! -- minutulsiscorul.ro
0

Postat 07 September 2011 - 03:00 PM (#36) Useril este offline   minutulsiscorul 

• Parior
  • PipPip

Imi aduce aminte de ce a zis la un moment dat Cornel Dinu: "Eu inteleg si respect faptul ca Banel e un muncitor. Dar echipa nationala nu e santier"

Cat despre tactica(!) abordata e greu de spus ceva. Macar de ne-ar fi dat Franta 1-0 pe contraatac, cand noi i-am fi ingramadit in careul lor pentru un gol cat o calificare :)

Vezi postareafree2tedy, la 07 September 2011 - 02:00 AM, a spus:

Ce sa vorbesti de asemenea meci? Totul se poate caracteriza intr-un cuvant: PENIBIL.

Trecand totusi peste gazon, care a fost acelasi si pentru noi si pentru ei (ba chiar noi am fost avanatajati, de 15-20 de ani jucam in aceleasi conditii deci suntem obsinuiti), atitudinea cu care s-a intrat pe teren a fost penibila. Noi am jucat la 0-0, incredibil, cred ca nici francezilor nu le-a venit sa creada. Am intrat pe teren cu gandul sa ne inchidem cat mai bine pe parcursul celor 90 de minute. Ce atac, declaratiile dinainte de meci erau doar praf in ochi. Cei cu care ar fi trebuit sa facem faza ofensiva au fost ZERO. Aici il includ si pe Banel, pe care unii vad ca il lauda. In afara de prima lovitura libera care chiar a fost o faza grea pentru portar, ce a mai facut Banel?

0

Postat 07 September 2011 - 04:34 PM (#37) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

incredibil.

alta bomba.

http://www.b1.ro/sti...ideo-10853.html

http://www.realitate...tic_868420.html

acum am aflat si eu.
aseara nu m-am uitat de la inceput la meci.

fara cuvinte ce mizerii de oameni. auzi, sa tai din imn ca nu cumva sa se sesizeze nea traian.

a fost ultima mea referire la acest eveniment penibil, ridicol, jenant pt tara asta care nu are doar leprele astea.

Aceasta postare a fost editata de lucciano: 07 September 2011 - 04:42 PM

0

Postat 07 September 2011 - 05:00 PM (#38) Useril este offline   minutulsiscorul 

• Parior
  • PipPip

Le-a dat 5000 de lei amenda. Si manelistului si FRF-ului. :shockwhore:

Vezi postarealucciano, la 07 September 2011 - 04:34 PM, a spus:

incredibil.

alta bomba.

http://www.b1.ro/sti...ideo-10853.html

http://www.realitate...tic_868420.html

acum am aflat si eu.
aseara nu m-am uitat de la inceput la meci.

fara cuvinte ce mizerii de oameni. auzi, sa tai din imn ca nu cumva sa se sesizeze nea traian.

a fost ultima mea referire la acest eveniment penibil, ridicol, jenant pt tara asta care nu are doar leprele astea.

0

Postat 07 September 2011 - 05:23 PM (#39) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5432
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postareafree2tedy, la 07 September 2011 - 02:00 AM, a spus:

Sau cum zicea Ca$$a Loco, JENIBIL.
0

Postat 07 September 2011 - 05:41 PM (#40) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

A fost identic cu meciul de la Euro din urma cu trei ani, in care cea mai mare ocazie a fost un sut 2 m peste poarta, a lui Malouda, singura exceptie fata de acel meci este gazonul, daca ploaia si-ar fi facut aparitia, se transforma in nisipuri miscatoare. Prestatia celor 2 nationale nu e de judecat radical, pentru a fost un teren impracticabil, iar ca joc cred ca am fost cel putin la nivelul Frantei.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba