Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Verificare identitate la partybets - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Verificare identitate la partybets

Postat 05 September 2011 - 07:09 PM (#1) Useril este offline   DonMihai 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 20-February 06

Buna ziua. Am si eu o intrebare...daca ma poate ajuta cineva. Am cont la partybets deschis de mai multi ani, timp in care am facut nenumarate depuneri si retrageri, fara sa am vreo problema, fara sa am vreodata contul suspendat sau blocat, ba mai mult de atat platile prin card mi se efectuau in maxim 24 de ore. Acum 2 zile am incercat sa fac o retragere, dar...surpriza...mi se cere din nou sa uploadez un act de identificare. Am uploadat actul de identitate prin meniul Casierie Retragere, dar nu stiu daca operatiunea este efectuata complet, pt ca daca dau log out iar apoi ma loghez din nou si intru in acel meniu imi apare ca nu am uploadat nici un document. Multumesc anticipat daca ma poate ajuta cu un raspuns un moderator sau user in legatura cu aceasta noua cerere de identificare din partea partybets si cam cat timp ar dura acest proces de identificare.
0

Postat 10 October 2011 - 06:13 PM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Destul de greu de oferit un raspuns pt problema ta. Singura solutie e sa apelezi la serviciul clienti si sa ii intrebi ce se intampla.
0

Postat 10 October 2011 - 07:01 PM (#3) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Posibil sa fie o eroare in sistem. Asa cum ti s-a sugerat, ia legatura cu ei, eventual telefonic sau pe chat. La telefon incearca sa apelezi pe cineva in romana. Eu am vorbit cu cineva de la PartyBets, care nici engleza nu stia foarte bine.
0

Postat 30 October 2011 - 10:59 AM (#4) Useril este offline   an0nimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 767
  • Inregistrat: 02-July 09

Pentru a nu mai deschide un alt topic ( am o intrebare de amator)..

Nu am depus pana acum cu cardul la Gamebookers ( doar cu mb si paysafe-card ), as dori sa depun cu cardul in curand m-am saturat de faptul ca cei de la Moneybookers ma fura mereu la cursul valutar ( gen la 200 lei imi opresc vro 16 lei la cursul lor valutar, nu ar fii problema la depunere sa pierd cativa lei , dar ma gandesc la o eventuala retragere si m-am saturat sa fac tranzactii la gamebookers doar cu moneybookers)..

Intrebarea este daca cei de la gamebookers imi vor solicita copie dupa card ( deoarece nu am si nu stiu daca fac rost prea curand , am patit recent sa depun cu cardul am pierdut bani in cele din urma in min 92 pe un meci , insa la cateva zile ma trezesc cu contul blocat ( si mi s-a solicat copie dupa card, nu ma agit sa fac rost de copie dupa card ca nu mai am fonduri la aceea agentie)... Eventual daca cei de la Gamebookers cer copie dupa card ( o fac imediat dupa depunere sau la o eventuala retragere ) ... Astept un raspuns , sigur ... Multumiri !
0

Postat 30 October 2011 - 11:24 AM (#5) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Eu am depus si cu cardul si cu moneybookers la Gamebookers si nu mi-au cerut copie dupa card. Nici copie dupa CI macar.
Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba