Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cupa Mondiala la Rugby 2011 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cupa Mondiala la Rugby 2011

Poll: Cupa Mondiala la Rugby 2011 (19 membri au votat)

Votati campioana

1. Noua Zeelanda (14 voturi [73.68%])

Procentaj din vot: 73.68%

2. Australia (2 voturi [10.53%])

Procentaj din vot: 10.53%

3. Africa de Sud (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

4. Anglia (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

5. Franta (1 voturi [5.26%])

Procentaj din vot: 5.26%

6. alta echipa (2 voturi [10.53%])

Procentaj din vot: 10.53%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 08 September 2011 - 11:07 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Sponsori topic : http://www.e-pariuri.ro/img/news_unibet.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_bwin.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_sportingbet.bmp Detalii aici

Site oficial : http://www.rugbyworldcup.com

Iubitorii si cunoscatorii acestui sport sunt asteptati cu opinii informatii si predictii.

Handicapurile primelor meciuri la Sportingbet :

http://www.e-pariuri.ro/img/2011/08096.jpg
2

Postat 08 September 2011 - 11:12 PM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Tinand cont ca Noua Zeelanda a castigat o singura data in istorie Cupa Mondiala, iar de data asta se afla in fata propriilor suporteri, as pune 9/10 unitati pe NZ la castigarea trofeului. Mi se pare un pariu bun.
0

Postat 08 September 2011 - 11:12 PM (#3) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

De la 10:30 incepe festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale :hello!: tentanta totuși cota pe handicap a baiețiilor din Tonga <_<
0

Postat 09 September 2011 - 12:20 PM (#4) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareaAshley_young07, la 08 September 2011 - 11:12 PM, a spus:

De la 10:30 incepe festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale :hello!: tentanta totuși cota pe handicap a baiețiilor din Tonga <_<

Intradevar cota pe tongalezii a fost pomana curata, Noua Zeelanda s-a impus cu scorul de 41-10, diferanta fiind undeva la jumatate. :hatoff:
0

Postat 09 September 2011 - 04:14 PM (#5) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • Postari: 970
  • Inregistrat: 08-October 08
  • LocationTimisoara

Vezi postareaAshley_young07, la 09 September 2011 - 12:20 PM, a spus:

Intradevar cota pe tongalezii a fost pomana curata, Noua Zeelanda s-a impus cu scorul de 41-10, diferanta fiind undeva la jumatate. :hatoff:

pomana mi se pare si handicapul pe scotia.la ce lot are romania mai multe de o repriza nu rezista iar scotienii au nevoie ca si aerul de 4 esee pt punctul bonus.
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
0

Postat 09 September 2011 - 04:32 PM (#6) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

As juca handicap +33 pe Romania @ 2,00

Nu o furam asa rau..
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 09 September 2011 - 05:51 PM (#7) Useril este offline   xing_ro 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 09-September 11

Vezi postareaCristinel, la 09 September 2011 - 04:32 PM, a spus:

Nu o furam asa rau..

doar eu vad ceva in neregula cu bet-ul asta????Imagine atasata: romania-scotia.JPG
0

Postat 09 September 2011 - 06:03 PM (#8) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

E cu siguranta o greseala a celor de la Gamebookers, si cel mai probabil vor fi anulate pariule plasate pe aceasta cota.
0

Postat 09 September 2011 - 07:43 PM (#9) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • LocationTimisoara

mai e greseala? ca eu ma risc cu 100e daca mai e
Da-i unui om peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.
0

Postat 09 September 2011 - 07:53 PM (#10) Useril este offline   Wimbledon 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-July 11

Vezi postareabetting_agent, la 09 September 2011 - 07:43 PM, a spus:

mai e greseala? ca eu ma risc cu 100e daca mai e

Ciudat,dar mai este.Nu-i lucru curat. :mrg:
0

Postat 09 September 2011 - 08:10 PM (#11) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • LocationTimisoara

Scotia - Romania
ora: 04:00 DIgi sport 1
Pronostic: Scotia peste 4,5 eseuri 1.60 @bwin

In aceasta noapte la ora 4, ora Romaniei, debuteaza grupa B a campionatului mondial de rugby.
Obiectivul Romaniei la acest turneu final este sa obtina o victorie iar singura echipa pe care am putea s-o batem este Georgia. De cealalta parte Scotia este o echipa foarte puternica care are sanse mari sa treaca mai departe si chiar sa termine pe locul 2 in grupa!

H2H este 10-2 pentru scotia iar ultima victorie a venit la editia trecuta a Cupei mondiale cand au castigat cu 42-0. Singurul victorii au fost in 1984 si in 1991, pentru Romania.

Scotland Team: Chris Paterson, Max Evans, Joe Ansbro, Sean Lamont, Simon Danielli, Ruaridh Jackson, Mike Blair, Richie Vernon, John Barclay, Kelly Brown, Alastair Kellock ©, Richie Gray, Geoff Cross, Ross Ford, Allan Jacobsen

Reserves: Scott Lawson, Alasdair Dickinson, Nathan Hines, Ross Rennie, Chris Cusiter, Dan Parks, Rory Lamont

Romania Team: Mihaita Alexandru Lazar, Marius Tincu ©, Paulica Ion, Valentin Neculai Ursache, Cristian Constantin Petre, Mihai Macovei, Ovidiu Tonita, Daniel Carpo, Lucian Mihai Sirbu, Marin Danut Dumbrava, Madalin Vlad Lemnaru, Tiberius Ionut Dimofte, Csaba Minya Gal, Stefan Eugen Ciuntu, Iulian Dumitras

Reserves: Bogdan Zebega Suman, Silviu Florea, Valentin Poparlan, Sandu Stelian Burcea, Florin Surugiu, Ionel Cazan, Florin Adrian Vlaicu

Presa din Scotia este incantata ca echipa lor debuteaza cu Romania si banuieste va fi un galop de sanatate. EI ca si mine nici nu concep sa nu bata la la o diferenta mare. Practic Scotia va marca sigur 4 eseuri pentru a obtine punctul bonus iar la cat de mare este diferenta dintre cele 2 echipe 5 eseuri pare o nimica toata.
0

Postat 09 September 2011 - 09:07 PM (#12) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

I echipa noastra e vreun jucator de la Timisoara ? Stau la 50 metri de stadion, dar nu am fost decat la un meci.
0

Postat 09 September 2011 - 11:16 PM (#13) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Calafeteanu, Lemnaru si Burcea din cate stiu. Fercu trebuia sa fie si el in lot dar e aerofob :)

fercu-nu-poate-sa-zboare-la-cm

Aceasta postare a fost editata de Razvi: 09 September 2011 - 11:17 PM

... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 10 September 2011 - 03:47 AM (#14) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Eseu Romania! Stam aproape de Scotia, hai baietii!
0

Postat 10 September 2011 - 10:20 AM (#15) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Vezi postareaCristinel, la 09 September 2011 - 04:32 PM, a spus:

Nu o furam asa rau..

34:24 :hello!: In ciuda scorului am avut un joc frumos,strans..deznodamantul era clar..suntem putin departe de ceea ce a aratat Scotia,contrazicandu-l pe gerrard Scotia nu e echipa care sa rupa gura targului dar spre deosebire de noi ..una peste alta un meci frumos si nu ne-am facut de ras.Incet,incet rugby-ul romanesc o sa aiba ceva de spus..Succes la toti!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 10 September 2011 - 10:23 AM (#16) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Ce inseamna punct bonus ofensiv / defensiv si cum se acorda??

Aceasta postare a fost editata de Janko: 10 September 2011 - 10:23 AM

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 10 September 2011 - 12:02 PM (#17) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Bonusul ofensiv se acorda din cate stiu daca ai castigat la o diferenta mai mare (dar nu stiu cat) la puncte. Cel defensiv nu stiu.
0

Postat 10 September 2011 - 12:06 PM (#18) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Romania a pierdut bonusul defensiv, iar Scotia a luat bonusul ofensiv castigand la 10 puncte diferenta. Dau cu presupusul si ma gandesc (logic, zic eu) ca bonusul defensiv se acorda echipei care pierde si cel ofensiv echipei care castiga, daca o face la o diferenta de minim 10 goluri (atunci l-am auzit pe comentator spunand ca Scotia a luat bonusul ofensiv.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 10 September 2011 - 12:19 PM (#19) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Bonusul ofensiv se acorda echipei castigatoare care inscrie minim 4 eseuri.
Bonusul defensiv se acorda echipei care pierde la mai putin de 8 puncte.
0

Postat 10 September 2011 - 12:44 PM (#20) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareaCristinel, la 10 September 2011 - 10:20 AM, a spus:

34:24 :hello!: In ciuda scorului am avut un joc frumos,strans..deznodamantul era clar..suntem putin departe de ceea ce a aratat Scotia,contrazicandu-l pe gerrard Scotia nu e echipa care sa rupa gura targului dar spre deosebire de noi ..una peste alta un meci frumos si nu ne-am facut de ras.Incet,incet rugby-ul romanesc o sa aiba ceva de spus..Succes la toti!

Cand a zis gerrard ca Scotia e echipa care sa rupa gura targului?
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba