Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 100 de euro limita la toate conturile sau e vrajeala? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

100 de euro limita la toate conturile sau e vrajeala?

Postat 09 September 2011 - 11:20 AM (#1) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 251
  • Inregistrat: 22-February 10

Nu vreau sa o lungesc prea mult asa ca voi trece la subiect. Dupa ce am jucat linistita pana acum pe sume intre 300 si 500 de euro pe pariuri live din tenis la bwin, de 2 zile cand vreau sa plasez un pariu scrie ca limita maxima de castig este de 423,60 ron. Am crezut la inceput ca este doar pentru turneele Challenger si am asteptat meciuri de la Us Open. Si la Us Open aceiasi poveste, asa ca le-am trimis email pentru lamuriri. I-am intrebat ce e cu limita asta, daca e limita doar pentru contul meu sau e pentru toata lumea. Ei mi-au spus ca e limita pentru toate conturile bwin la 100 de euro sau echivalentul in moneda contului. Mi se pare foarte greu de crezut ca toti clientii bwin au limita de 100 de euro la meciuri din tenis, mai ales de la Us Open. Va rog daca joaca cineva la bwin pe tenis live si pariaza sume mai mari de 100 de euro, va rog sa-mi spuneti daca va mai merge sau nu. Mai jos o sa atasez raspunsurile date de ei.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 102.JPG
  • Imagine atasata: 101.JPG
  • Imagine atasata: 100.JPG

0

Postat 09 September 2011 - 01:15 PM (#2) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Plin de cavaleri pe aici :lol:
Imagine postata
0

Postat 09 September 2011 - 01:33 PM (#3) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareacr2krl9, la 09 September 2011 - 01:15 PM, a spus:

Plin de cavaleri pe aici :lol:

Poate se refera la tipul ala de pariu: primul la 20 de puncte. Daca pariezi pe castigatorul unui meci, e aceeasi limita?

100 de euro e jenant de putin pentru bwin. Incearca atunci sa imparti cei 500 de euro in 5x100 si sa pui 5 pariuri. Nici asa nu merge?
0

Postat 09 September 2011 - 01:41 PM (#4) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareagerrard88, la 09 September 2011 - 01:33 PM, a spus:

Poate se refera la tipul ala de pariu: primul la 20 de puncte. Daca pariezi pe castigatorul unui meci, e aceeasi limita?

100 de euro e jenant de putin pentru bwin. Incearca atunci sa imparti cei 500 de euro in 5x100 si sa pui 5 pariuri. Nici asa nu merge?

Nu merge nici pe set si nici sa impart...:( Vreau in primul rand sa stiu daca mai e cineva in situatia asta sau daca astia de la bwin sunt si mincinosi pe langa celelalte ''calitati'' pe care le mai au.

Aceasta postare a fost editata de bubulina02: 09 September 2011 - 01:45 PM

0

Postat 09 September 2011 - 01:50 PM (#5) Useril este offline   JaMaL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 10-September 09

bubulina02 nu se mai poate face nimic, cei de la bwin au vazut ca pariezi sume destul de mari si de aceea te`au limitat,a patit un prieten tot asa ca tine.
muta`te la o casa mai serioasa decat bwin,nu degeaba au C+ pe sbr.

Aceasta postare a fost editata de JaMaL: 09 September 2011 - 01:51 PM

0

Postat 09 September 2011 - 02:24 PM (#6) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaJaMaL, la 09 September 2011 - 01:50 PM, a spus:

bubulina02 nu se mai poate face nimic, cei de la bwin au vazut ca pariezi sume destul de mari si de aceea te`au limitat,a patit un prieten tot asa ca tine.
muta`te la o casa mai serioasa decat bwin,nu degeaba au C+ pe sbr.

Pai si de ce nu sunt macar in stare sa zica ca aceasta limita este pentru mine si zic ca e pentru toata lumea. Asta nu pot sa inteleg. Poate totusi mai e cineva de aici care joaca tenis live la bwin sa stiu macar daca ma iau de ei sau nu.
0

Postat 09 September 2011 - 02:35 PM (#7) Useril este offline   JaMaL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 10-September 09

Vezi postareabubulina02, la 09 September 2011 - 02:24 PM, a spus:

Pai si de ce nu sunt macar in stare sa zica ca aceasta limita este pentru mine si zic ca e pentru toata lumea. Asta nu pot sa inteleg. Poate totusi mai e cineva de aici care joaca tenis live la bwin sa stiu macar daca ma iau de ei sau nu.

poti sa le trimiti emailuri cate vrei asa o sa ramai cu limita.
0

Postat 09 September 2011 - 02:43 PM (#8) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaJaMaL, la 09 September 2011 - 02:35 PM, a spus:

poti sa le trimiti emailuri cate vrei asa o sa ramai cu limita.

ok, dar vreau macar sa stiu daca sunt niste nenorociti mincinosi sau nu. Contul este foarte vechi dar nu prea a fost folosit. Pe 10 iulie am depus 978 de ron, iar de atunci am retras 2700 de ron, deci practic un profit de 1754 de lei. Cum se poate sa fiu limitata pentru un profit de 1754 de lei facut in cateva luni? L-as ruga pe Marius sa ma ajute macar cu niste lamuriri. Contul e facut prin e-pariuri.
0

Postat 09 September 2011 - 03:19 PM (#9) Useril este offline   Wimbledon 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-July 11

Banui ca pariezi "agresiv" si asta nu le place caselor.Aceeasi poveste am patit-o eu la alta casa,insa limita impusa era mult mai jos ...maxim 200 ron pe pariu sau cumul de pariuri pe acelasi eveniment.

As fi inteles daca balanta generala a contului ar fi fost pe plus insa facand un calcul sumar am ajuns la concluzia ca n-am produs pagube casei de pariuri,dimpotriva.

In cazul meu s-a rezolvat dupa ce le-am trimis un mail in care le-am explicat ca-mi iau talpasita daca nu-mi scot tampenia aia de limitare.Ma rog,n-am rezolvat in totalitate ..noua limita e 1500 ron per pariu.

0

Postat 09 September 2011 - 05:36 PM (#10) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

te-au limit si gata...acum toate casele dupa ce castagi peste 500e, poate erau si cote bune sau 'value' cum le zice mai nou, gata, la revedere esti limitat sau chiar dat afara; tocmai mi-au inchis mie contul la Betvictor ca am avut tupeul sa castig, oricum se pare ca daca pariezi cu sutele (500+ poate pt Romania) le suna alarma acolo. Bwin e faimos pt limitari si cu 100e stai bine...mai nou astea clasificate A pe SBR ca Lad, VCbet, Willhill limiteaza preventiv cica.
0

Postat 09 September 2011 - 05:40 PM (#11) Useril este offline   alfasiomega 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 695
  • Inregistrat: 29-July 07
  • LocationUbi bene ibi patria

Vezi postareaWimbledon, la 09 September 2011 - 03:19 PM, a spus:

Banui ca pariezi "agresiv" si asta nu le place caselor.Aceeasi poveste am patit-o eu la alta casa,insa limita impusa era mult mai jos ...maxim 200 ron pe pariu sau cumul de pariuri pe acelasi eveniment.

As fi inteles daca balanta generala a contului ar fi fost pe plus insa facand un calcul sumar am ajuns la concluzia ca n-am produs pagube casei de pariuri,dimpotriva.

In cazul meu s-a rezolvat dupa ce le-am trimis un mail in care le-am explicat ca-mi iau talpasita daca nu-mi scot tampenia aia de limitare.Ma rog,n-am rezolvat in totalitate ..noua limita e 1500 ron per pariu.

adica...cei mai "agresivi" pariaza la pinnacle si betfair, unde cotele sunt cele mai bune, iar limitele sunt mari la pinnacle si...cat incape la betfair
0

Postat 09 September 2011 - 09:25 PM (#12) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaWimbledon, la 09 September 2011 - 03:19 PM, a spus:

Nu stiu daca am pariat agresiv, oricum am dat retragere la tot ce mai aveam si gata. Poate decat Marius daca vrea sa vorbeasca cu ei sa se mai rezolve ceva.
0

Postat 09 September 2011 - 09:35 PM (#13) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Se pare ca trebuia sa ma iau de ei ca sa primesc un raspuns din care sa inteleg ceva. Pana la urma se pare ca nu am primit nicio limita si ca a fost pusa o limita de 100 de euro doar pt Us Open. Si asa e ciudat dar incerc sa ii cred. Le multumesc celor care au incercat sa ma ajute.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: eqeqeqw.JPG

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba