Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: astazi , meciuri decisive in CAF Champions League - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

astazi , meciuri decisive in CAF Champions League Grupa B , CAF CL , zi decisiva Evaluare topic: -----

Postat 16 September 2011 - 11:25 AM (#1) Useril este offline   AlleXyS 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 14-September 11

Astazi se disputa 2 meciuri care vor decide ce echipe se califica pentru semifinalele Champions League , zona Africa .

Ahly - Esperance si MC Alger - Wydad sunt capul de afis in fotbalul mondial pe ziua de astazi , in principal primul meci , care este un derby pentru acel continent .

Multe posibilitati , 2 din 3 echipe se pot califica in functie de orice scor , Esperance , Wydad si Ahly se lupta pentru aceste 2 locuri !

Personal cred ca Ahly si Esperance merg impreuna mai departe :D
World Club Ranking New Generation
(Clasamentul Mondial Al Cluburilor) - singurul site din Romania care se ocupa cu asa ceva .

Clasamentul general - Afla ce pozitie ocupa echipa ta favorita !!
0

Postat 16 September 2011 - 11:42 AM (#2) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Exista vreo motivatie pentru castigarea grupei? Adica, un adversar mai usor in faza urmatoare?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 16 September 2011 - 11:51 AM (#3) Useril este offline   AlleXyS 

• Parior
  • PipPip

Da , locul 1 va intalni pe CotonSport (Camerun) sau Al Ahli (Sudan) , una din ele , care se va califica de pe locul 2 din grupa A .

Locul 2 din aceasta grupa va intalni pe Enyimba (Nigeria) care pana acum , din 5 etape are 3 victorii si 2 egaluri , fiind la 4 puncte deja de locurile 2 si 3 (Coton 7 pcte , Al Ahli 7 pcte)

Ahly trebuie sa bata la 2 goluri diferenta ca sa treaca peste Esperance , si sa nu mai astepte rezultatul din celalalt meci , altfel daca bate la 1 gol , Esperance ramane peste Ahly , si pot rata calificarea .
(Clasamentul Mondial Al Cluburilor) - singurul site din Romania care se ocupa cu asa ceva .

0

Postat 16 September 2011 - 11:55 AM (#4) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Si cine castiga grupa daca Esperance face egal si Wydad bate la un gol diferenta?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 16 September 2011 - 11:57 AM (#5) Useril este offline   AlleXyS 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareaJanko, la 16 September 2011 - 11:55 AM, a spus:

Si cine castiga grupa daca Esperance face egal si Wydad bate la un gol diferenta?

erau toate posibilitatile puse la acel link :P

daca e cazul care l'ai spus tu , atunci Esperance castiga , are rezultatele directe in fata celor de la Wydad . 2 egaluri , dar gol in deplasare

0

Postat 16 September 2011 - 12:06 PM (#6) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

OK, mersi

Mai greu cu engleza la mine :( Eu sunt cu rusa :)

Concluzia mea este ca merge luat AH Wydad -1 (daca exista pe undeva cota pentru asa ceva)
0

Postat 16 September 2011 - 12:18 PM (#7) Useril este offline   AlleXyS 

• Parior
  • PipPip

stai linistit , nici engleza mea nu e prea buna :)))

meciurile sunt urmatoarele :

Ahly - Esperance 1.91 3.40 3.60

MC Alger - Wydad 4.50 3.40 1.73

cotele sunt de la bet365

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba