Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Ajutati-Ma Va Rog Frumos - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ajutati-Ma Va Rog Frumos Am nevoie de putin anutor va rog.

Postat 20 September 2011 - 02:59 PM (#1) Useril este offline   LordCrow 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-September 11

Ajutati-ma va rog frumos am o intrebare dificila pentru mine :) (sunt incepator sa pariez pe internet si de asta cer ajutor)

Mi-am facut cont pe bet365 si am bagat o suma de bani , am ales 4 meciuri si din pacate nu stiu cum sa pariez pe toate 4 (meciuri) imi arata sa pariez pe fiecare , acolo mai multe: Stanard , Banker , Pariu Conditionat etc ... Si jos imi scrie (Tip Pariu) Simple - Duble - Triple - 4 selectii 8.09 (cred ca este totalu cotei) si Yankee ... ajutati-ma va rog daca se poate , sper sa nu va supar cu acest topic . Multumesc Anticipat

Aceasta postare a fost editata de LordCrow: 20 September 2011 - 03:01 PM

0

Postat 20 September 2011 - 03:09 PM (#2) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareaLordCrow, la 20 September 2011 - 02:59 PM, a spus:

Ajutati-ma va rog frumos am o intrebare dificila pentru mine :) (sunt incepator sa pariez pe internet si de asta cer ajutor)

Mi-am facut cont pe bet365 si am bagat o suma de bani , am ales 4 meciuri si din pacate nu stiu cum sa pariez pe toate 4 (meciuri) imi arata sa pariez pe fiecare , acolo mai multe: Stanard , Banker , Pariu Conditionat etc ... Si jos imi scrie (Tip Pariu) Simple - Duble - Triple - 4 selectii 8.09 (cred ca este totalu cotei) si Yankee ... ajutati-ma va rog daca se poate , sper sa nu va supar cu acest topic . Multumesc Anticipat

Daca vrei sa le joci pe toate pe un bilet, combo, pui suma acolo unde iti arata cota totala (4 selectii , in cazul tau).
0

Postat 20 September 2011 - 03:21 PM (#3) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

http://help.bet365.c...30&fqt=0&lng=23

...sau din pagina principală, după ce te loghezi, în stânga, josul paginii ai FAQ=Întrebări frecvente.
e bine să le citeşti dacă ai vreo nelămurire, la fel ca şi Termenii şi condiţiile, pentru a nu reveni cu alte probleme... :hatoff:
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 20 September 2011 - 04:17 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

1. Te loghezi in cont cu username-ul si parola.

2. Selectezi meciurile pe care doresti sa le pariezi.

3. Apesi pe "Optiuni Pariu Multiplu", il gasesti exact sub ultimul meci ales (vezi biletul aflat in desfasurare in partea dreapta).

4. Scrii suma pe care doresti sa o joci in casuta corespunzatoare numarului de meciuri alese. Daca ai selectat 2 meciuri, scrii suma in casuta de la Duble, daca ai selectat 3 meciuri, la Triple, daca a 4, la "4 selectii", s.a.m.d.

0

Postat 20 September 2011 - 04:27 PM (#5) Useril este offline   LordCrow 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 16-September 11

Vezi postareagerrard88, la 20 September 2011 - 04:17 PM, a spus:

1. Te loghezi in cont cu username-ul si parola.

2. Selectezi meciurile pe care doresti sa le pariezi.

3. Apesi pe "Optiuni Pariu Multiplu", il gasesti exact sub ultimul meci ales (vezi biletul aflat in desfasurare in partea dreapta).

4. Scrii suma pe care doresti sa o joci in casuta corespunzatoare numarului de meciuri alese. Daca ai selectat 2 meciuri, scrii suma in casuta de la Duble, daca ai selectat 3 meciuri, la Triple, daca a 4, la "4 selectii", s.a.m.d.

Iti multumesc din suflet :)o zi placuta
0

Postat 20 May 2012 - 04:23 PM (#6) Useril este offline   gxg_bet 

• Parior
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 20-May 12

As dori si eu niste informatii in legatura cu unele pariuri.De ex: Sochaux vs Marseille predictie Sochaux +0,5 (1x) si Celta Vigo vs Alcoyano predictie Celta Vigo -1,5.Ce inseamna +0,5 (1x) si Celta Vigo -1,5.Va multumesc!
0

Postat 20 May 2012 - 04:33 PM (#7) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareagxg_bet, la 20 May 2012 - 04:23 PM, a spus:

As dori si eu niste informatii in legatura cu unele pariuri.De ex: Sochaux vs Marseille predictie Sochaux +0,5 (1x) si Celta Vigo vs Alcoyano predictie Celta Vigo -1,5.Ce inseamna +0,5 (1x) si Celta Vigo -1,5.Va multumesc!

da
0

Postat 20 May 2012 - 04:36 PM (#8) Userul este online   BillyR23 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 24-September 10

Vezi postareagxg_bet, la 20 May 2012 - 04:23 PM, a spus:

Sochaux vs Marseille predictie Sochaux +0,5 inseamna 1X, iar
Celta Vigo vs Alcoyano predictie Celta Vigo -1,5, inseamna ca Celta sa bata la 2 sau mai multe gouri(2-0, 3-1...etc)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba