Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: NHL - sezonul 2011-2012 Discutii si predictii - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

NHL - sezonul 2011-2012 Discutii si predictii Evaluare topic: -----

Postat 27 April 2012 - 09:18 AM (#141) Userul este online   sleepwalker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 07-June 09

Devils si Rangers, asa cum era de asteptat...

Merg pe o finala Caps - Devils in Est si Blues - Predators in Vest :). La noapte e primul meci, Preds @ Coyotes pe care-l voi evita pentru ca nu-mi place sa pariez, in general, in meciurile in care sunt implicate echipe de team-play. Primul pronostic care-mi sare-n ochi la acest meci ar fi underul, dar bookmakerii l-au ochit si ei... 1.50 cea mai mare cota pe care o gasim pe piata.
I don't need won't be a parachute...
0

Postat 27 April 2012 - 10:09 AM (#142) Useril este offline   marshall 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 15-August 11

Cred ca va fi tocmai invers in Est, Flyers in 5 si Rangers in 6, desi ii vreau pe Caps mai departe.

Iar in Vest anticipez o finala Predators - Kings. Quick poate sa castige cel putin doua meciuri pentru LA.

Orice e posibil insa, pentru ca e NHL. :vhappy:

Aceasta postare a fost editata de marshall: 27 April 2012 - 10:10 AM

0

Postat 27 April 2012 - 10:19 AM (#143) Userul este online   sleepwalker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 07-June 09

Eu sper sa nu fie invers pentru ca am postat strict subiectiv in Est, dar oricum... orice e posibil in NHL.

Si eu i-as vrea pe Kings in finala, dar e greu cu Blues... cred ca ei vor castiga in Vest, sunt prea solizi in toate compartimentele si liniie.
I don't need won't be a parachute...
0

Postat 27 April 2012 - 11:11 AM (#144) Useril este offline   Titu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 31-May 10

Sper sa ii vad anul acesta pe Caps in finala, abia astept sa ii vad maine seara cum se descurca in fata celor de la Rangers.
0

Postat 03 May 2012 - 12:04 AM (#145) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Nashville Predators vs. Phoenix Coyotes ML Phoenix Coyotes @ 2.40

Este deja 2-0 la general pentru Phoenix Coyotes in disputa cu Nashville Predators. Personal ii vedeam favoriti pe cei de la Nashville dupa cum s-au descurcat inainte cu Detroit Red Wings. Predators are in acest meci avantajul terenului propriu, avantaj ce a contat mult in sezonul regulat. Specificul celor de la Nashville este ca defensiva reuseste sa se inchida foarte bine atunci cand conduce, iar portarul Pekka Rinne are si el o contributie importanta. Chiar si asa Phoenix Coyotes a reusit sa gaseasca brese in apararea adversa gratie unor jucatori precum Martin Hanzal si Antoine Vermette. Inca o data, mi-ar fi convenit de minute ca echipa pe care o consider mai puternica sa fie condusa, sa creasca cota si in acelasi timp motivatia. In mod normal as fi pariat clar pe ML Nashville Predators, insa un incident a tulburat vestiarul echipei iar Andrei Kostitsyn si Alexander Radulov au fost exclusi pentru acest meci pe motive disciplinare. Ambii jucatori au avut un aport ofensiv foarte important. Motivarea de catre conducerea clubului, a excluderii celor doi jucatori a fost ca se doreste unitatea si ca abaterile individuale de la reguli se pedepsesc tocmai pentru a pastra unitatea echipei si in favoarea interesului comun. O fi bine, n-o fi bine sa excluzi jucatori importanti in situatii dificile, vedem in acest meci, insa daca Predators nu a reusit sa castige precentele intalniri in formatie completa, imi vine greu sa cred ca va reusi acest lucru fara doi jucatori importanti.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 22 May 2012 - 08:30 PM (#146) Useril este offline   adimicrobistul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 01-November 11

Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 2 @2.40

In aceasta noapte, de la ora 4.00, se disputa meciul 5 din finala Conferintei de Vest din NHL dintre Phoenix Coyotes si Los Angeles Kings. Dupa 4 jocuri scorul este 3-1 pentru echipa din Los Angeles, care a castigat cu 4-2 si 4-0,
in Jobing.com Arena si cu 2-1 in Staples Center, iar Coyotes a castigat in Staples Center, in Los Angeles, in meciul 4, cu 2-0. Si meciul 4 a inceput, asa cum ne-a obisnuit, cu atacuri repetate la poarta lui Mike Smith, care s-a
descurcat foarte bine si a dat incredere echipei care si-a revenit si a inscris de 2 ori reusind sa castige meciul. La Kings a castigat toate cele 7 jocuri disputate in deplasare in play-off, singurele infrangeri fiind inregistrate in Staples Center, cu Vancouver si cu Phoenix. "Regii" vor sa repete scenariul din meciul cu Vancouver cand, dupa ce au condus cu 3-0, au pierdut in arena proprie dar au obtinut punctul decisiv in deplasare, pe arena lui Canucks. Antrenorul lui Phoenix, Dave Tippett, spera ca echipa lui sa reuseasca sa reduca din scor si sa forteze o noua deplasare in Staples Center. Aparatorul Adrian Aucoin, care s-a accidentat aproape de finalul meciului 4, nu s-a pregatit ieri dar se spera in recuperarea lui pana la ora meciului. Voi merge pe victoria lui Los Angeles Kings care a dovedit ca este de neoprit in arenele adversarelor acolo unde reuseste sa se concentreze la maxim.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba