|
|
Sportingbet - Support Şi Ajutor Întrebări, sugestii, promoţii
Postat 20 September 2011 - 04:41 PM (#1)
Numele meu este Mihai şi în calitate de reprezentant al Sportingbet permiteţi-mi să fiu conexiunea dintre dumneavoastră şi Sportingbet. Astfel că dacă aveţi nelămuriri, sugestii sau întrebări legate de Sportingbet vă stau la dispoziţie. Garantez că răspunsurile mele vor fi prompte şi doar în cazuri excepţionale voi răspunde mai târziu de 24 de ore.
Sportingbet este live din anul 1998, iar de atunci este într-o continua dezvoltare având în momentul actual aproximativ 4 milioane de clienţi înregistraţi. Oferta este foarte bogată şi cuprinde sporturi precum fotbal, tenis, baschet, baseball, volei, hochei, Formula 1, ciclism şi multe altele. Fotbalul fiind fundamentul întrucât 65% din cifra de afaceri de pe partea sportivă este realizată de pariurile din domeniul fotbalului. Deasemenea, Sportingbet vă oferă şi o platformă live foarte performantă gata să vă ofere satisfacţia pe care o căutaţi în astfel de pariuri.
Un exemplu concret care să exprime seriozitatea acestui site este redată de parteneriatul oficial ce Sportingbet l-a avut cu echipa Steaua Bucureşti.
În acest topic vă voi tine la current cu toate noutaţile şi promoţiile acestui operator de pariuri sportive.
Sportingbet oferă, deasemenea, un bonus de 50% la prima depunere. Bonusul maxim este de 100 RON, iar prima depunere trebuie să fie de minim 40 RON. Dar pentru a primi acest bonus este necesar a trimite un mail cu subiectul “Bonus de primă depunere” la adresa cs@sportingbet.ro. Trebuie să menţionaţi şi ID-ul dumneavoastră de utilizator, iar în maxim 3 zile lucrătoare bonusul vă va fi oferit. De notat este faptul că depunerile prin Moneybookers nu sunt luate în considerare.
Vă aştept cu întrebări şi sugestii!
Postat 06 October 2011 - 08:45 PM (#2)
Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 06 October 2011 - 08:46 PM
Postat 07 October 2011 - 05:10 PM (#3)
Ashley_young07, la 06 October 2011 - 08:45 PM, a spus:
Salut,
Aceasta a fost decizia CEO-ului. În Londra probabil este un sistem de legi mai sigur (sistem de legi diferit faţă de cel din Gibraltar spre exemplu) şi este şi mai uşor de angajat din mediul multicultural; in compania Sportingbet se vorbesc peste 20 de limbi. Ştiu că este un răspuns destul de vag, dar nu am de unde să ştiu exact. Am să mă documentez, iar dacă aflu ceva mai concret iti voi răspunde.
Aceasta postare a fost editata de oficial-sportingbet: 07 October 2011 - 05:16 PM
Postat 07 October 2011 - 05:17 PM (#4)
Postat 07 October 2011 - 07:00 PM (#5)
oficial-sportingbet, la 07 October 2011 - 05:17 PM, a spus:
Scuza-mi intrebarea.
Mai bune decat cine ? Eu cred ca e bine sa specifici asta.
Postat 07 October 2011 - 07:08 PM (#6)
Postat 07 October 2011 - 07:12 PM (#7)
robotzel78, la 07 October 2011 - 07:00 PM, a spus:
Mai bune decat cine ? Eu cred ca e bine sa specifici asta.
Comparaţia nu era făcută in legătură cu alt operator ci cu Sportingbet în sine; în sensul că de acum o săptămână au crescut cotele faţă de acum o săptămână şi o zi. Cam acesta este raţionamentul.
Vor urma şi alte schimbări. Vă voi ţine la curent.
Postat 07 October 2011 - 07:24 PM (#8)
Wiseguy666 - ori pastrezi o decenta a discutiilor si intrebarilor, ori esti exclus de pe acest forum (care oricum am inteles ca este calitativ sub nivelul tau).
marius
Postat 07 October 2011 - 07:31 PM (#9)
Wiseguy666, la 07 October 2011 - 07:24 PM, a spus:
Zi-mi cu ce te simţi nedreptăţit şi dacă sunt motive întemeiate pentru care crezi asta, cu siguranţă se va rezolva problema.
[edit]: am văzut că ai fost moderat. Deşi tonul nu a fost unul de acceptat, sunt totuşi dispus să îţi ascult nemulţumirile.
Aceasta postare a fost editata de oficial-sportingbet: 07 October 2011 - 07:35 PM
Postat 07 October 2011 - 08:37 PM (#10)
Cred ca acuzele cu furatul sunt total nefondate, n-au furat de la nimeni. Retragerile le-au platit mereu in timp util, chiar mai repede.
Singura nemultumire pe care as putea sa o impun e legata de faptul ca spre exemplu, daca retragi 1000 RON pe un cont iNG in RON, iti ajung cu vreo 70 RON mai putin. La bwin de exemplu nu e asa, retrag aceeasi moneda RON pe acelasi card RON si ajung toti banii. Sportingbet face o conversie inutila in EURO si apoi in RON lucru pe care nu l-am inteles niciodata, dar oricum plusurile sunt mult mai mari decat acest minus.
Postat 07 October 2011 - 09:10 PM (#13)
oficial-sportingbet, la 07 October 2011 - 09:08 PM, a spus:
@gerrard88: în legătură cu acea conversie, nu ţine de noi ci de politica firmei. Mulţumim pentru vorbele de bine.
Te referi la politica firmei Sportingbet.com? Sau strict la filiala romaneasca .ro.
Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 07 October 2011 - 09:11 PM
Postat 07 October 2011 - 09:28 PM (#14)
gerrard88, la 07 October 2011 - 09:10 PM, a spus:
Îmi cer scuze, am fost eu vag. Ţine de ING. Şi eu când mi-am deschis cont la Sportingbet, l-am deschis in lira sterlină, iar apoi tipa de la Marketing mi-a spus că indicat ar fi să il deschid in euro, ca să nu pierd niciun ban la conversie. Mi-au inchis contul şi mi-am deschis altul.
Dacă vrei, mă pot duce la ING luni şi ii intreb exact care e treaba. Presupun că această conversie din RON in EUR şi apoi iar in RON are nişte fundamente.
Postat 07 October 2011 - 09:55 PM (#15)
Crezi ca ar fi bine sa imi deschis cont in EURO la Sportingbet? Am card la ING si in euro, deci as retrage EURO pe EURO si nu s-ar mai pierde nimic teoretic. Ma rog, oricum trec printr-un schimb valutar pentru ca n-avem ce face cu euro in Romania..........Nu stiu cum e mai bine...Momentan nu joc la voi.
Postat 07 October 2011 - 10:31 PM (#16)
Postat 07 October 2011 - 10:41 PM (#17)
gerrard88, la 07 October 2011 - 09:55 PM, a spus:
Crezi ca ar fi bine sa imi deschis cont in EURO la Sportingbet? Am card la ING si in euro, deci as retrage EURO pe EURO si nu s-ar mai pierde nimic teoretic. Ma rog, oricum trec printr-un schimb valutar pentru ca n-avem ce face cu euro in Romania..........Nu stiu cum e mai bine...Momentan nu joc la voi.
Uite, ca să lămurim treaba asta, voi reveni eu cu un răspuns detaliat zilele următoare. Voi vorbi cu ambele părţi (SB, ING) şi iti voi comunica la ce concluzie am ajuns.
Postat 07 October 2011 - 11:00 PM (#20)
gerrard88, la 07 October 2011 - 10:53 PM, a spus:
Şi eu. Voi vorbi cu ambele părţi in zilele ce urmează, sper să ii dăm de cap. Revin cu o concluzie! Din ce am observat nu eşti un caz singular. Sper doar să nu arunce vina unul pe celălalt.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor