maryusg, la 01 November 2011 - 11:05 PM, a spus:
@gerrard88 - incearca intai sa vezi cum e prin Transfer bancar pentru ca prin aceasta metoda nu ar trebui sa fie o diferenta intre suma retrasa de la sportingbet si cea care ajunge in cont. Eu nu am avut vreo problema la retragerile prin transfer bancar pe nici un site. In rest mare lucru nu stiu daca rezolvi deschizand un cont intr-o alta moneda. In primul rand va conta mult evolutia cursului valutar, dar si de cursul stabilit de cei de la sportingbet (la retrageri direct pe card). Nu stiu exact daca al lor este apropiat de valorile reale, pentru ca unele case de pariuri au cursuri mult mai slabe, iar la sume mari se simte. La retragerile prin transfer bancar conteaza banca unde iti vei face (sau poate ai) cont in EURO pentru ca la fel unele banci nu au cursuri prea bune. Plus ca la unele banci mai exista si comisionul de administrare al contului lunar.
Eu am renuntat sa mai lucrez cu cont bancar in EURO (pe care oricum nu l-am mai folosit in ultimul an) si prefer sa lucrez cu moneybookers. Aici stiu ca imi intra exact suma retrasa, iar apoi aproximativ 8 ron nu e mult pentru o retragere in contul bancar.
Pai Mihai a zis ca nu e diferenta intre retragerile prin card visa si retragerile prin transfer bancar. Adica ma gandesc ca daca se percepe comision la retragerea prin card, ar trebui sa se perceapa si la retragerea prin transfer.
Insa va spun suta la suta ca de fiecare data cand am retras de la Sportingbet RON prin visa electron la ING RON, au venit mai putini. La 1000 RON, lipseau peste 50 ron.
La bwin am scos de curand 1000 de RON si au venit fix 1000 RON. Defapt am facut si print daca bine imi amintesc.
La Bet365 nu prea joc insa tin minte ca am scos si de acolo prin vara si la fel ca la Sportingbet au ajuns mai putini.
La williamHill am scos odata euro pe euro si mi-au ajuns fix cat am scos. La fel si la Bet-at-Home, am scos ultima oara ceva gen 150 de euro si mi-au ajuns fix 150 de euro in contul ING-euro.
Nu stiu ce sa mai cred.