Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Sportingbet - Support Şi Ajutor - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sportingbet - Support Şi Ajutor Întrebări, sugestii, promoţii

Postat 17 October 2011 - 04:31 PM (#41) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 20-September 11

Vezi postareagerrard88, la 17 October 2011 - 03:00 PM, a spus:

Mi-au intrat toti banii de la BWIN. Am scos 10 mil, au venit 10 mil.

http://img692.imageshack.us/img692/6089/yyyxk.jpg

Bun. Să imi zici cum e când retragi de la Sportingbet.
0

Postat 17 October 2011 - 07:02 PM (#42) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pai de la voi de fiecare data cand am retras pe card a venit mai putin. Ultima oara am scos niste bani prin iulie. Data viitoare am sa retrag prin transfer bancar sa vedem ce se intampla. Cati ajung?!.
0

Postat 01 November 2011 - 12:07 AM (#43) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareagerrard88, la 17 October 2011 - 07:02 PM, a spus:

Pai de la voi de fiecare data cand am retras pe card a venit mai putin. Ultima oara am scos niste bani prin iulie. Data viitoare am sa retrag prin transfer bancar sa vedem ce se intampla. Cati ajung?!.

Mâine voi face o retragere, sper. Voi retrage din € (valuta selectată la SB) în € (contul la ING). Să vedem cum evoluează lucrurile.
0

Postat 01 November 2011 - 12:21 AM (#44) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

daca ai contul SBT in euro si scoti in cont bancar de ING care e tot in euro primesti exact acea suma retrasa. am retras asa de multe ori.
0

Postat 01 November 2011 - 12:46 AM (#45) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Official Sportingbet, ce pot face ca sa imi schimb moneda contului din RON in EURO? Nu vreau sa mai pierd la retragerea banilor.

La 1000 RON incepe sa se simta conversia aia inutila.

Poti sa ma ajuti?
0

Postat 01 November 2011 - 08:40 PM (#46) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareagerrard88, la 01 November 2011 - 12:46 AM, a spus:

Official Sportingbet, ce pot face ca sa imi schimb moneda contului din RON in EURO? Nu vreau sa mai pierd la retragerea banilor.

La 1000 RON incepe sa se simta conversia aia inutila.

Poti sa ma ajuti?

Dacă nu eşti ataşat sentimental de cont, putem face. Şi eu îmi facusem contul, iniţial, având lira sterlină. Apoi m-a sfătuit cineva să imi fac un alt cont având moneda €.

Spune-mi Mihai, nu imi place aşa formal.
0

Postat 01 November 2011 - 10:37 PM (#47) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Ok Mihai, dar cel mai probabil de luna viitoare pentru ca am dat username-ul actual pentru a-mi incasa premiul de la concurs.

Sa inteleg ca se inchide contul actual, fiind nevoit sa deschid altul, nu?
0

Postat 01 November 2011 - 11:03 PM (#48) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareagerrard88, la 01 November 2011 - 10:37 PM, a spus:

Ok Mihai, dar cel mai probabil de luna viitoare pentru ca am dat username-ul actual pentru a-mi incasa premiul de la concurs.

Sa inteleg ca se inchide contul actual, fiind nevoit sa deschid altul, nu?

Exact.
0

Postat 01 November 2011 - 11:05 PM (#49) Userul este online   maryusg 

• Parior Senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 17-November 09

@gerrard88 - incearca intai sa vezi cum e prin Transfer bancar pentru ca prin aceasta metoda nu ar trebui sa fie o diferenta intre suma retrasa de la sportingbet si cea care ajunge in cont. Eu nu am avut vreo problema la retragerile prin transfer bancar pe nici un site. In rest mare lucru nu stiu daca rezolvi deschizand un cont intr-o alta moneda. In primul rand va conta mult evolutia cursului valutar, dar si de cursul stabilit de cei de la sportingbet (la retrageri direct pe card). Nu stiu exact daca al lor este apropiat de valorile reale, pentru ca unele case de pariuri au cursuri mult mai slabe, iar la sume mari se simte. La retragerile prin transfer bancar conteaza banca unde iti vei face (sau poate ai) cont in EURO pentru ca la fel unele banci nu au cursuri prea bune. Plus ca la unele banci mai exista si comisionul de administrare al contului lunar.

Eu am renuntat sa mai lucrez cu cont bancar in EURO (pe care oricum nu l-am mai folosit in ultimul an) si prefer sa lucrez cu moneybookers. Aici stiu ca imi intra exact suma retrasa, iar apoi aproximativ 8 ron nu e mult pentru o retragere in contul bancar.
0

Postat 01 November 2011 - 11:21 PM (#50) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareamaryusg, la 01 November 2011 - 11:05 PM, a spus:

@gerrard88 - incearca intai sa vezi cum e prin Transfer bancar pentru ca prin aceasta metoda nu ar trebui sa fie o diferenta intre suma retrasa de la sportingbet si cea care ajunge in cont. Eu nu am avut vreo problema la retragerile prin transfer bancar pe nici un site. In rest mare lucru nu stiu daca rezolvi deschizand un cont intr-o alta moneda. In primul rand va conta mult evolutia cursului valutar, dar si de cursul stabilit de cei de la sportingbet (la retrageri direct pe card). Nu stiu exact daca al lor este apropiat de valorile reale, pentru ca unele case de pariuri au cursuri mult mai slabe, iar la sume mari se simte. La retragerile prin transfer bancar conteaza banca unde iti vei face (sau poate ai) cont in EURO pentru ca la fel unele banci nu au cursuri prea bune. Plus ca la unele banci mai exista si comisionul de administrare al contului lunar.

Eu am renuntat sa mai lucrez cu cont bancar in EURO (pe care oricum nu l-am mai folosit in ultimul an) si prefer sa lucrez cu moneybookers. Aici stiu ca imi intra exact suma retrasa, iar apoi aproximativ 8 ron nu e mult pentru o retragere in contul bancar.

Pai Mihai a zis ca nu e diferenta intre retragerile prin card visa si retragerile prin transfer bancar. Adica ma gandesc ca daca se percepe comision la retragerea prin card, ar trebui sa se perceapa si la retragerea prin transfer.

Insa va spun suta la suta ca de fiecare data cand am retras de la Sportingbet RON prin visa electron la ING RON, au venit mai putini. La 1000 RON, lipseau peste 50 ron.

La bwin am scos de curand 1000 de RON si au venit fix 1000 RON. Defapt am facut si print daca bine imi amintesc.

La Bet365 nu prea joc insa tin minte ca am scos si de acolo prin vara si la fel ca la Sportingbet au ajuns mai putini.

La williamHill am scos odata euro pe euro si mi-au ajuns fix cat am scos. La fel si la Bet-at-Home, am scos ultima oara ceva gen 150 de euro si mi-au ajuns fix 150 de euro in contul ING-euro.

Nu stiu ce sa mai cred.
0

Postat 02 November 2011 - 05:27 PM (#51) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Am retras si eu acum prin transfer bancar de la Sportingbet akm sa vedem daca vine aceasi suma care am retras-o.
0

Postat 03 November 2011 - 11:12 AM (#52) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaneptun10, la 02 November 2011 - 05:27 PM, a spus:

Am retras si eu acum prin transfer bancar de la Sportingbet akm sa vedem daca vine aceasi suma care am retras-o.

Ce monedă ai? Chiar sunt curios.
0

Postat 03 November 2011 - 01:00 PM (#53) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ron,inca nu au intrat m-ai astept.
0

Postat 07 November 2011 - 09:33 PM (#54) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaneptun10, la 03 November 2011 - 01:00 PM, a spus:

Ron,inca nu au intrat m-ai astept.

Tot nu au intrat?
0

Postat 07 November 2011 - 10:05 PM (#55) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Nu,am vorbit pe chat cu Dan,nu stiu de nu au intrat ma gandesc ca e posibil cauza sa fie ca ultima depunere a fost facuta cu un card expirat.

Aceasta postare a fost editata de neptun10: 07 November 2011 - 10:05 PM

0

Postat 08 November 2011 - 12:41 AM (#56) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaneptun10, la 07 November 2011 - 10:05 PM, a spus:

Nu,am vorbit pe chat cu Dan,nu stiu de nu au intrat ma gandesc ca e posibil cauza sa fie ca ultima depunere a fost facuta cu un card expirat.

Păi şi tu ai dat retragere pe cardul ăla? Ţi-a permis site-ul?
0

Postat 08 November 2011 - 10:57 AM (#57) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Nu,dar cu acel card e singura data cand am depus,am retras banii prin transfer bancar pe cardul reactualizat,dar am zis ca in afara de cardul acela expirat nu am nici o depunere,castigurile fiind din freebeturi.
0

Postat 08 November 2011 - 01:15 PM (#58) Useril este offline   oficial-sportingbet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaneptun10, la 08 November 2011 - 10:57 AM, a spus:

Nu,dar cu acel card e singura data cand am depus,am retras banii prin transfer bancar pe cardul reactualizat,dar am zis ca in afara de cardul acela expirat nu am nici o depunere,castigurile fiind din freebeturi.

Ai vorbit cu Dan sau Ioana legat de lucrul ăsta?
0

Postat 11 November 2011 - 10:53 AM (#59) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Am vorbit nu asta este problema,au fost intarzieri de la banca,le-am trimis extrasul de cont sa dovedeasca ca nu am primit banii si in cel mai scurt timp a zis ca se rezolva Dan.
0

Postat 11 November 2011 - 02:26 PM (#60) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Gata s-a rezolvat situatia am scos 120 si 120 au intrat.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba