Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Rezultat Gresit La Cornere - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rezultat Gresit La Cornere

Postat 21 September 2011 - 08:46 AM (#1) Useril este offline   lorept 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 21-September 11

Salut,

Am pariat pe Arges Pitesti v Gloria Bistrita , si am pus 180 euro.
Mai putin de 7.5 Arges Pitesti v Gloria Bistrita
(Cornere asiatice ) 17/09/2011 Niciunul 1.90 Pierdut
Pariu: 180,00
Acum problema e ca in minutul 85 pe undeva ei au contabilizat ca si corner o lovitura libera care a fost data chiar de linga steagul de corner, eu chiar am vazut meciul pe digi, deci in loc de 8 cornere la final ar fi trebuit sa fie 7 si sa castig .
Unde se pot vedea rezultatele oficiale ale meciurilor?

Merci

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 21 September 2011 - 10:06 AM

0

Postat 21 September 2011 - 10:06 AM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postarealorept, la 21 September 2011 - 08:46 AM, a spus:

Salut,

Am pariat pe Arges Pitesti v Gloria Bistrita , si am pus 180 euro.
Mai putin de 7.5 Arges Pitesti v Gloria Bistrita
(Cornere asiatice ) 17/09/2011 Niciunul 1.90 Pierdut
Pariu: 180,00
Acum problema e ca in minutul 85 pe undeva ei au contabilizat ca si corner o lovitura libera care a fost data chiar de linga steagul de corner, eu chiar am vazut meciul pe digi, deci in loc de 8 cornere la final ar fi trebuit sa fie 7 si sa castig .
Unde se pot vedea rezultatele oficiale ale meciurilor?

Merci

Daca dai un e-mail la digisport si ii rogi frumos, poti face rost de caseta tehnica a meciului pentru ca nu exista niciun site unde sa fie afisate astfel de rezultate, respectiv numarul de cornere la un meci de liga a 2-a.

Sursa e digisport, cei care au transmis meciul.
0

Postat 21 September 2011 - 10:12 AM (#3) Useril este offline   PoWeR 

• Moderator fotbal Romania
  • Grup: Moderators
  • Postari: 889
  • Inregistrat: 27-December 07

pentru inceput ai putea sa trimiti un mail agentiei unde ai jucat, pentru a face ei o verificare la validarea pariului respectiv
0

Postat 21 September 2011 - 10:13 AM (#4) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Eu am cautat pe soccerstats, pe liga1.ro, dar nu am gasit. E nasol ca e din liga a doua. Nu prea sint rezultate din astea de acolo. Doar lucrurile de baza, sa zic asa, scorul, marcatorii, jucatorii, cartonasele si cam atat.
0

Postat 21 September 2011 - 12:19 PM (#5) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 31-July 11

Astia nu au si pariuri pe numarul de auturi sau pe numarul de pasi cu stingul versus dreptul?
Ca as vrea sa pun si eu vreo 8000 de euro ca, in meciul urmator, Tirca de la Ariesul o sa paseasca de mai multe ori cu stingul - da' sa se numere doar pasii facuti in careul mare al adversarilor. Atentie mare la pasii facuti fix pe linie, trebuie stabilit daca se numara sau nu!
0

Postat 21 September 2011 - 03:33 PM (#6) Useril este offline   lorept 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 21-September 11

pai nu ar trebui sa existe undeva o statistica oficiala a jocului? ca eu degeaba le-am trimis mail ca ei au spus ca a fost solutionat corect , insa eu stiu sigur ca nu a fost corner , eu joc cel mai mult pe cornere pe final de meci si de repriza si din moment ce ei au pariul ala ar cam trebui sa existe un site oficial sau asa ceva unde se poate verifica , daca nu pune fiecare ce vrea si da castigul la cine vrea
0

Postat 21 September 2011 - 03:53 PM (#7) Useril este offline   mihaita18 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 19-November 09

asa am patit-o si eu mai demult cu bet365, si mi-au trantit in fata regulamentul lor ca cica nu raspund de rezultatele de la live, acelea sunt pur informative pentru parior. o porcarie
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta.
0

Postat 21 September 2011 - 04:46 PM (#8) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postareabroker, la 21 September 2011 - 12:19 PM, a spus:

Astia nu au si pariuri pe numarul de auturi sau pe numarul de pasi cu stingul versus dreptul?
Ca as vrea sa pun si eu vreo 8000 de euro ca, in meciul urmator, Tirca de la Ariesul o sa paseasca de mai multe ori cu stingul - da' sa se numere doar pasii facuti in careul mare al adversarilor. Atentie mare la pasii facuti fix pe linie, trebuie stabilit daca se numara sau nu!

Daca in timp ce e in aer si forfeca picioarele (de ex. sare la cap, face o foarfeca, bicicleta, etc.) numeri si pasii aia ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba