Cei care obisnuiati sa retrageti prin Western Union de la Bwin aflati ca au introdus o taxa de 90 RON la retragere si au marit pragul minim la 450 RON. Asadar daca doresti sa retragi 500 RON prin WU, vei primi doar 410 RON.
Probabil nimeni nu va mai utiliza aceasta metoda din cauza taxei mari pe care au introdus-o.
|
|
Pagina 1 din 1
Atentie La Retragerile Bwin Prin Western Union!
Postat 21 September 2011 - 03:18 PM (#2)
Nicio problemă că au mărit taxele, că oricum era o metodă nepractică în comparaţie cu transferul bancar ori Moneybookers, iar în plus se rotunjeau buzunarele celor de la Western Union fără rost.
Postat 26 September 2011 - 12:35 PM (#3)
De ce nu era practica metoda ? Eu o foloseam mereu banca e langa locul meu de munca si nu aveau absolut nici un comision la retragere. Primeam exact suna pe care o retrageam in Euro. Acum de cand ma cardul MB nu mai folosesc dar era mult mai avantajos decat transferul bancar mai ales daca metoda era Euro.. Asa sa le lasi lor 90 de ron au cam terminat-o.
Postat 29 September 2011 - 01:34 PM (#4)
acuma am vazut si eu ca au marit taxa la 90 lei la retragerile prin WU si minimum la retragere e 450 lei.pacat.eu scoateam prin WU.de acuma numai joc la bwin doar daca depun prin mb.
- ← 100 de euro limita la toate conturile sau e vrajeala?
- Intrebari si discutii BWIN
- Limita la cont nou →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor