Salut...imi cer scuze daca deranjez dar vreau sa stiu cat dureaza un meci de rugby?si cum e impartit acest interval...multumesc anticipat si multa bafta!
|
|
Chat si discutii live - Rugby
Postat 29 May 2010 - 04:02 PM (#2)
Citeaza
Originally posted by Alexander11Salut...imi cer scuze daca deranjez dar vreau sa stiu cat dureaza un meci de rugby?si cum e impartit acest interval...multumesc anticipat si multa bafta!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 09 June 2010 - 02:37 PM (#3)
salutareai vazut cu ce echipa o sa joace saxons? abendanon, simpson-daniel, varndell, duncan bell, skivington... daca au facut astia deplasare acolo...inseamna ca trateaza serios competitia. rusii au pierdut primul meci 22-39 cu sua, practic singura echipa pe care puteau si ei sa o bata. diferenta pe care ai pariat tu nu e deloc mare...cam 6 incercari transformate ...nu stiu ce sa zic. am gasit si eu pe betfair Russia +48.5pts cota 2.04 si ma tenteaza dar pana la urma cred ca stau linistit:ignore:iti urez succes
Postat 09 June 2010 - 04:18 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by mexes5salutareai vazut cu ce echipa o sa joace saxons? abendanon, simpson-daniel, varndell, duncan bell, skivington... daca au facut astia deplasare acolo...inseamna ca trateaza serios competitia. rusii au pierdut primul meci 22-39 cu sua, practic singura echipa pe care puteau si ei sa o bata. diferenta pe care ai pariat tu nu e deloc mare...cam 6 incercari transformate ...nu stiu ce sa zic. am gasit si eu pe betfair Russia +48.5pts cota 2.04 si ma tenteaza dar pana la urma cred ca stau linistit:ignore:iti urez succes
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 09 June 2010 - 09:15 PM (#5)
poate totusi nu forteaza prea tare englezii...tinand cont ca au si duminica meci cu sua...apoi probabil finalele. sper sa ai dreptate si sa-ti iasa:) rusii sunt slabi rau...daca si romania a facut egal la ei acasa :super:...si ai vazut ca in ultima perioada romania merge destul de prostabia astept sa inceapa sezonul in toamna, ne vedem aici pe forum. o sa fie foarte multe meciuri de pariat, multe dintre ele value bets :yeah:succese
Postat 19 June 2010 - 04:36 PM (#7)
bravo cristinel. ce zici de argentina- scotia 1 cota 1.50? se joaca la mar del plata in argentina, atmosfera va fi extraordinara. meciul e si pe digi sport de la 21.45scotia a aratat un progres real in ultimele meciuri, insa eu cred ca va fi greu sa bata pumas la ei acasasuccese
Postat 19 June 2010 - 06:32 PM (#8)
teoretic e strans meciul...asa arata si statistica, va depinde mult forma de moment a echipelor. as merge pe Scotland +16.5pts cota 1.25 desi ti-am spus...o vad favorita clara pe argentina. prezenta lui mario ledesma(e dumnezeu pe pamant:rot si idolul meu) ma face sa cred ca argentina nu va termina meciul invinsasuccese
Postat 19 June 2010 - 07:14 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by mexes5teoretic e strans meciul...asa arata si statistica, va depinde mult forma de moment a echipelor. as merge pe Scotland +16.5pts cota 1.25 desi ti-am spus...o vad favorita clara pe argentina. prezenta lui mario ledesma(e dumnezeu pe pamant:rot si idolul meu) ma face sa cred ca argentina nu va termina meciul invinsasuccese
Postat 20 June 2010 - 03:55 PM (#11)
Romania Stadionul Arcul de Triumf ora 19:00 TVR3 live
Postat 20 June 2010 - 07:43 PM (#12)
Se pare ca am batut Italia...frumos meci si o zi mare pentru Dumbrava...
Postat 20 June 2010 - 08:10 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by Alexander11Se pare ca am batut Italia...frumos meci si o zi mare pentru Dumbrava...
Postat 20 June 2010 - 08:15 PM (#14)
Sper sa nu ramaneti doar la stadiul de a comenta(in sensul bun) in acest thread..va amintesc ca NU E UN JURNAL deci putem dezbate si analiza multe meciuri in a lua decizia cea mai inteleapta. Va astept!:super:[Edited on 20-6-2010 by Cristinel]
Postat 21 June 2010 - 11:52 AM (#15)
Parramatta vs Newcastle 0-0 pauza :000::yeah: doar la noi s-a mai intamplat sa fie 0-0 pauza si chiar 0-0 final..bineinteles a rugby FC Baia Mare – FC Cisnadie, scor final 0 - 0
Postat 05 July 2010 - 11:05 AM (#16)
E bine venit topicul de rugby dar poti sa mi spui cat pariezi din banca la un meci??
Postat 05 July 2010 - 11:30 AM (#17)
Citeaza
Originally posted by ipse2009E bine venit topicul de rugby dar poti sa mi spui cat pariezi din banca la un meci??
Postat 31 July 2010 - 12:57 PM (#19)
asta nu am mai pus-o ca nu eram sigur pe ce acest pariu dar a cam iesit :)la pauza all blacks conduc cu 32:14..
Postat 19 August 2010 - 01:31 PM (#20)
OFFTOPIC: Un bun amic , un om cu suflet mare , mereu zambaret...dar din pacate ii viteza la omorat ..! Dumnezeu sa fie cu tine![Edited on 4-9-2010 by Cristinel]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor