Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Chat si discutii live - Rugby - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chat si discutii live - Rugby

Postat 29 May 2010 - 03:55 PM (#1) Useril este offline   Alexander11 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 06-April 10

Salut...imi cer scuze daca deranjez dar vreau sa stiu cat dureaza un meci de rugby?si cum e impartit acest interval...multumesc anticipat si multa bafta!
0

Postat 29 May 2010 - 04:02 PM (#2) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Citeaza

Originally posted by Alexander11Salut...imi cer scuze daca deranjez dar vreau sa stiu cat dureaza un meci de rugby?si cum e impartit acest interval...multumesc anticipat si multa bafta!
2 x 40 minute
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 09 June 2010 - 02:37 PM (#3) Useril este offline   mexes5 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 18-August 05

salutareai vazut cu ce echipa o sa joace saxons? abendanon, simpson-daniel, varndell, duncan bell, skivington... daca au facut astia deplasare acolo...inseamna ca trateaza serios competitia. rusii au pierdut primul meci 22-39 cu sua, practic singura echipa pe care puteau si ei sa o bata. diferenta pe care ai pariat tu nu e deloc mare...cam 6 incercari transformate ...nu stiu ce sa zic. am gasit si eu pe betfair Russia +48.5pts cota 2.04 si ma tenteaza dar pana la urma cred ca stau linistit:ignore:iti urez succes
0

Postat 09 June 2010 - 04:18 PM (#4) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by mexes5salutareai vazut cu ce echipa o sa joace saxons? abendanon, simpson-daniel, varndell, duncan bell, skivington... daca au facut astia deplasare acolo...inseamna ca trateaza serios competitia. rusii au pierdut primul meci 22-39 cu sua, practic singura echipa pe care puteau si ei sa o bata. diferenta pe care ai pariat tu nu e deloc mare...cam 6 incercari transformate ...nu stiu ce sa zic. am gasit si eu pe betfair Russia +48.5pts cota 2.04 si ma tenteaza dar pana la urma cred ca stau linistit:ignore:iti urez succes
eu chiar stau linistit..pana incepe meciul.Orice echipa trateaza orice meci indiferent de sport serios ca altfel nu s-ar mai prezenta..aa ca nu pun mare accent pe un meci e alta treaba..rusia e o echipa slaba..dar handicapul mi s-a parut imens..asteptam meciul si vedem rezultatul..mi se pare un pariu ok,acum fiecare cu inspiratia lui.Iti urez succes si ma bucur ca mai intereseaza pe inca cineva sportul asta suntem 3 ;)
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 09 June 2010 - 09:15 PM (#5) Useril este offline   mexes5 

• Parior
  • PipPipPip

poate totusi nu forteaza prea tare englezii...tinand cont ca au si duminica meci cu sua...apoi probabil finalele. sper sa ai dreptate si sa-ti iasa:) rusii sunt slabi rau...daca si romania a facut egal la ei acasa :super:...si ai vazut ca in ultima perioada romania merge destul de prostabia astept sa inceapa sezonul in toamna, ne vedem aici pe forum. o sa fie foarte multe meciuri de pariat, multe dintre ele value bets :yeah:succese
0

Postat 10 June 2010 - 12:48 PM (#6) Useril este offline   chestorul 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 04-May 09

:nota10:
0

Postat 19 June 2010 - 04:36 PM (#7) Useril este offline   mexes5 

• Parior
  • PipPipPip

bravo cristinel. ce zici de argentina- scotia 1 cota 1.50? se joaca la mar del plata in argentina, atmosfera va fi extraordinara. meciul e si pe digi sport de la 21.45scotia a aratat un progres real in ultimele meciuri, insa eu cred ca va fi greu sa bata pumas la ei acasasuccese
0

Postat 19 June 2010 - 06:32 PM (#8) Useril este offline   mexes5 

• Parior
  • PipPipPip

teoretic e strans meciul...asa arata si statistica, va depinde mult forma de moment a echipelor. as merge pe Scotland +16.5pts cota 1.25 desi ti-am spus...o vad favorita clara pe argentina. prezenta lui mario ledesma(e dumnezeu pe pamant:rot si idolul meu) ma face sa cred ca argentina nu va termina meciul invinsasuccese
0

Postat 19 June 2010 - 07:14 PM (#9) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by mexes5teoretic e strans meciul...asa arata si statistica, va depinde mult forma de moment a echipelor. as merge pe Scotland +16.5pts cota 1.25 desi ti-am spus...o vad favorita clara pe argentina. prezenta lui mario ledesma(e dumnezeu pe pamant:rot si idolul meu) ma face sa cred ca argentina nu va termina meciul invinsasuccese
da e favorita argentina dar parca si scotia a crescut putin in ultimul timp..probabil va bate argentina la un scor strans..ori de ce nu cum am zis scotia victorie ori +5,5..succes si tie.
0

Postat 20 June 2010 - 03:51 PM (#10) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

unde se desfasoara Italia A vs Romania?
0

Postat 20 June 2010 - 03:55 PM (#11) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Romania Stadionul Arcul de Triumf ora 19:00 TVR3 live
0

Postat 20 June 2010 - 07:43 PM (#12) Useril este offline   Alexander11 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 06-April 10

Se pare ca am batut Italia...frumos meci si o zi mare pentru Dumbrava...
0

Postat 20 June 2010 - 08:10 PM (#13) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by Alexander11Se pare ca am batut Italia...frumos meci si o zi mare pentru Dumbrava...
Spre deosebire de fotbal rugby-ul de la noi prinde aripi..am riscat pe cota aia de 1,5 constient putin ca romania nu e o echipa asa rea..am batut si argentina acum italia..ce e drept imi pare rau de pariu dar ma bucur pentru ai nostri..ROMANIA poate..cel putin la acest sport.:super:▪ Romania a invins Italia A, scor 27-22, si a terminat pe locul doi la IRB Nations Cup ▪ Romania a obtinut prima victorie la IRB Nations Cup 2010, scor 24-8, cu Argentina Jaguars ▪ Sorin Socol: \"Sper sa reactionam pozitiv dupa infrangerea cu Namibia\" ▪ Stejarii au pierdut in fata Namibiei la IRB Nations Cup ▪ Socol: \"Sper sa castigam noi jucatori pentru nationala dupa IRB Nations Cup\" ▪ Romania continua cursa spre Cupa Mondiala ▪ Antrenor neo-zeelandez pentru nationala de rugby ▪ Nationala de rugby a Romaniei joaca returul cu Ucraina la Botosani ▪ Cupa Mondiala va aduce profit de aproape un miliard de dolari pentru guvernul neo-zeelandez ▪ Romania a incheiat cu victorie Cupa Europeana a Natiunilor ▪ Octavian Morariu: \"Cred ca Romania are prima sansa in recalificari pentru Cupa Mondiala\" ▪ Asa am trait: Romania- Spania 48-3 ▪ Schimbari la \"stejari\" pentru meciul de rugby cu Spania ▪ Romania invinge Portugalia si ramane in cursa pentru calificarea la Cupa Mondiala ▪ Franta a castigat Turneul Celor 6 Natiuni[Edited on 21-6-2010 by Cristinel]
0

Postat 20 June 2010 - 08:15 PM (#14) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Sper sa nu ramaneti doar la stadiul de a comenta(in sensul bun) in acest thread..va amintesc ca NU E UN JURNAL deci putem dezbate si analiza multe meciuri in a lua decizia cea mai inteleapta. Va astept!:super:[Edited on 20-6-2010 by Cristinel]
0

Postat 21 June 2010 - 11:52 AM (#15) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Parramatta vs Newcastle 0-0 pauza :000::yeah: doar la noi s-a mai intamplat sa fie 0-0 pauza si chiar 0-0 final..bineinteles a rugby FC Baia Mare – FC Cisnadie, scor final 0 - 0
0

Postat 05 July 2010 - 11:05 AM (#16) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

E bine venit topicul de rugby dar poti sa mi spui cat pariezi din banca la un meci??
0

Postat 05 July 2010 - 11:30 AM (#17) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

Citeaza

Originally posted by ipse2009E bine venit topicul de rugby dar poti sa mi spui cat pariezi din banca la un meci??
pai am impartit banca in 2(150 per banca) din prima banca pariez 75 adica 50% din care eventualul castig se considera banca 3 deci adaug banii 75 la loc iar restul intra in banca 3 pariez iar 75 si daca pierd apelez la cealalta jumatate..cand banca 3 ajunge la 150 retrag si tot asa..asta doar la rugby..momentan sunt pe plus 13,5 lei am si un fisier unde tin evidenta e o intreaga poveste..stiu ca e ciudat modul meu de a juca dar deocamdata da roade..ce pariez aici e doar un pariu din 3(la un meci de rugby fac 3 bet-uri=75) .La bwin joc alte sporturi:)sper ca ai inteles:bere:
0

Postat 30 July 2010 - 11:34 PM (#18) Useril este offline   Adolf 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 30-July 10

Good job!:bun:
0

Postat 31 July 2010 - 12:57 PM (#19) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

asta nu am mai pus-o ca nu eram sigur pe ce acest pariu dar a cam iesit :)la pauza all blacks conduc cu 32:14..

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

0

Postat 19 August 2010 - 01:31 PM (#20) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior

OFFTOPIC: Un bun amic , un om cu suflet mare , mereu zambaret...dar din pacate ii viteza la omorat ..! Dumnezeu sa fie cu tine![Edited on 4-9-2010 by Cristinel]
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba