Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 30 Septembrie - 3 Octombrie 2011 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

30 Septembrie - 3 Octombrie 2011

Postat 30 September 2011 - 11:32 AM (#1) Useril este offline   PronosticSportiv 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 462
  • Inregistrat: 29-April 07

Alte cote "bune de jucat" (inclusiv fişierul TIPS), găsiţi pe site-ul nostru: http://www.pronostic...stameciuri.html

Fisiere atasate

• Fisier atasat  MIZA.TXT (23.22K)
    Number of downloads: 95

0

Postat 01 October 2011 - 09:41 AM (#2) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Foarte interesante meciurile,eu va apreciez pentru ceea ce reusiti,problema este ca iti trebuie ceva capital sa iti permiti sa joci fiecare etapa:)
0

Postat 12 October 2011 - 02:42 AM (#3) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Dar nici nu e recomandabil sa joaci lista de la A la Z ea fiind doar meniu de optiuni, trebuie sa faci o selectie in functie de evenimentele la zi si sa alegi pe cele ce ti se par cele mai "fezabile" si cu ceva noroc...
0

Postat 12 October 2011 - 03:05 AM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pescadorul si cum poti face aceasta selectie? Pentru ca foarte multe din meciurile oferite au pronosticuri ciudate, care nu se bazeaza pe niciun argument, probabil "le sufla programelul vostru" stie el cum :aplauze: .
0

Postat 12 October 2011 - 03:28 AM (#5) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Programelul ala le sufla dupa niste criterii a caror baza este statistica si ceva elemente de actualitate cuantificate pentru a fi pe limbajul lui computerul, ori de atunci incolo vina ii apartine, daca e genial sau tamaie, el este de vina... :great:
Dar tocmai pentru ca nu putem sa ne bazam pe un crier electronic luam ce zice el si trecem prin creierul nostru. Ce criterii sa folosesti in a selecta? Pai cele pe care le utilizezi de obicei cand "cantaresti" un meci pe care vrei sa pariezi.
Si prevad urmatoarea intrebare. Si atunci care este diferenta? Diferenta este de 2 cm dar stii cat conteaza... aoleu asta era raspunsul de pe alt forum... :mrg:
Deci una este sa te apuci sa cauti singur niste posibile surprize prin toata lista de meciuri dintr-o zi, de exemplu, fara sa ai nici o idee si alta este doar sa "verifici" cat de "posibile" sunt niste optiuni pe care ti le ofera cineva.

Aceasta postare a fost editata de pescadorul: 12 October 2011 - 07:12 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba