Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare Fairbot - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare Fairbot

Postat 30 September 2011 - 01:07 PM (#1) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Am si eu o intrebare ce semnifica acea cooana dintre cotele de la lay si back aceea cu rosu si verde...Observ cand este pe verde cand este pe rosu. Imi pot crea un avantaj urmarind acea coloana sau ce inseamna mai exact acele +120la suta -25 la suta? Va multumesc anticipat

Xulescu

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 111.JPG

0

Postat 30 September 2011 - 04:04 PM (#2) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

este vosrba despre WOM.

urmareste filmuletul asta pe la minutul 4:45

http://www.binteko.c...irbot_intro.php
0

Postat 30 September 2011 - 07:37 PM (#3) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Vezi postarealiviu650, la 30 September 2011 - 04:04 PM, a spus:

este vosrba despre WOM.

Multumesc mult mi-ai fost de ajutor...daca e pe verde exista probabilitatea ca,cota sa creasca...daca e pe rosu exista prob sa scada...back lay... Multumesc inca odata.
0

Postat 30 September 2011 - 08:52 PM (#4) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 31-July 11

Vezi postareaxulescu, la 30 September 2011 - 07:37 PM, a spus:

Multumesc mult mi-ai fost de ajutor...daca e pe verde exista probabilitatea ca,cota sa creasca...daca e pe rosu exista prob sa scada...back lay... Multumesc inca odata.

Ai grija, omule! De foarte multe ori, ce vezi nu e adevarat!
Uneori valorile respective sunt influentate in mod intentionat de rechini, ca sa prinda pestisori ca tine. Aia pun la vrajeala o suma mare pe pozitia 3, schimba valoarea respectiva si "agata" fraieri.
In plus, pe o piata unde sunt disponibili doar 200-300 de euro, indicatia respectiva este vinare de vint, pentru ca 100 de euro aruncati de cineva intr-o parte sau in alta, "la harneala", schimba complet indicatia, fara sa schimbe pretul disponibil la acel moment.

Ai mare grija,. nu pune botul la orice si, mai intii, judeca!
Oricum, vei avea mai multe sanse de cistig daca vei considera ca, mai ales pe o piata cu lichiditati mici (dar nu numai...) ce vezi nu e adevarat...

Daca nu azi (fiindca stiu prin ce faza treci), sunt sigur ca intr-o zi iti vei aduce aminte de zicala asta...

Aceasta postare a fost editata de broker: 30 September 2011 - 08:53 PM

0

Postat 01 October 2011 - 06:59 PM (#5) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

Nu vreau sa fiu rau dar daca nu stie sa caute, sa incerce sa afle singur despre ce-i vorba, care-s functiile softului, etc.....cum va putea castiga?! E comod sa pui intrebari dar poate nu intelegi nimic din ce raspund altii....

Uite asa forumul devine un loc unde se pun tot felul de intrebari neinsemnate. Stiu, pentru el isi avea rostul........

Numai bine,
Ovidiu

Vezi postarealiviu650, la 30 September 2011 - 04:04 PM, a spus:

este vosrba despre WOM.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba