Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 10Bet Intrebari Stupide Si Comisioane La Retragere......... - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10Bet Intrebari Stupide Si Comisioane La Retragere.........

Postat 04 October 2011 - 04:09 PM (#1) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Am depus 848 lei la 10bet dar din pacate s-a schimbat cota la meciul pe care am vrut sa pariez si am decis sa retrag banii inapoi in MB! (cu toate ca am fost client nou nu am cerut bonus pt. ca nu m-a interesat!!) Dupa 4 zile cei de la 10bet mi-au trimis un mesaj in care mi-au cerut explicatii cum de retrag banii fara sa fi pariat!!! Ce treaba au ei cu banii mei? Toate cele bune, dupa 5 zile imi intra banii in contul MB dar in loc de 848 lei , mi-au trimis 760...de unde comisionul asta de 90 lei? Imi bag p*** ei de casa NEserioasa ! Sa le stea in gat aia 90 lei!

Aceasta postare a fost editata de Cristinel: 05 October 2011 - 07:24 PM

"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 04 October 2011 - 04:31 PM (#2) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 115
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

Vezi postareafafu1, la 04 October 2011 - 04:09 PM, a spus:

Am depus 848 lei la 10bet dar din pacate s-a schimbat cota la meciul pe care am vrut sa pariez si am decis sa retrag banii inapoi in MB! (cu toate ca am fost client nou nu am cerut bonus pt. ca nu m-a interesat!!) Dupa 4 zile cei de la 10bet mi-au trimis un mesaj in care mi-au cerut explicatii cum de retrag banii fara sa fi pariat!!! Ce treaba au ei cu banii mei? Toate cele bune, dupa 5 zile imi intra banii in contul MB dar in loc de 848 lei , mi-au trimis 760...de unde comisionul asta de 90 lei? Imi bag poola-n ei de casa NEserioasa ! Sa le stea in gat aia 90 lei!

Sa intelegem ca sunt niste porci ? :twak_125:
0

Postat 04 October 2011 - 04:33 PM (#3) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

E o politica impotriva spalarii banilor. Nu ai voie sa depui si sa retragi fara sa pariezi.
0

Postat 04 October 2011 - 07:41 PM (#4) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

OK, si comisionul de peste 10%, ce-i cu el?
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 04 October 2011 - 07:56 PM (#5) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Vezi postareafafu1, la 04 October 2011 - 04:09 PM, a spus:

Am depus 848 lei la 10bet dar din pacate s-a schimbat cota la meciul pe care am vrut sa pariez si am decis sa retrag banii inapoi in MB! (cu toate ca am fost client nou nu am cerut bonus pt. ca nu m-a interesat!!) Dupa 4 zile cei de la 10bet mi-au trimis un mesaj in care mi-au cerut explicatii cum de retrag banii fara sa fi pariat!!! Ce treaba au ei cu banii mei? Toate cele bune, dupa 5 zile imi intra banii in contul MB dar in loc de 848 lei , mi-au trimis 760...de unde comisionul asta de 90 lei? Imi bag poola-n ei de casa NEserioasa ! Sa le stea in gat aia 90 lei!

Toate casele ti-ar fi facut la fel,in sensul ca nu ai voie sa depui si sa retragi fara sa pariezi.Nu au nimc personal cu tine.Bafta
0

Postat 04 October 2011 - 08:00 PM (#6) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am inteles, se poate sa fie asa......mai tare ma enerveaza comisionul ala de peste 10%
0

Postat 04 October 2011 - 08:33 PM (#7) Useril este offline   maryan24 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 04-June 09

Si eu sunt patit cu ei, de 2 ori m-au taxat cu 8-9% la retrageri, si aveam depozitul rulat de cateva ori -> HOTI!!!
0

Postat 04 October 2011 - 08:52 PM (#8) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

si eu am scos de la ei vreo 1510 euro la MONEYBOOKERS acum vreo 2 luni si in Mb mi au intrart cu vreo 74 euro mai putin. E inacceptabil asa ceva pt mine, am sters din agenda user parola si am terminat cu ei definitiv.

feriti-va de BAH si 10bet
0

Postat 07 January 2012 - 02:02 PM (#9) Userul este online   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Varza baietii la validarea pariurilor astept de juma de ora sa valideze un pariu iesit cu 5 minute de terminarea partidei(basket).
0

Postat 07 January 2012 - 02:09 PM (#10) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Am asteptat si 2 ore la un meci de Euroliga pana l-au validat.
Imagine postata
0

Postat 07 January 2012 - 02:11 PM (#11) Userul este online   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

Se face ora imediat :twak_125: :twak_125: .
0

Postat 07 January 2012 - 02:30 PM (#12) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Cred ca asta se intampla peste tot. Am avut si eu la bet365 cateva pariuri. Miza de pe ultimul pariu a fost jumatate din banca si l-am pierdut. Acesta a fost validat imediat, iar restul, care erau castigatoare au durat vreo 15-20 de minute.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba