Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cont Nou La Gamebookers,nu Reusesc Sa Alimentez,ma Puteti Ajuta Va Rog!? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cont Nou La Gamebookers,nu Reusesc Sa Alimentez,ma Puteti Ajuta Va Rog!?

Postat 05 October 2011 - 04:02 PM (#1) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

astazi am pus pe cardul eliberat de Alpha Bank(visa electron) suma de 50ron..cardul il am de aproximativ 1an..expira in 2016..si nu reusesc sa alimentez contul meu de pe gamebookers..este prima oara cand il alimentez..scriu tot ce trebuie dau depunere si ...Tranzacţie respinsă Limite de depunere

Solicitarea de alimentare a Contului utilizând acest card de credit a fost respinsă de bancă. Acest lucru se poate datora din cauză că informaţiile aferente cardului de credit pe care le-aţi furnizat nu sunt corecte, fie societatea emitentă a cardului de credit nu acceptă tranzacţii eGaming. Pentru a corecta informaţiile aferente cardului de credit, sau pentru a încerca din nou, faceţi clic aici sau depuneţi utilizând următoarele opţiuni:
0

Postat 05 October 2011 - 04:44 PM (#2) Useril este offline   Florianus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 16-August 11

Depinde cand ai depus banii. Daca i-ai depus dupa ora 12 de-abia maine o sa ii ai in cont.
0

Postat 05 October 2011 - 04:55 PM (#3) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

dar nu merge ,zice ca solicitarea a fost respinsa:(ai o adresa de email sa ma ajuti pls ca nu mai pot de nervi..abia asteptam sa bag bani pe card ca apoi sa alimentez contul de gamebookers si nu ma descurc..te rog daca ai putea sa imi dai idul..daca vrei imi explici si apoi iti sterg idul cum vrei, daca nu vrei nu mai deranjez,mersi mult
0

Postat 05 October 2011 - 04:59 PM (#4) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

Ai verificat contul prin telefon? Incearca sa depui 40 de lei si posteaza aici dupa.
0

Postat 05 October 2011 - 05:03 PM (#5) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

nu l.am verificat prin telefon..am depus azi pe la ora 4... 50ron si mi.a spus ca intra imediat..am intrebat in cat timp...
0

Postat 05 October 2011 - 05:12 PM (#6) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareaKlitschkO, la 05 October 2011 - 05:03 PM, a spus:

nu l.am verificat prin telefon..am depus azi pe la ora 4... 50ron si mi.a spus ca intra imediat..am intrebat in cat timp...

In mod normal ar trebui sa se efectueze tranzactia imediat. Depunerea dureaza 2-3 secunde.

1. Ai mai depus cu acest card? A mers altadata?

2. Esti sigur ca ai introdus toate datele corect? ( inclusiv cele 3 cifre de pe spatele cardului)

3. Numele de pe card corespunde in totalitate cu datele de la gameb? Ai mare grija, daca ai 2 prenume si la Gamebookers ai trecut unul singur, sau invers, nu ti se aproba tranzactia.
0

Postat 05 October 2011 - 05:25 PM (#7) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

este prima oara cand pun bani pe acest card (alpha bank-visa electron)si tot prima oara este si cand incerc sa depun bani cu acest card in contul de gamebookers...nu am 2 prenume..acum incerc cu moneybookers..dau la incarca bani-transfer bancar si dupa asta..Vă rugăm transferaţi dintr-un cont bancar de-al dvs. orice sumă aleasă la:

Titularul contului: Moneybookers Ltd
Banca: Raiffeisen Bank Romania
Oraş: Bucharest 1
SWIFT: RZBRROBU
IBAN: RO20RZBR0000060008766699
Valuta contului: RON

si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe...e prima oara..chiar daca ma injurati io chiar vreau sa.mi incarc contul de Gamebookers..
0

Postat 05 October 2011 - 05:37 PM (#8) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai e foarte probabil ca Gamebookers sa nu accepte carduri de la Alpha Bank. De aia nu iti merge.

Insa ar trebui sa reusesti cu Moneybookers.
0

Postat 05 October 2011 - 05:43 PM (#9) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

bun cu moneybookers...cum transfer dintr.un cont de.al meu cica...aici Titularul contului: Moneybookers Ltd
Banca: Raiffeisen Bank Romania
Oraş: Bucharest 1
SWIFT: RZBRROBU
IBAN: RO20RZBR0000060008766699
Valuta contului: RON

cum fac asta!?multumesc
0

Postat 05 October 2011 - 05:55 PM (#10) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai prima oara cand uploadezi fonduri in contul de moneybookers e mai complicat intrucat dureaza cateva zile pana iti verifica cardul. Ti se percepe o taxa de la 1.01 euro la 2.99 euro, taxa pe care va trebui sa o introduci corect unde ti se solicita.

Eu mi-am facut de mult timp contul la MoneyBookers si nu mai retin exact procedura. Insa daca e prima oara cand tranzactionezi cu MB, va dura cel putin 2 zile.
0

Postat 05 October 2011 - 05:58 PM (#11) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

pai mia luat taxa aia..ca mi.au trimis e-mail..dar nu scria exact cat mi.au luat...si exact cum ai zis tu imi cerea sa scriu intr.o casuta dar nu am stiut exact cat:((( moam e groasa...cum naiba ii dau si eu de cap:(( am citit ca in 1 sau 2 zile intra banii..dar macar sai bag in contul ala al lor din contul meu...DAR CUM FAC ASTA!??? CUM FAC!??habar nu am...din contul meu...in contul ala al lor..
0

Postat 05 October 2011 - 06:06 PM (#12) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Pai ai sus la bara Upload funds. Mergi acolo si apoi iti apar cardurile atasate. In cazul tau un singur card. Introduci suma in casuta si ii dai Upload. Sau cum e p-acolo, o singura data am depus de pe card in mb. Hai bre ca nu e greu. Daca tot nu te descurci, intra pe forum in sectiunea Moneybookers si citeste acolo, iti explica baietii cum se uploadeaza.
0

Postat 05 October 2011 - 06:12 PM (#13) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

trebuie sa apara transfer bancar sau card de credit?! si trebuie sa bifez card de credit din astea 2?
0

Postat 05 October 2011 - 06:16 PM (#14) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Upload funds ---> Credit card ----> VISA ...... ----> I will use the money deposited with this credit/debit card for GAMING purposes ----> Next.

Asta dupa ce ai introdus sumele si cele 3 cifre de pe spate. Deci nu bifezi transfer bancar. BIfezi credit card.
0

Postat 05 October 2011 - 06:22 PM (#15) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

mda..dupa ce bifez Visa nu.mi apare ce scrii tu...imi apare asta! Verificarea Cardului de Credit/Debit

Vom reţine o sumă cuprinsă între EUR 1.01 - 2.99 de pe următoarea plată cu cardul. Vă rugăm confirmaţi această sumă pentru verificarea identităţii. Aceasta vă va permite să utilizaţi cardul la Skrill (Moneybookers).

Data tranzacţiei: 05 Oct 11
Tipul cardului: VISA
Numărul cardului: 4xxxxxxxxxxx8002

--------------------------------------------------------------------------------

Suma de verificare:
(aşa cum apare pe extrasul de cont al cardului) EUR .

Confirmaţi suma

si sa scriu suma...in casutele alea....da cum aflu ce suma!>?>>
0

Postat 05 October 2011 - 06:24 PM (#16) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

unde mm lui vad acest extras de cont..mor de nervi..si pe net scrie ca este asa simpl;u
0

Postat 05 October 2011 - 06:25 PM (#17) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Singura modalitate sa aflii suma exacta e sa te uiti pe extrasul de cont de la banca respectiva. Daca ai avea cont in euro ar fi foarte usor, ai vedea exact cat lipseste. Daca ai cont in RON va trebui sa iei calculatorul si sa imparti suma in RON lipsa la echivalentul in RON al unui Euro pentru ziua de azi. Dureaza cam 48 de ore pana iti apare suma respectiva. Sper ca te-am lamurit.
0

Postat 05 October 2011 - 06:27 PM (#18) Useril este offline   ElGringo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 24-September 11

Vezi postareaKlitschkO, la 05 October 2011 - 06:12 PM, a spus:

trebuie sa apara transfer bancar sau card de credit?! si trebuie sa bifez card de credit din astea 2?

La incarcarea contului de moneybookers ai doua optiuni:

1. Transfer bancar: iei frumos datele de pe site, impreuna cu codul referinta, le scrii pe o hartie si te duci pe jos pana la banca (nu lua taxi, nici autobuz, ai nevoie de timp de gandire daca chiar vrei sa te apuci de pariuri online, asa ca fa o plimbare). Odata ajuns la banca, te duci la ghiseu completezi un ordin de plata pentru transfer din contul tau in contul moneybookers (nu uita sa scrii codul referinta la detalii, ca sa iti poata identifica ei contul online). In 2-3 zile lucratoare o sa ai banii in contul moneybookers si de acolo depui unde vrei la casele de pariuri online. Atentie ca transferul trebuie facut neaparat dintr-un cont al tau - numele titularului de cont si numele inregistrat la moneybookers trebuie sa coincida.

2. Card de credit: introduci datele cardului pe site, apoi ei iti vor lua de pe card o suma pana la 2.99 dolari / euro, in fine, in ce moneda ti-ai deschis contul. Dupa 1-2 zile, te duci la banca, tot pe jos, si ceri un extras de cont al cardului. Identifici tranzactia pe care a facut-o moneybookers si suma respectiva trebuie sa o introduci la ei pe site pentru a-ti valida cardul. Atentie daca moneda contului tau din banca difera de moneda contului de la moneybookers - trebuie sa faci rost de cursul valutar din ziua tranzactiei de la moneybookers si sa faci calculul pentru a vedea care a fost suma in moneda contului moneybookers. Odata indeplinite aceste formalitati, vei putea depune direct cu cardul in contul moneybookers.

Daca insa cardul este VISA sau alt card similar cu restrictii la folosirea fondurilor pentru jocuri de noroc, nu ai rezolvat nimic deoarece moneybookers nu te va lasa sa depui banii incarcati de pe astfel de carduri la site-uri de pariuri online.

Ambele carduri visa pe care le am nu le pot folosi pentru moneybookers, astfel ca fac transfer bancar din aplicatia e-banking si am fondurile in 2-3 zile lucratoare. Mentionez ca la inceput am mers pe jos la banca o perioada (nu a folosit foarte mult, insa macar am incercat).
0

Postat 05 October 2011 - 06:29 PM (#19) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Uite ce frumos ti-a explicat Sergiu. Cam asta e procedura.
0

Postat 05 October 2011 - 06:32 PM (#20) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am citit pe net cardu visa electron emis de alpha bank se poate folosi...deci tre sa ma duc la banca sa cer extrasul de cont...mersi
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba