Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cont Nou La Gamebookers,nu Reusesc Sa Alimentez,ma Puteti Ajuta Va Rog!? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cont Nou La Gamebookers,nu Reusesc Sa Alimentez,ma Puteti Ajuta Va Rog!?

Postat 05 October 2011 - 06:39 PM (#21) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

am inteles in sfarsit:D io nu ma gandeam ca trebuie sa ma duc iar la banca...2-3 zile...io credeam ca odata bagati banii pe card...se poate face repede bam bam bag cateva number p'acolo pe gamebookers si se incarc instant de pe card:D da...e de asteptat...
0

Postat 05 October 2011 - 07:24 PM (#22) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

E de asteptat pentru ca e prima oara cand iti uploadezi fonduri in contul moneybookers. Insa daca ai fi putut sa transferi direct de pe card, dura extrem de putin. Dar probabil gamebookers nu accepta carduri Visa de la Alpha Bank. Sau nu-mi dau seama de ce iti apare acea eroare.
0

Postat 05 October 2011 - 07:50 PM (#23) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

1. Carduri de debit acceptate pe Internet emise de bancile romanesti
Important : Avantajul cu cardurile de tip VISA Electron este ca din Ianuarie 2005 Gamebookers a inceput sa trimita cistigurile DIRECT pe cardurile VISA Electron - deci este foarte simplu de obtinut cistigurile. Daca contul online nu este in LEI Gamebookers va face automat schimbul valutar atat la depuneri cat si la retrageri de numerar la un curs apropiat de cel al BNR.

A. Cardul VISA Electron oferit de ING Bank (recomandat)
Te duci la orice oficiu de tip Self Bank al ING si ceri sa iti faci un card Visa Electron . Completezi un formular acolo si nu exista nici o taxa de deschidere a contului si a cardului. Cardul il ridici dupa 4-5 zile lucratoare, iar PIN-ul vine prin posta dupa aprox 1 saptamina. Cei de la Self'Bank iti vor explica ei in detaliu cum folosesti cardul cu aparatele lor de acolo. Tot la Self Bank poti sa depui bani pe card, direct in masina lor fara a apela la vreun functionar bancar. Apoi poti folosi cardul pe Internet pentru orice fel de plati, inclusiv la Gamebookers.

Mai multe informatii gasiti AICI - sectiunea Servicii

B. Cardul VISA Electron oferit de BCR (recomandat)
Te duci la o sucursala BCR si ceri sa ti se faca un card VISA Electron. Trebuie sa ai la tine un act de identitate (copie + original) La inceput nu ti se va cere sa depui nici o suma. In maximum o saptamina poti sa iti iei cardul de la banca .Apoi doar depune banii in cont.

Nu e necesar sa folositi cardul VIRTUON - de multe ori angajatii BCR nu cunosc situatia corecta si va pot sfatui sa folositi cardul VIRTUON.

Mai multe informatii gasesti pe site-ul www.bcr.ro - sectiunea Persoane Fizice - card BCR Visa Electron.

C. Cardul Visa Electron oferit de Alpha Bank Romania
Procedura este exact ca la cardul oferit de BCR.

Mai multe informatii gasiti AICI
exista si cardul emis de alpha bank...
0

Postat 05 October 2011 - 08:18 PM (#24) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Atunci nu-mi dau seama de ce nu poti depune direct de pe card in contul Gamebookers. Trimite-le un e-mail la relatii cu clientii si intreaba-i. Doar nu stai toata viata sa depui prin mb.
0

Postat 06 October 2011 - 08:29 AM (#25) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

le-am trimis un mail ,astept raspuns sa vedem...oricum multumesc pt timpul acordat:);)
0

Postat 06 October 2011 - 09:30 AM (#26) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am reusit gerrard:) am ircat in dimineata asta din nou si a mers direct..stii ce era!?nu erau ink depusi banii pe card..ai avut dreptate cu sunatu sa vad dak sunt banii..dar n.am sunat..am trimis mail la gamebookers..si mi.au zis mai multe..leam verificat aseara si a aramas doar asta ca banii intra pe card intre 12-24h au zis ei..si aseara am zis ca o sa mai incerc azi de dim..si am incercat azi si a mers din prima:D Bine aţi venit, rhadoo54 Sold 30.00 RONÎn desfăşurare: 0.00 RON Casierie Istoric ....YuHhuU:D e prima oara cand pariez online:)) mersi mult gerard si elgrino pt ajutor;) nu a mai fost nevoie sa ma duc la banca..imi luasem gandu sa mai pariez online..am zis sa ma duc mereu la banca..
0

Postat 06 October 2011 - 10:07 AM (#27) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Vezi postareaKlitschkO, la 06 October 2011 - 09:30 AM, a spus:

am reusit gerrard:) am ircat in dimineata asta din nou si a mers direct..stii ce era!?nu erau ink depusi banii pe card..ai avut dreptate cu sunatu sa vad dak sunt banii..dar n.am sunat..am trimis mail la gamebookers..si mi.au zis mai multe..leam verificat aseara si a aramas doar asta ca banii intra pe card intre 12-24h au zis ei..si aseara am zis ca o sa mai incerc azi de dim..si am incercat azi si a mers din prima:D Bine aţi venit, rhadoo54 Sold 30.00 RONÎn desfăşurare: 0.00 RON Casierie Istoric ....YuHhuU:D e prima oara cand pariez online:)) mersi mult gerard si elgrino pt ajutor;) nu a mai fost nevoie sa ma duc la banca..imi luasem gandu sa mai pariez online..am zis sa ma duc mereu la banca..
Te-ai bucurat la depunere..succes si sa te bucuri si la prima retragere! Pariuri inspirate!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 06 October 2011 - 11:47 AM (#28) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Bafta si sanatate!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba