Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Preliminarii Campionatul European - 7 octombrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Preliminarii Campionatul European - 7 octombrie avancronici, predictii, pariuri Evaluare topic: -----

Poll: Preliminarii Campionatul European - 7 octombrie (17 membri au votat)

Romania - Belarus

1. 1 (12 voturi [70.59%])

Procentaj din vot: 70.59%

2. X (4 voturi [23.53%])

Procentaj din vot: 23.53%

3. 2 (1 voturi [5.88%])

Procentaj din vot: 5.88%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 08 October 2011 - 12:09 AM (#21) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Si eu sunt de parere ca a fost cam drastica excluderea lui Mutu si a lui Tamas. Cred insa ca i-a vorbit urat lui Piturca atunci de a luat masura asta atat de dura. Calificarea s-a ratat de mult timp, victoria de acasa cu Bosnia a fost doar un foc de paie care mentinut sperantele vii pana acum. Sper din tot sufletul sa ne calificam pentru mondialul din Brazilia, prima competitie la care am de gand sa particip "live" din postura de ........... suporter.

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 08 October 2011 - 12:10 AM

0

Postat 08 October 2011 - 08:37 AM (#22) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Desi e offtopic, scriu totusi aici. Credeti ca tricolorii mici bat pe azeri azi ? Cota e buna, dar cu romanii nu mai stii nimic.
0

Postat 08 October 2011 - 08:46 AM (#23) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Era de asteptat ca Romania sa nu castige avand in vedere ca Moti a facut parte din primul 11.
0

Postat 08 October 2011 - 09:21 AM (#24) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Cand il vad pe mo-tsee, parca vad o maimuta disperata. Parca e picat de pe alta lume cu moaca aia.
0

Postat 08 October 2011 - 09:30 AM (#25) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

In afara de Romania,toate meciurile au iesit bine ieri(parerea mea) :hello!:

Eu am avut un profit de +60 online si +70 offline :aplauze:
-1

Postat 08 October 2011 - 09:37 AM (#26) Userul este online   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

Ma uit acum pe ziarele online si nu se zice nimic de Piturca..dupa fiecare meci al nationalei cand la carma era Lucescu,era desfiintat.Nu mai zic ca daca Razvan nu-i convoca pe Mutu si Tamas cu luxemburg si franta,el era principalul vinovat ca nu ne-am fi calificat.OK..calificarea era papa dupa meciul cu franta,dar macar pentru publicul ala care a fost,30k oameni,erai obligat sa castigi.
0

Postat 08 October 2011 - 09:46 AM (#27) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Suntem de rasul Europei,in felul asta nu ne calificam nici la mondiale.
0

Postat 08 October 2011 - 10:39 AM (#28) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pai ce tu te asteptai sa ne calificam ? :)))
0

Postat 08 October 2011 - 12:18 PM (#29) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

Despre calificarea noastra vom discuta peste 20 de ani.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 08 October 2011 - 12:28 PM (#30) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Si cu cine tinem pana atunci ?
0

Postat 08 October 2011 - 02:41 PM (#31) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Eu zic sa ne reprofilam pe handball(fete) :) :hairo:

Aceasta postare a fost editata de MaxAdrian: 08 October 2011 - 02:41 PM

0

Postat 08 October 2011 - 03:26 PM (#32) Useril este offline   Martin Koz 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 05-October 11

Football Euro 2012 Qualifying
08.10.2011 19:30
Liechtenstein - Scotland
Selection: Scotland goal -2.5
Odd: 3.35
Liechtenstein is in this group the weakest team. They won just four points, winning and drawing with equally weak Lithuania. Most players play in a 10 team second division Swiss FC Vaduz. Called by the coach Hans-Peter Zaugg were present in the Under-21 squad Rony Hanselmann, Nicolas Hasler, Sandro Wieser and David Hasler. Team no longer fighting for anything and certainly will not be such a determination. I think tomorrow Scots win this match a few goals.
Scotland:

Goalkeeper Allan McGregor (Rangers), David Marshall (Cardiff City FC), Cameron Bell (Kilmarnock FC).

Defenders: Phil Bardsley (Sunderland AFC), Christophe Berra (Wolverhampton Wanderers FC), Gary Caldwell (Wigan Athletic FC), Grant Hanley (Blackburn Rovers FC), Alan Hutton (Aston Villa FC), Stephen McManus (FC Middlesbrough), Steven Whittaker (Glasgow Rangers), Lee Wallace (Glasgow Rangers).

Midfielders: Charlie Adam (Liverpool FC), Barry Bannan (Aston Villa FC), Don Cowie (Cardiff City FC), Graham Dorrans (West Bromwich Albion FC), Darren Fletcher (Manchester United FC), James Forrest (Celtic FC), James Morrison (West Bromwich Albion FC), Barry Robson (Middlesbrough FC), Danny Swanson (Dundee United FC), James McArthur (Wigan Athletic FC).

Forwards: David Goodwillie (Blackburn Rovers FC), Kenny Miller (Cardiff City FC), Craig Mackail-Smith (Brighton and Hove Albion FC), Steven Naismith (Rangers).

Liechtenstein:

Goalkeepers: Peter Jehle (FC Vaduz), Cengiz Biçer (MersinIdman Yurdu), Benjamin Büchel (USV Eschen / Mauren).

Defenders: Daniel Kaufmann (USV Eschen / Mauren), Yves Oehri (FC Vaduz), Martin Rechsteiner (FC Vaduz), Marco Ritzberger (FC Vaduz), Martin Stocklasa (FC St. Gallen), Michael Stocklasa (USV Eschen / Mauren).

Midfielders: Martin Büchel (FC Zurich), Rony Hanselmann (FC Balzers), Nicolas Hasler (FC Vaduz), Wolfgang Kieber (FC Balzers), Michele Polverino (Steel Azin FC), Sandro Wieser (FC Basel).

Forwards: Thomas Beck (FC Balzers), Mario Frick (FC Balzers), David Hasler (FC Vaduz).
0

Postat 09 October 2011 - 09:01 AM (#33) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

numai figuri pe jucatorii de la nationala, dar de fapt sint niste tristi notorii.

Care v-ati uitat la turcia-germania, a aratat echipa germaniei cum se joaca fotbal. Calificati deja, au jucat, nu s-au facut de ras.
0

Postat 09 October 2011 - 09:38 AM (#34) Useril este offline   Loko Abreu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 12-September 11

Inainte sa dam vina pe x si y , mai bine ne uitam in spate si gasim singuru vinovat de ratarea calificarii , Razvan Lucescu . Poate daca pleca mai repede de la nationala astfel stateau lucrurile , dar el sa incapatanat sa ramana pana ne'a bagat cat mai adanc in groapa . RUSINE RAZVANE !!!
O să încerc şi eu cât pot să ţin capul sus.
0

Postat 09 October 2011 - 10:21 AM (#35) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

nu, eu sint pur si simplu dezgustat pentru ca mi-am adus aminte ca si generatia de aurputea sa obtina mult mai multe daca nu era mentalitatea asta de rahat.
0

Postat 09 October 2011 - 10:36 AM (#36) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Vezi postareaLoko Abreu, la 09 October 2011 - 09:38 AM, a spus:

Inainte sa dam vina pe x si y , mai bine ne uitam in spate si gasim singuru vinovat de ratarea calificarii , Razvan Lucescu . Poate daca pleca mai repede de la nationala astfel stateau lucrurile , dar el sa incapatanat sa ramana pana ne'a bagat cat mai adanc in groapa . RUSINE RAZVANE !!!

Da si tu 2-3 argumente prin care ar iesi ca Razvan este de vina pentru ratarea calificarii.
0

Postat 09 October 2011 - 11:46 PM (#37) Useril este offline   AurelTv 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 27-September 11

Si la sporturile de echipa suntem in cadere libera, patriotismul nu mai tine de foame. Poate o catastrofa nationala/mondiala mai poate schimba ceva in Romania...
0

Postat 10 October 2011 - 12:00 AM (#38) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Vezi postareaLoko Abreu, la 09 October 2011 - 09:38 AM, a spus:

Daca facem o comparatie observam piti e mai slab decat razvan.Razvan a facut egal la belarus in deplasare in timp ce piti a facut egal acasa pe un adevarat teatru in fata a 30 de mii de oameni.

Il consider vinovat 49% pe razvan pt ratarea calificarii,restul de 51% din vina apartine jucatorilor.

Oricum,la o echipa nationala conteaza prea putin antrenorul.
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Postat 10 October 2011 - 07:30 AM (#39) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pai cam da. In fond jucatorii vin din campionate diferite, cu mentalitati diferite, cu stiluri de joc diferite, uneori nici nu sint utilizati pe aceleasi posturi ca acelea unde joaca la echipele de club, nu joaca impreuna, rolul antrenorului la nationala e mai mult unul de moral, de liant, un fel de nea Emi, care stia cum sa discute cu ei. Eu zic ca nici Mourinho nu ar fi calificat nationala asta. E prea multa lehamite la jucatori. Ei vad meciurile astea ca pe mici escapade, ca pe niste prilejuri de a se da mari sau a se baga in seama pentru a prinde contracte mai bune. In plus, cand bagi in teren jucatori care freaca banca de rezerve la echipele lor de club, ce pretentii poti sa ai ? Uite, de ex. Marica, cu putine exceptii, e mana moarta, pe cand jucatori fara nume, dar care se agita in teren, din campionatul nostru, asa batrani cum sint, gen Danciulescu sau Pancu, ar fi facut poate mai mult, chiar daca erau bagati doar o repriza. Oricum, fundasii nostri sint praf, cred ca acolo s-a pierdut calificarea.
0

Postat 10 October 2011 - 11:45 AM (#40) Userul este online   unconquerable 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 26-August 10
  • LocationBucharest

Lucescu are si el o parte de vina,dar nu e principalul vinovat.Jucatorii sunt pur si simplu prea slabi.Mutu si Tamas nu trebuiau sa mai fie chemati.Eu unul m-am saturat de figurile lui mutu.Are si 32 de ani,putem sa ne descurcam si fara el.Dar evident..e tinut in brate de verii becali,la piturca nu s-a mai comentat ca nu l-a convocat pe mutu,ci doar la Razvan,sunt prea multe prietenii acolo.De dimineata ziceau la tv ca victor becali a plecat in acelasi avion cu nationala in albania..in calitate de prieten.Ce cauta ala?Prea multa importanta li se dau verilor becali care au facut avere numai din furat,pentru fotbalul romanesc nu au facut nimic.Vin ei si dicteaza acum cine sa fie la nationala,sunt sigur de asta,ca doar mai vor sa scoata niste bani si sa-i imparta cu Piturca probabil.

Aceasta postare a fost editata de unconquerable: 10 October 2011 - 11:46 AM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba