Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Nemultumire legata de BoyleSports.com - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nemultumire legata de BoyleSports.com

Postat 09 October 2011 - 01:53 AM (#1) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Am castigat la poker cativa euro amarati la Boyle si am vrut sa ii transfer la pariuri sportive sa pun niste bilete fanteziste ca altceva n am de facut cu ei. Cand am dat sa transfer banii de la poker la pariuri sportive, a aparut o eroare cu rosu in care imi spunea sa incerc mai tarziu. Intru acum in cont si surpriza: Banii nu mai sunt nici la poker si nici n-au ajuns vreodata in contul de pariuri sportive, desi tranzactia apare ca efectuata in Istoric tranzactii.

Imi e si rusine sa ii abordez pe chat pentru cativa euro insa nu-mi place sa fiu jecmanit pe fata. Totusi discomfortul de a apasa pe chat live si a astepta 3 ore dupa ei e mai mare decat cei cativa euro. EV negativ.

A mai patit cineva asa ceva? Este vorba de casa de pariuri www.BoyleSports.com

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 09 October 2011 - 02:04 AM

0

Postat 09 October 2011 - 10:38 AM (#2) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

Vezi postareagerrard88, la 09 October 2011 - 01:53 AM, a spus:

Imi e si rusine sa ii abordez pe chat pentru cativa euro

asta-i buna.
0

Postat 09 October 2011 - 11:00 AM (#3) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

De ce sa nu-i intrebi? Sunt banii tai. Daca mergi la magazin sa cumperi o paine si ai cu 50 de bani mai putin, vanzatorului nu ii este rusine sa te refuze.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 09 October 2011 - 12:07 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Da, banii n-au ajuns nici acum desi tranzactia apare ca efectuata. Chiar nu mi s-a mai intamplat asa ceva.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba