Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Romania vs Rromania - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Romania vs Rromania

Postat 10 October 2011 - 01:48 PM (#21) Useril este offline   ramonik29 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 169
  • Inregistrat: 12-March 10

Vezi postareaAshley_young07, la 10 October 2011 - 01:25 PM, a spus:

Pai n-ai cum sa-i integrezi daca ei nu voi sa fie integrati, dorm toti in corturi, case parasite, pe campuri, sub poduri, nu-i poti integra daca nu vor sa lucre, copii nu si trimit la scoala, doar sa cerseasca, sa fure si sa loveasca stiu... nu se spala cu lunile, unde mananca acolo isi fac si nevoile... ei nu vor sa traiasca altfel, nu-i intereseaza legile scrise sau nescrise ale comunitatii in care locuiesc...

Eu nu cred ca ar trebui sa fiti atat de vehementi impotriva lor, trebuie doar sa se faca o selectie a celor buni si a celor rai, si nu sa se generalizeze.
0

Postat 10 October 2011 - 02:03 PM (#22) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

A ca mai sunt si tigani destepti, care se integreaza, nesemnificativ, toate natiunile lumii au o elita a lor, dar nu despre aia 0.1% vorbim, or fi si tigani care s-au dus la Oxford, dar nu despre aia vorbim.
0

Postat 10 October 2011 - 02:10 PM (#23) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Problema cu tiganii e intr-adevar una foarte delicata. Sunt curios care vor fi statisticile la recensamantul de pe 20 octombrie, insa parerea mea e ca numarul lor se apropie de 1.000.000. Nu stiu ce solutii se vor gasi, insa ne-au facut de ras peste tot in lume.

Unde merge nationala si nu e bine-primita, se striga "tiganii tiganii", la fel si formatiile de club cand joaca prin Bulgaria, Ungaria, Serbia.

Romanii se integreaza cu dificultate in Spania, Italia, Germania din cauza unor cazuri izolate in care au fost implicatii rromii.

S-au raspandit peste tot in Europa si se inmultesc tot mai mult.

Ashley Young are dreptate. Nu vor sa fie integrati, se spala o data pe luna, mananca pe unde apuca, sunt murdari, dorm sub poduri, pe poduri, langa poduri si in poduri, nu vor sa munceasca, doar sa fure, etc. Trebuie facut ceva contra lor altfel se vor inmulti tot mai mult si atunci chiar vor fi greu de stopat.

E adevarat ca sunt si unii rromi de treaba, care s-au integrat in societate, insa per-total ne trag mult in jos. Daca stai sa te gandesti, rromii si maghiarii formeaza aproape 15% din cei 16 milioane de oameni care se mai afla in tara noastra.

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 10 October 2011 - 02:18 PM

0

Postat 10 October 2011 - 02:16 PM (#24) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

http://img256.imageshack.us/img256/1845/13552782.jpg

http://img36.imageshack.us/img36/3365/38606573.jpg

Cifra de 21.500.000 de romani cred ca se refera la toti romanii, inclusiv cei emigrati dincolo de hotarele tarii. Pentru ca in tara mai mult de 16 nu sunt.
0

Postat 10 October 2011 - 02:22 PM (#25) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Sunt cel putin 2-3 milioane de tigani, sunt raspanditi peste tot, harta aia nu e relevanta si oricum n-ai cum sa le faci recesamant tiganilor, cel putin 1 milion n-au fost inregistrati nici la ultimul recesamant, aia n-au nici acte... ba macar n-auzi ca maghiari dau in cap, fura, distrug si toate cele... vor ei independenta, putere in stat si limba maghiara in programa de invatamant romanesc dar macar sunt civilizati.
0

Postat 10 October 2011 - 02:40 PM (#26) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 16-June 09

Nu stiu daca topicul asta e neaparat xenofob, insa si eu sunt de parere cu toti cei care sunt impotriva tiganilor si inmultirii lor. In primul rand, marea lor masa nu au idei de baza, principiale despre ceea ce inseamna civilizatie, si nu au calitatea intelectuala de a asimila valorile unei lumi moderne.
Ideea de a le interzice sa mai nasca mi se pare una foarte buna, poate ar trebui facute proiecte guvernamentale si non-guvernamentale, de exemplu familiile de analfabeti sa nu aiba dreptul de a naste pe teritoriul Romaniei; atat timp cat ei nu contribuie cu nimic pentru societatea romaneasca, nici Romania sa nu le permita sa raspandeasca focarele de infectie in randul populatiei normale. Si nu numai pentru tigani, ci si pentru romanii din mediul rural sau din periferii care sunt analfabeti si incapabili de a aduce ceva bun societatii in care traim. Ei nu pot fi emancipati cu forta daca nu isi doresc asta, noi nu suntem obligati sa ii suportam daca nu respecta vointa majoritatii, a populatiei active, platitoare de taxe si impozite, cu cazierul curat, care se afla sub pragul unui trai decent.
Ce e si mai grav, si nu se atinge aproape niciodata intr-o dezbatere publica, este faptul ca multi politicieni romani se afla in cardasie cu unul sau mai multi influenti interlopi tigani, sefi de clanuri, manipulanti la randul lor a comunitatilor minoritare, care le furnizeaza fonduri pentru campanii, le asigura voturi si se afla intr-o simbioza vizibila, dar totodata indestructibila de catre cei multi.
0

Postat 10 October 2011 - 03:28 PM (#27) Userul este online   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Vezi postareagalisandru, la 10 October 2011 - 02:40 PM, a spus:

Si nu numai pentru tigani, ci si pentru romanii din mediul rural sau din periferii care sunt analfabeti si incapabili de a aduce ceva bun societatii in care traim.

Glisandru, tu vrei o Românie plină de intelectuali. Nu se poate tată că avem nevoie şi de muncitori în domeniul "dirty jobs"(muncitori în domeniul de salubrizare, construcţii, agricultură, etc.
0

Postat 10 October 2011 - 03:38 PM (#28) Useril este offline   AlexInter 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 272
  • Inregistrat: 27-August 11

Ionnu, parca cineva a propus sa faca facultate si cei care nu au luat bacul. In curand, femeia de serviciu va trebui sa aiba facultate.

Aceasta postare a fost editata de AlexInter: 10 October 2011 - 03:39 PM

„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
0

Postat 10 October 2011 - 03:56 PM (#29) Userul este online   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pe langa facultate va trebui si minim X ani de experienta.

Aceasta postare a fost editata de ionnu: 10 October 2011 - 04:00 PM

0

Postat 10 October 2011 - 04:14 PM (#30) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

eu zic sa fim bucurosi ca avem o tara nu superba ci fabuloasa ca si relief. o spun nu pt ca sint roman ci pt ca am mai fost si eu pe dincolo si am ami vazut si eu cum stau treburile.

avem munte , mare, delta, retea hidrografica uriasa, izvoare de apa minerala inestimabile (nu glumesc deloc).

sa vedem si ce avem bun nu numai ce avem rau. ca toata lumea vorbeste de rau aceasta tara.
aa, ca nu stim sa ne punem in valoare ce avem...asta e cu totul altceva.

ati fost in spania? in grecia? in germania? in italia?

sa vedeti acolo durere. sa vedeti cum stai tiganii in spania, cum stau magrebienii si dorm pe alei , pe zona verde, pe banci. e plin de africani.
sa vedeti ce e italia, e plin de asiatici. e durere tata. au invadat italia.

sa vedeti turcaletii in germania. sint cu milioanele.

sa vedeti ce e in franta. ati fost in paris ? nu trebuie nici macar sa mergeti la periferie. e durere. numai ciori , numai fostele colonii. acolo e nu durere ci e tragedie deja. nici macar drama, repet , e tragedie. mergeti putin la periferia parisului. e jegos, e invadat de populatie de culoare...etc
mergeti in marsilia... e o alta lume, a mizeriei, a jegului, u puturoseniei, a diswconfortului vizual.

mergeti in grecia...e desert. nu vezi vegetatie deloc. aa. ca au insule superbe. este adevarat. dar pe continent nu e chiar asa.

sa mai vedem si lucrurile buen din aceasta tara.

ia haideti sa facem publice, sa facem cunoscute si investitiile din tara asta.
nu sintem numai jeguri pe aici. si numai tigani.

oameni buni, tara asta are si oameni care muncesc de rup piatra cu spatele si cu creierul. uitati-va putin la viata satului, duminica. sa vedeti acolo ce intreprinzatori avem. sa vedeti cum se chinuie sa faca ceva in tara asta. sa vedeti cum pun suflet sa iasa o podgorie, cum pun suflet, bani si sudoare sa cultive pamintul, sa produca in masa ardei, castraveti.

uitati-va cum se investetste in zona rurala. cum se chinuie unii sa faca agroturism. din ala real si nu chiciuri. sa vedeti cum se chinuie lumea sa faca pensiuni adevarate cu mincare romaneasca. si chiar reusesc.

dar cine sa le prezinte astea?!

bogdan chireac? mircea badrea? sau alte mizerii care numai critica. astia sint oameni care in viata lor nu au facut nimic. numai dau din gura. analistii p..lii.

mergeti nin satele romanesti sa vedeti ca lumea lucreaza. aaa...ca multi beau si o freaca la rece prin circiumi. si asta e adevarat. dar tot adevarat este ca altii chiar lucreaza.

nu as da tara asta pt nimic in lume.
cum ies 5 km din orasul meu cum am de toate. liniste , relaxare. relief superb. tot ce imi doresc.

aaa..ca sint multi papagali care polueaza vizual cu toate fitele lor. este adevarat. asa e. e plina tara de papagali nenorociti care sint mai rai decit tiganii. de ce? pt ca acestia mai si pretind ca au scoli inalte.

ne distrugem ceea ce ne-a dat dumnezeu. ne batem joc de tot ce avem. dee ce? poate si pt faptul ca scoatem in evidenta numai lucrurile rele. toata lumea critica. la asta se pricepe perfect acest neam.

cind e vorba sa laudam pe cei care chiar fac ceva, ne facem ca ploua.
mergeti prin tara sa vedeti cita ospitalitate gasiti. sa vedeti cum sinteti primiti de oamenii simpli. unde un lumea asta gasiti asa ceva?

am vazut poze si mi-a povestit un prieten bun cum sta treaba cu america. citi dintre voi s-ar acomoda cu acele blocuri de sticla? citi dintre voi s-ar adapta printre acele betoane? citi dintre voi ar convietui cu toate natiile pamintului ? va spun eu ca putini.

haideti sa ne laudam valorile si sa ponegrim, sa evitam sau sa stirpim gunoaiele , mizeriile umane care ne invadeaza.

am protestat intr-un topic fata de mizeria umana victor piturca. de jegul uman care a redevenit antrenorul nationalei. nu v-am vazut delco sa va alaturati mesajului meu. toata lumea s-a facut ca ploua. aaaa...e bun antrenor ? ok. are fler si a avut si rez . dar astea nu scutesc deloc mizeria umana ce zace in acest om.

de ce nimeni nu il momeste pe dan petrescu sa vina la nationala? ca sint 100% sigur ca venea pt 1 milion de euro. aaa...nu avem un milion? sa fim seriosi, la cite mizerii se fac in lumea fotbalului romanesc, se gaseau bistari si pt asa ceva.

am dat acest ex pt ca e un forum de pariuri.

in fine... am scris in graba . imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere sau la cursivitatea acestui post. lipsa timpului ...

Aceasta postare a fost editata de lucciano: 10 October 2011 - 04:19 PM

1

Postat 10 October 2011 - 04:28 PM (#31) Useril este offline   Keddy 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 07-October 11

Noi suntem vazuti in Europa ca si tigani agresivi . Defapt cuvantul tigan este un sinonim a cuvantului roman . Daca vom continua asa vom ajunge rau de tot , s'ar putea sa ne excluda astia din UE chiar daca e impotriva regulamentului facut tot de ei .

De ce credeti ca in Romania sunt cei mai multi tigani ?
0

Postat 10 October 2011 - 04:42 PM (#32) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

@ ionnu

Tin sa mentionez ca un lucrator in constructii, un sofer pe autobuz, un vanzator sau un muncitor in orice alt domeniu nu trebuie sa fie intelectuali, pot fi chiar semidocti cu conditia de a isi face meseria asa cum trebuie in folosul celorlalti, insa pana la analfabetism mai sunt cateva etaje inferioare de coborat.
Uita-te la cazurile 'de la ora 5' si ai sa vezi o gramada de romani din acele zone despre care vorbesc, care comit tot soiul de infractiuni, sunt betivi, si asa mai departe. Eu nu am zis nimic de intelectuali, ci doar sa nu fie analfabeti, sa isi cunoasca drepturile si datoriile sociale, atata tot. Cu astfel de oameni nu poti sa discuti, nu ii poti cizela usor, si nici nu cred ca suntem la nivelul economic (ca tara) sa ne permitem sa investim in indreptarea lor, ci mai degraba sa se doreasca de la 'centru' o reforma, chit ca mai pierdem ceva ani, dar toti cei care vin din urma sa aibe mediul propice pentru a duce tara mai departe, nu sa ne intoarca inapoi in primitivitate. Tocmai asta e si mesajul ala care circula pe posturile centrale cu tiganii nescolarizati, care o sa ne domnine (numeric) in 2050, si nu vor avea nimic in cap, imagineaza-ti ca tot ei vor dirija mersul lucrurilor odata ajunsi majoritari si ne ducem in jos si mai mult ...
Nu zic ca ar trebui ca tiganii sa fie sclavii romanilor, nici pe departe, dar uita-te de exemplu la 'negrii' din SUA, care s-au ridicat prin scolarizare, si au ajuns sa conduca albii. Eu unul nu as avea nimic impotriva ca in Romania sa fie ales un presedinte tigan cu principii solide, care sa nu fie corupt si coruptibil, scolit eventual in strainatate, pentru ca sistemul din tara noastra este inca nepus la punct, inca se mai iau diplome pe spaga, spre exemplu. Daca acela va ridica nivelul mediu de trai al romanilor atunci nu am nimic de obiectat, de-aia am si zis ca nu sunt sovin, xenofob sau orice extremist nationalist. Pana una alta, acesti analfabeti la care fac referire, ne trag in jos si trebuie luate masuri impotriva lor, trebuie cenzurati intr-un fel, habar n-am ...
0

Postat 10 October 2011 - 04:56 PM (#33) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

In Romania, politia (si justitia) e mana in mana cu tiganii si delicventii. Asta e diferenta intre romania si tarile civilizate.

Eu de exemplu am sunat o data la politie sa-l reclam pe unul care tocmai iesise de la bulau (si nu stiu cum dracu s-a facut ca a ajuns exact vecin) si care facea scandal in mod agresiv si intrebarea a fost daca a agresat pe cineva. Cand le-am zis ca nu a agresat mi-au sugerat sa sun atunci cand agreseaza pe cineva si vor interveni.(intre timp am scapat de el)
Deci cam asa se intampla in rromania.

Cu tiganii e la fel. Sa te fereasca dumnezeu sa ai vecini tigani, ca ai terminat zilele linistite. Nu poti sa-i "integrezi" pentu ca sint suboameni. Au traditiile lor si legile lor. E doar o problema de timp pana ce te fura, mai devreme sau mai tarziu.

In afara de asta, cred ca jumate din parlamentul romaniei e firmat din tigani. Adica sint tigani care recunosc ca sint tigani si marea majoritate nu recunosc, apoi sunt cei care sunt mana in mana cu tiganii.
1

Postat 10 October 2011 - 05:51 PM (#34) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Da, si asta e o mare problema, romanii nu se solidarizeaza cu semenii lor, adica rareori ai sa vezi pe cineva reactionand, doar daca li se intampla si lor capata inversunare... in concluzie trebuie sa asteptam sa ne faca cate ceva rau fiecaruia pentru a ne putea coaliza impotriva lor, majoritatea isi zic in sine "-bine ca nu mi s-a intamplat mie" si trec mai departe peste subiect ... Tocmai aici e problema, analfabetii si delincventii neavand constiinta, discernamant sau simtul raspunderii actioneaza 'random' si mai devreme sau mai tarziu vom avea cu totii de suferit de pe urma lor.
0

Postat 10 October 2011 - 06:03 PM (#35) Userul este online   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareagalisandru, la 10 October 2011 - 04:42 PM, a spus:

Tin sa mentionez ca un lucrator in constructii, un sofer pe autobuz, un vanzator[...]

Privesti prea sus din punct de vedere al meseriei. Ce spui tu nu se incadreaza in "dirty jobs". Eu ma refeream la ala care tine sapa/tarnacopul in mana, ala care iti matura strada si scara blocului, ala care iti strange gunoaiele din cosuri si tomberoane, etc.
Sa nu se inteleaga gresit, eu respect toate categoriile sociale de oameni carora le place sa munceasca. Avem nevoie de tot soiul pentru ca o societate sa functioneze.

Uita-te la cazurile 'de la ora 5' si ai sa vezi o gramada de romani din acele zone despre care vorbesc, care comit tot soiul de infractiuni, sunt betivi, si asa mai departe.

In opinia mea mediul urban nu e neaparat mai presus decat cel rural. Ma refer strict ca infractiuni. Tot la oras se fac marile magarii. Gandeste-te putin la hotii de buzunare, spargatorii sau mai rau hotii de masini, pe langa betivi adauga si drogati, etc.
Ai tu impresia asta tocmai din cauza mass-mediei.

Eu nu am zis nimic de intelectuali, ci doar sa nu fie analfabeti, sa isi cunoasca drepturile si datoriile sociale, atata tot.

Nu crezi ca sunt si analfabeti care au respect fata de viata si frica de Dumnezeu ?

-------------------------------------------------

Sa nu crezi ca am ceva cu tine doar ca sunt de alta parere.

Personal m-am saturat sa vad tot felul de infractiuni, care mai de care mai socante. S-a gandit vreodata cineva ce i se poate intampla din momentul in care iese pe usa pana la...serviciu spre exemplu ? Daca te-ai lua dupa tot ce vezi si auzi nu mai iesi din casa.
Si sa nu crezi ca suntem un caz special, prin afara e mai rau de atat doar ca nu e asa mediatizat.

De-ar fi sa schimb ceva in tara asta as baga pedeapsa cu moartea pentru criminali si violatori si as schimba legea armelor (ca om obisnuit sa-ti poti lua cu glont si nu cu bila de cauciuc sau gaz).
0

Postat 10 October 2011 - 08:01 PM (#36) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Concluzia mea in legatura cu acest subiect e ca pentru a nu mai fi generalizati ca si un popor de 'tigani' trebuie sa ii gestionam pe cei care ii avem inauntru si ne fac rau, inclusiv ca imagine, pentru ca pana la urma, nici cei repatriati de la Paris cu avioanele frantuzilor nu cred ca au patit ceva, e clar ca generatia asta de acum, de 2-3 milioane de tigani nu mai poate fi extirpata, insa pentru viitor daca s-ar limita numarul lor, cum am mai zis, numarul de nasteri/tigan sa fie maxim 1, si permis doar celor cu acte in regula si fara cazier, poate in 2 generatii, sa le fie luat arborele genealogic. Poate ca suna cam dur, dar trebuie luate masuri in acest sens. Legat de gunoieri sau joburile murdare, putem importa personal disciplinat, tot fara antecedente, din Asia : chinezi, thailandezii, vietnamezii s.a.m.d, cred ca vor fi mult mai bine tolerati de catre autohtoni, mai ales ca vor avea totul in regula si vor putea fi monitorizati.

Eu unul cam asa as vedea o ierarhie corecta in structurile de conducere ale tarii : pe cele mai inalte posturi de decizie saxoni (germani, englezi, olandezi), in posturile imediat urmatoare, de interes mediu (servicii) sa fie romani, iar la munca de jos asiatici.
0

Postat 10 October 2011 - 09:40 PM (#37) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Nu numai rromii sunt vinovati.

Ce facem cu magistratii corupti? http://www.telegrafo..._definitiv.html

Niste magistrati au achitat definitiv 3 dintre cei mai mari interlopi ai estului romaniei,vorbesc aici de oameni care au in carca zeci de dosare de urmarire penala pt tentativa de omor,talharie,ultraj si multe altele.

In acest proces cei 3 interlopi au rupt in bataie niste oameni,dintre care unul a necesitat 70 de zile de spitalizare.Ulterior,a murit. Pedeapsa conform codului penal sare de 5 ani de puscarie pt vatamare grava si/sau tentativa de omor.

Care a fost pedeapsa? Achitati definitiv.

Dragii mei,asta este Romania.
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Postat 11 October 2011 - 11:23 AM (#38) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Vezi postareaFabulous, la 10 October 2011 - 09:40 PM, a spus:

Nu numai rromii sunt vinovati.

Ce facem cu magistratii corupti? http://www.telegrafo..._definitiv.html

Niste magistrati au achitat definitiv 3 dintre cei mai mari interlopi ai estului romaniei,vorbesc aici de oameni care au in carca zeci de dosare de urmarire penala pt tentativa de omor,talharie,ultraj si multe altele.

In acest proces cei 3 interlopi au rupt in bataie niste oameni,dintre care unul a necesitat 70 de zile de spitalizare.Ulterior,a murit. Pedeapsa conform codului penal sare de 5 ani de puscarie pt vatamare grava si/sau tentativa de omor.

Care a fost pedeapsa? Achitati definitiv

.

Dragii mei,asta este Romania.

Asta ma doare ,ca int ara asta hotii,curvele,tiganii si nenorocitii se plimba lejer si nu patesc nimic..si mai traiesc si bine..si un amarat de baschetbalist care simtea nevoia sa se relaxeze a fost prapadit..pentru ce? Din ce am auzit era vorba de o romanca(sigur era vreo curva de-a tiganului)..pai merita sa mori pentru o panarama? Ce a zis Lucci e perfect adevarat cu unele exceptii..Degeaba suntem muncitori,degeaba avem tot ce a zis lucci..daca ne umbreste in Europa cate o cioara de asta..Pai muriti in mortii mamilor voastre de ciori,muriti au daca nu vreti sa muriti lasati-ne pe noi sa o facem.Tara nu are nevoie de voi.
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 11 October 2011 - 12:17 PM (#39) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Prefer sa inchid acest topic, pentru ca observ nuante de rasism, segregatie rasiala si ura, inacceptabile din punctul meu de vedere.

Sper ca guvernantii nostri sa gaseasca solutii pentru ca astfel de cazuri sa nu mai existe, sper ca politia sa devina o institutie ferma si mai putin timorata de cercurile de influenta, sper ca justitia sa nu mai fie atat de corupta, sper, sper... dar in nici un caz nu vom rezolva noi aceste problemele dupa modelul Ku Klux Klan.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba