eu zic sa fim bucurosi ca avem o tara nu superba ci fabuloasa ca si relief. o spun nu pt ca sint roman ci pt ca am mai fost si eu pe dincolo si am ami vazut si eu cum stau treburile.
avem munte , mare, delta, retea hidrografica uriasa, izvoare de apa minerala inestimabile (nu glumesc deloc).
sa vedem si ce avem bun nu numai ce avem rau. ca toata lumea vorbeste de rau aceasta tara.
aa, ca nu stim sa ne punem in valoare ce avem...asta e cu totul altceva.
ati fost in spania? in grecia? in germania? in italia?
sa vedeti acolo durere. sa vedeti cum stai tiganii in spania, cum stau magrebienii si dorm pe alei , pe zona verde, pe banci. e plin de africani.
sa vedeti ce e italia, e plin de asiatici. e durere tata. au invadat italia.
sa vedeti turcaletii in germania. sint cu milioanele.
sa vedeti ce e in franta. ati fost in paris ? nu trebuie nici macar sa mergeti la periferie. e durere. numai ciori , numai fostele colonii. acolo e nu durere ci e tragedie deja. nici macar drama, repet , e tragedie. mergeti putin la periferia parisului. e jegos, e invadat de populatie de culoare...etc
mergeti in marsilia... e o alta lume, a mizeriei, a jegului, u puturoseniei, a diswconfortului vizual.
mergeti in grecia...e desert. nu vezi vegetatie deloc. aa. ca au insule superbe. este adevarat. dar pe continent nu e chiar asa.
sa mai vedem si lucrurile buen din aceasta tara.
ia haideti sa facem publice, sa facem cunoscute si investitiile din tara asta.
nu sintem numai jeguri pe aici. si numai tigani.
oameni buni, tara asta are si oameni care muncesc de rup piatra cu spatele si cu creierul. uitati-va putin la viata satului, duminica. sa vedeti acolo ce intreprinzatori avem. sa vedeti cum se chinuie sa faca ceva in tara asta. sa vedeti cum pun suflet sa iasa o podgorie, cum pun suflet, bani si sudoare sa cultive pamintul, sa produca in masa ardei, castraveti.
uitati-va cum se investetste in zona rurala. cum se chinuie unii sa faca agroturism. din ala real si nu chiciuri. sa vedeti cum se chinuie lumea sa faca pensiuni adevarate cu mincare romaneasca. si chiar reusesc.
dar cine sa le prezinte astea?!
bogdan chireac? mircea badrea? sau alte mizerii care numai critica. astia sint oameni care in viata lor nu au facut nimic. numai dau din gura. analistii p..lii.
mergeti nin satele romanesti sa vedeti ca lumea lucreaza. aaa...ca multi beau si o freaca la rece prin circiumi. si asta e adevarat. dar tot adevarat este ca altii chiar lucreaza.
nu as da tara asta pt nimic in lume.
cum ies 5 km din orasul meu cum am de toate. liniste , relaxare. relief superb. tot ce imi doresc.
aaa..ca sint multi papagali care polueaza vizual cu toate fitele lor. este adevarat. asa e. e plina tara de papagali nenorociti care sint mai rai decit tiganii. de ce? pt ca acestia mai si pretind ca au scoli inalte.
ne distrugem ceea ce ne-a dat dumnezeu. ne batem joc de tot ce avem. dee ce? poate si pt faptul ca scoatem in evidenta numai lucrurile rele. toata lumea critica. la asta se pricepe perfect acest neam.
cind e vorba sa laudam pe cei care chiar fac ceva, ne facem ca ploua.
mergeti prin tara sa vedeti cita ospitalitate gasiti. sa vedeti cum sinteti primiti de oamenii simpli. unde un lumea asta gasiti asa ceva?
am vazut poze si mi-a povestit un prieten bun cum sta treaba cu america. citi dintre voi s-ar acomoda cu acele blocuri de sticla? citi dintre voi s-ar adapta printre acele betoane? citi dintre voi ar convietui cu toate natiile pamintului ? va spun eu ca putini.
haideti sa ne laudam valorile si sa ponegrim, sa evitam sau sa stirpim gunoaiele , mizeriile umane care ne invadeaza.
am protestat intr-un topic fata de mizeria umana victor piturca. de jegul uman care a redevenit antrenorul nationalei. nu v-am vazut delco sa va alaturati mesajului meu. toata lumea s-a facut ca ploua. aaaa...e bun antrenor ? ok. are fler si a avut si rez . dar astea nu scutesc deloc mizeria umana ce zace in acest om.
de ce nimeni nu il momeste pe dan petrescu sa vina la nationala? ca sint 100% sigur ca venea pt 1 milion de euro. aaa...nu avem un milion? sa fim seriosi, la cite mizerii se fac in lumea fotbalului romanesc, se gaseau bistari si pt asa ceva.
am dat acest ex pt ca e un forum de pariuri.
in fine... am scris in graba . imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere sau la cursivitatea acestui post. lipsa timpului ...
Aceasta postare a fost editata de lucciano: 10 October 2011 - 04:19 PM