am lipsit o perioada de aici si uite ca am ajuns la ultima etapa a sezonului. Mai sunt doar doua necunoscute: cine merge la baraj (cu Hertha se pare) si cine va retrograda. Mai jos clasamentul inaintea ultimei etape care are loc duminica de la ora 14.30
http://img585.imageshack.us/img585/5871/clasament33.png
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Zweite Bundessliga discutii, pronosticuri, stiri.
Postat 05 May 2012 - 04:36 PM (#142)
programul etapei este urmatorul:
http://img802.imageshack.us/img802/6280/zweite34.png
am ceva idei pentru maine, insa revin mai tarziu cu pronosticuri.
http://img802.imageshack.us/img802/6280/zweite34.png
am ceva idei pentru maine, insa revin mai tarziu cu pronosticuri.
Postat 06 May 2012 - 11:42 AM (#144)
Fiind ultima etapa am ales sa acopar fiecare meci. Sa vedem ce va iesi:
FC St. Pauli vs SC Paderborn 07 # 1 @ 1.91 si peste 1.5 dupa pauza @ 1.85
Hansa Rostock vs SpVgg Greuther Fürth # peste 3 goluri @ 1.83
Energie Cottbus vs 1. FC Union Berlin # sub 2.5 @ 2.25
FSV Frankfurt vs Dynamo Dresden # peste 2.5 @ 1.57
Eintracht Braunschweig vs FC Ingolstadt 04 # x2 @ 1.72
Karlsruher SC vs Eintracht Frankfurt # 2 dnb @ 1.85 si 2 sau 3 goluri @ 2.20
FC Erzgebirge Aue vs VfL Bochum # x2 @ 2.00
Fortuna Düsseldorf vs MSV Duisburg # Fortuna -1 @ 1.57
TSV 1860 München vs TSV Alemannia Aachen # TSV peste 1.5 goluri @ 1.72
FC St. Pauli vs SC Paderborn 07 # 1 @ 1.91 si peste 1.5 dupa pauza @ 1.85
Hansa Rostock vs SpVgg Greuther Fürth # peste 3 goluri @ 1.83
Energie Cottbus vs 1. FC Union Berlin # sub 2.5 @ 2.25
FSV Frankfurt vs Dynamo Dresden # peste 2.5 @ 1.57
Eintracht Braunschweig vs FC Ingolstadt 04 # x2 @ 1.72
Karlsruher SC vs Eintracht Frankfurt # 2 dnb @ 1.85 si 2 sau 3 goluri @ 2.20
FC Erzgebirge Aue vs VfL Bochum # x2 @ 2.00
Fortuna Düsseldorf vs MSV Duisburg # Fortuna -1 @ 1.57
TSV 1860 München vs TSV Alemannia Aachen # TSV peste 1.5 goluri @ 1.72
Postat 06 May 2012 - 11:51 AM (#145)
1860 Munich vs. Aachen
Aachen Ah0@2.56
Ultima etapa in 2.Bundesliga are loc maine. Atat la varful ierarhiei cat si in partea inferioara sunt lucruri care isi vor gasi raspunsul maine. Meciul dintre 1860 si Alemania are importanta in clasament doar pentru oaspeti care in cazul unei victorii coroborate cu o infrangere a celor de la Karlsruher ar face ca oaspetii sa mai aiba o sansa de a ramane in 2.Bundesliga. 1860 se descurca bine pe final de sezon dar pentru ei este deja prea tarziu. Ei vin dupa o victorie in deplaare asupra deja promovatei Eintracht si pentru meciul de maine nu pot conta pe Schwarz si Kaiser acccidentati.Probabil va fi si o rotatie in echipa meciul neavand practic nicio importanta pentru ei. Alemania are ceva probleme de lot: Cubukcu, Erb, Yabo, Radjabali-Fardifiind accidentati .Mijlocasul Albert Streit si Florian Muller ar putea reintra in primul 11 insa . Motivatia oaspetilor va fi cheia meciului si daca meciul Karlsruher vs Eintracht va decurge asa cum ei spera, e posibil sa vedem o victorie a celor de la Aachen. bafta
Aachen Ah0@2.56
Ultima etapa in 2.Bundesliga are loc maine. Atat la varful ierarhiei cat si in partea inferioara sunt lucruri care isi vor gasi raspunsul maine. Meciul dintre 1860 si Alemania are importanta in clasament doar pentru oaspeti care in cazul unei victorii coroborate cu o infrangere a celor de la Karlsruher ar face ca oaspetii sa mai aiba o sansa de a ramane in 2.Bundesliga. 1860 se descurca bine pe final de sezon dar pentru ei este deja prea tarziu. Ei vin dupa o victorie in deplaare asupra deja promovatei Eintracht si pentru meciul de maine nu pot conta pe Schwarz si Kaiser acccidentati.Probabil va fi si o rotatie in echipa meciul neavand practic nicio importanta pentru ei. Alemania are ceva probleme de lot: Cubukcu, Erb, Yabo, Radjabali-Fardifiind accidentati .Mijlocasul Albert Streit si Florian Muller ar putea reintra in primul 11 insa . Motivatia oaspetilor va fi cheia meciului si daca meciul Karlsruher vs Eintracht va decurge asa cum ei spera, e posibil sa vedem o victorie a celor de la Aachen. bafta
Postat 06 May 2012 - 12:18 PM (#146)
Eu cred ca cei de la Paderborn au prima sansa la locul de play off dupa Fortuna chiar daca se joaca meciu la St Pauli acasa...asa cred eu
Postat 06 May 2012 - 01:40 PM (#147)
Nu are fata Fortuna Dusseldorf de Bundesliga nici 2%... cel putin in acest retur..cred ca o sa fie ciuca batailor daca promoveaza!Un fel de Dacia Mioveni la noi
Postat 06 May 2012 - 01:59 PM (#148)
Ce meci la Duseldorf, 2-2 si Duisburg are rosu - minutul 30
Meciul il puteti vedea pe Eurosport2
Meciul il puteti vedea pe Eurosport2
Postat 06 May 2012 - 02:02 PM (#149)
Parca Duisburg trage pt promovare..ii bate pana la urma Fortuna...meciuri frumoase si unde sunt echipele care se zbat la retrogradare
Aceasta postare a fost editata de KlitschkO: 06 May 2012 - 02:02 PM
Postat 11 May 2012 - 06:43 PM (#150)
Un mic prewiev al barajului din Zweite de azi.
Jahn Regensburg vs Karlsruher SC
- Regensburg nu a aliniat in ultimele 25 de meciuri acelasi 11 in doua etape consecutive. Nici azi nu e o exceptie, Patrick Muller fiind suspendat.
- acest baraj are o istorie scurta. Este doar a patra oara cand se joaca, fiind introdus prima data in 2009.
- in precedentele 3 editii echipa din Drittliga a castigat de fiecare data duelul si a promovat in Zweite. Echipele din Zweite nu au castigat nici unul din cele 6 meciuri, pierzand 4 si remizand doua.
- Acum 8 ani a retrogradat Regensburg din Zweite si de atunci asteapta o revenire.
- Karlsruher are cele mai multe infrnageri din acest sezon de Zweite. Niciodata o echipa cu cele mai multe infrangeri nu s-a salvat de la retrogradare.
- o singura data a evoluat KSC in liga a treia. In 2000 a retrogradat an in care a fost antrenata chiar de Joachim Low timp de 17 etape.
- in ultimele 10 partide diecte de pana acum Regensburg conduce cu 4 victorii, KSC are 3 succese si 3 au fost egaluri. Ultima intalnire dintre cele doua a fost remiza 1-1 de acum 8 ani, pe terenul gazdelor de azi.
- sub comanda lui Mark Kauczinski, KSC a castigat 13 din cele 21 de puncte posibile. In 5 din cele 7 partide nu au primit gol.
- vedeta gazdelor este nimeni altul decat Tobias Schweinsteiger, chiar fratele mai mare al bavarezului Bastian. A marcat 12 goluri in tur si doar 2 in retur, dar a fost multa vreme accidentat. Deja s-a tranferat la Bayern II asa ca va evolua in liga regionala incepand din sezonul viitor.
- va fi si un duel al romanilor. Gazdele au in lot pe tanarul atacant Ruben Popa, care abia a debutat la echipa si are doar un meci in tricoul celor de la Regensburg. La KSC evolueaza Andrei Cristea, fosta perla de 20 mil de euro a lui Becali si Ionut Rada ajuns doar in iarna la KSC. Dintre toti doar Rada va juca, el fiind titular de drept in centrul defensivei.
Eu unul merg pe mana echipei din Zweite. Chiar daca KSC nu a mai castigat in deplasare din noiembrie, se vede ca echipa merge bine sub comanda lui Mark Kauczinski si le dau prima sansa in aceasta dubla mansa. Returul se joaca peste trei zile.
Jahn Regensburg vs Karlsruher SC
- Regensburg nu a aliniat in ultimele 25 de meciuri acelasi 11 in doua etape consecutive. Nici azi nu e o exceptie, Patrick Muller fiind suspendat.
- acest baraj are o istorie scurta. Este doar a patra oara cand se joaca, fiind introdus prima data in 2009.
- in precedentele 3 editii echipa din Drittliga a castigat de fiecare data duelul si a promovat in Zweite. Echipele din Zweite nu au castigat nici unul din cele 6 meciuri, pierzand 4 si remizand doua.
- Acum 8 ani a retrogradat Regensburg din Zweite si de atunci asteapta o revenire.
- Karlsruher are cele mai multe infrnageri din acest sezon de Zweite. Niciodata o echipa cu cele mai multe infrangeri nu s-a salvat de la retrogradare.
- o singura data a evoluat KSC in liga a treia. In 2000 a retrogradat an in care a fost antrenata chiar de Joachim Low timp de 17 etape.
- in ultimele 10 partide diecte de pana acum Regensburg conduce cu 4 victorii, KSC are 3 succese si 3 au fost egaluri. Ultima intalnire dintre cele doua a fost remiza 1-1 de acum 8 ani, pe terenul gazdelor de azi.
- sub comanda lui Mark Kauczinski, KSC a castigat 13 din cele 21 de puncte posibile. In 5 din cele 7 partide nu au primit gol.
- vedeta gazdelor este nimeni altul decat Tobias Schweinsteiger, chiar fratele mai mare al bavarezului Bastian. A marcat 12 goluri in tur si doar 2 in retur, dar a fost multa vreme accidentat. Deja s-a tranferat la Bayern II asa ca va evolua in liga regionala incepand din sezonul viitor.
- va fi si un duel al romanilor. Gazdele au in lot pe tanarul atacant Ruben Popa, care abia a debutat la echipa si are doar un meci in tricoul celor de la Regensburg. La KSC evolueaza Andrei Cristea, fosta perla de 20 mil de euro a lui Becali si Ionut Rada ajuns doar in iarna la KSC. Dintre toti doar Rada va juca, el fiind titular de drept in centrul defensivei.
Eu unul merg pe mana echipei din Zweite. Chiar daca KSC nu a mai castigat in deplasare din noiembrie, se vede ca echipa merge bine sub comanda lui Mark Kauczinski si le dau prima sansa in aceasta dubla mansa. Returul se joaca peste trei zile.
Postat 12 May 2012 - 11:27 AM (#151)
Pana la urma partida sa incheiat cu scorul de 1-1 ambele goluri fiind reusite in repriza secunda. Foarte mari sanse ca echipa din Zweite sa castige acest baraj.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor