Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Zweite Bundessliga - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Zweite Bundessliga discutii, pronosticuri, stiri. Evaluare topic: -----

Postat 13 February 2012 - 11:41 PM (#41) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 340
  • Inregistrat: 08-August 10

Fortuna Düsseldorf vs. Eintracht Frankfurt 1-1

un meci anost, care s-a animat doar pe final. Slab meci facut de Fortuna. :no: Ma asteptam la mai mult de la ei. Au egalat, dar a fost un 11 metri in min 90, care nu prea era de dat. Oricum, Eintracht a aratat ca o echipa valoroasa, insa au castigat doar un punct si lupta la promovare devine din ce in ce mai incinsa.

a fost o etapa cu 4 egaluri si 4 victorii pentru gazde.
0

Postat 17 February 2012 - 01:39 PM (#42) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Duisburg – St Pauli # over @ 1.80 / gg @ 1.61
Karlsruher – Cottbus # x2 @ 1.57 / over @ 1.95
Paderborn – Dresda # Paderborn peste 1.5 @ 1.83 / Paderborn – 0.5 @ 2.05
Meciuri interesante si cu implicatii atat la varf cat si la retrogradare. Interesant de vazut cum va reactiona Paderborn. O echipa cu o aparare foarte buna in tur, dar au luat 7 goluri in primele doua meciuri anul asta. Mai mult, erau neinvinsi de 16 etape si au fost macelariti de Furth, aceeasi echipa care a invins-o si ultima data. Spre exemplu si Fortuna avea un record de vreo 25 de meciuri fara infrangere si de cand au pierdut primul meci (cu Paderborn) nu se mai regasesc. Cota mare insa pe victoria lor impotriva unei echipe modeste in deplasare, ma face sa merg pe mana lor.
0

Postat 20 February 2012 - 11:30 PM (#43) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

rezultatele etapei a 22-a

http://img221.imageshack.us/img221/438/zweite22c.png

Uploaded with ImageShack.us

o etapa interesanta, cu Fortuna Dusseldorf care nu se mai regaseste si cred ca incet incet va pierde lupta pentru promovare. Nu am vazut nimic la ei cu Frankfurt etapa trecuta, iar acum , desi au avut o caruta de ocazii nu au fost in stare sa o bage in ate. Asta ii va costa.
Ca fapt divers, Ingolstadt a ajuns la al optulea rezultat de under consecutiv, desi au una din cele mai slabe aparari. De remarcat ca au avut trei meciuri consecutive acasa cu echipe de top si a scos 5 puncte. Victorie cu St Pauli si egal cu Fortuna si Furth, dupa ce in etapa 13 a remizat acasa si cu Eintracht Frankfurt.
0

Postat 20 February 2012 - 11:30 PM (#44) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

si clasamentul

http://img824.imageshack.us/img824/1804/clasament22.png

0

Postat 29 February 2012 - 12:43 AM (#45) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

rezultatele din etapa 23

http://img841.imageshack.us/img841/1885/zweite23.png

doua egaluri albe la St Pauli si Dusseldorf, in care doua echipe care se lupta pentru promovare au clacat acasa. Astfel agonia Fortunei se prelungeste si a ajuns la 6 meciuri fara victorie. Aachen in schimb a acumulat 8 partide fara inrangere si pentru ei urmeaza Paderbor si Furth. Greu de crezut ca vor mai rezista. Am consemnat si primul over pentru Ingolstadt dupa 8 under consecutive.
0

Postat 29 February 2012 - 12:46 AM (#46) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

si clasamentul este urmatorul

http://img201.imageshack.us/img201/4581/clasament23.png

lupta la varf se complica. A intrat si TSV Munchen in lupta pentru promovare. Sunt practic cea mai in forma echipa la ora actuala. Au 7 victorii si un egal in ultimele 8 meciuri si cred ca putem vorbi de cea mai buna serie a unei echipe in acest sezon de Zweite.
0

Postat 01 March 2012 - 06:43 PM (#47) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 352
  • Inregistrat: 12-October 11

Imi pare rau de fanii Fortunei, dupa un sezon perfect in tur se pare ca au picat pe 5, sper sa isi revina si sa promoveze in Bundesliga:)
0

Postat 01 March 2012 - 06:55 PM (#48) Useril este offline   KlitschkO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 865
  • Inregistrat: 13-September 11

Da si pacat de Duseldorf ca nu are nici o echipa in Bundesliga..si eu as vrea sa promoveze Fortuna! :hello!:
0

Postat 01 March 2012 - 10:34 PM (#49) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

programul etapei a 24-a este urmatorul

http://img804.imageshack.us/img804/6126/zweite24.png

am cateva echipe in vizor.

- Ingosltadt - va continua seria buna sau intrerupe chiar pe teren propriu? eu zic ca sunt mari sanse ca berlinezii sa ii puna cu boltul pe labe.

- Aue - va continua degringolada odata cu instalarea noului antrenor? FSV e una din echipele mediocre, dar moralul mai bun cred ca le aduce cel putin un punct si la cum merg lucrurile pentru Aue, ii vad retrogradati.

- TSV Munchen - e cea mai in forma echipa la ora actuala. Insa St Pauli e din alt aluat. Un meci echilibrat si o posibila victorie a oaspetilor.

- Fortuna - unde vor rupe sirul de insuccese??
0

Postat 02 March 2012 - 11:12 AM (#50) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Azi, avem trei meciuri ca de obicei. Voi da pronosticuri doar pentru doua dintre ele. Meciul de la Ingolstadt il voi ocoli, pentru ca am pierdut mult pana acum mizand contra echipei sponzorizate de Audi si nu am incredere sa imi pun vreodata banii pe ei. Daca ar fi fost sa mizez pe ceva as fi mizat pe goluri putine si eventual victoria berlinezilor. Asadar:

Ingolstadt – Union # no bet

Bochum – Dresda # 1 @ 2.15 bwin

Duisburg – Furth # 0-0 in min 28.00 @ 1.83 si 2-3 goluri @ 2.00 bet365

la Duisburg as fi tentat si de victoria oaspetilor, care e poate cea mai puternica echipa din liga si nu au castigat nici una din ultimele 5 deplasari. Atacul lor e de speriat cu Occean si Gerald Asamoah, care s-a integrat perfect desi a fost adus abia in iarna. Plus ca zebrele sunt la pamant, pierzand toate cele 4 meciuri din acest an. Dar tocmai asta ma face sa fiu mai prudent.
0

Postat 02 March 2012 - 11:40 AM (#51) Useril este offline   Marciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 16-December 10

eu am sa joc Bochum + ambele marcheaza la Duisburg :bigok_125:
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
0

Postat 02 March 2012 - 12:09 PM (#52) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Inca o informatie. Bochum - Dresda poate fi urmarit live pe Eurosport 2, incepand cu ora 21.30. Este a doua etapa cand Eurosport va transmite doua meciuri don Zweite. Sper ca totusi azi transmisia sa inceapa la timp, nu ca vinerea trecuta cand a inceput de prin min 30.
0

Postat 02 March 2012 - 12:10 PM (#53) Useril este offline   crespo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 209
  • Inregistrat: 02-May 08

Greuther Furth nu vrea sa promoveze, cel putin asa am citit anii trecuti.
Din cate am inteles, orasul nu isi permite sa aiba o echipa in Bundesliga 1.
Au terminat de fiecare data in ultimii 5 ani aproape de promovare.

Anul asta nu stiu cum stau lucrurile, dar eu nu joc pe ei tocmai din acest motiv.
0

Postat 02 March 2012 - 12:19 PM (#54) Useril este offline   alex_jderutzu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 22-October 09

poate de aceasta data isi vor dori promovarea! azi par sa aiba un meci usor la Duisburg care a pierdut cele 3 partide din acest retur de campionat!
0

Postat 02 March 2012 - 06:22 PM (#55) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Dynamo Dresda poate produce o surpiza in aceasta seara, cota pentru x2 este mai valoroasa decat 1 solist, cu greu cred ca Bochum poate sa se impuna.
0

Postat 02 March 2012 - 06:42 PM (#56) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

@claudyu. No ofense dar am dori si argumente. Plus ca 2.15 victoria lui Bochum nu e deloc mai slaba decat 1.67 la x2 !?!

Ambele echipe sunt echipe clasice de teren propriu si pentru asta am ales 1 solist. E clar ca se poate intampla orice. La orice meci se poate asta. Totusi Bocum are 6 victorii acasa si Dresda a pierdut 7 deplasari. In acest an ( 4 etape ) ambele si-au castigat meciurile de acasa si au pierdut cele doua deplasari. Asa ca eu merg pe gazde.
0

Postat 02 March 2012 - 08:10 PM (#57) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

se pare ca m-am inselat cu transmisia Eurosport. Duisburg - Furth e live acum.
0

Postat 02 March 2012 - 08:40 PM (#58) Useril este offline   sylar87 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 16-January 12

Cred ca Bochum va castiga aceasta partida deoarece Dynamo n-a mai castigat de 5 meciuri jucate in deplasare.

In programul eurosport 2 apare si meciul Bochum - Dresden, asa ca si acest meci este televizat

Aceasta postare a fost editata de sylar87: 02 March 2012 - 08:49 PM

0

Postat 02 March 2012 - 08:56 PM (#59) Useril este offline   sylar87 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 16-January 12

ce meci nebun la ingolstadt cu union berlin, la ultima faza (un corner) in minutul 92 a fost si portarul care in prima faza a reluat spre poarta apoi a inscris Karl..

Aceasta postare a fost editata de sylar87: 02 March 2012 - 08:57 PM

0

Postat 02 March 2012 - 10:46 PM (#60) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareadogslayer, la 02 March 2012 - 06:42 PM, a spus:

@claudyu. No ofense dar am dori si argumente. Plus ca 2.15 victoria lui Bochum nu e deloc mai slaba decat 1.67 la x2 !?!

Ambele echipe sunt echipe clasice de teren propriu si pentru asta am ales 1 solist. E clar ca se poate intampla orice. La orice meci se poate asta. Totusi Bocum are 6 victorii acasa si Dresda a pierdut 7 deplasari. In acest an ( 4 etape ) ambele si-au castigat meciurile de acasa si au pierdut cele doua deplasari. Asa ca eu merg pe gazde.

Dynamo Dresda conduce cu 2-0 :)
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba