Publicul ..voteaza... ACUM! :bigok_125: :bigok_125: :bigok_125:
|
|
Cititorii e-pariuri au ca echipa preferata pe..? Ce voteaza fanii de pe e-pariuri? (doar echipe din strainatate)
Postat 16 October 2011 - 03:47 AM (#2)
Postat 16 October 2011 - 08:53 AM (#3)
Vroiam sa votez Real, Chelsea si Liverpool. Pacat ca nu se poate :D
Postat 16 October 2011 - 10:01 AM (#4)
echipa mea preferata e cfr cluj dar cred ca de la fiecare echipa se poate lua ceva bun si poti tine cu oricare dintre echipele enumerate mai ales cand pariem pe ele,asa la o prima vizionare echipelor pot spune ca imi place barsa ,e o incantare sa vizionezi cum joaca ,realul cum alearga disperat in urmarirea barsei:),ajaxul pt. frumosul stadion pe care l-am vizitat si binenteles cartierul rosu:),united pt. fotbalul spectacol din anglia si sper eu pt. caruta de goluri pe care le-o pregateste galatului,pe cormorani cum sa nu-i simpatizezi cand auzi minunatia lor de imn,benfica pt. legendarul eusebio ,mascota lor vulturul simpatic si nu in ultimul rand pt. ca sunt frati mai indepartati(certati) cu cfr dar sangele apa nu se face,dragonii imi plac pt. ca mie mi-s sipatice animalutele :),interul si milanul emblema cismelor si n-ai cum sa nu simpatizezi si cu bayernul care cand te prinde cum te ..... cum se spune cat intra atat iti da
Postat 16 October 2011 - 10:03 AM (#5)
Inter!
Sunt surprins ca Barcelona inca nu are vreun vot, ei avand multi fani care mereu tin cu echipa mai in forma si mai laudata de presa.
Sunt surprins ca Barcelona inca nu are vreun vot, ei avand multi fani care mereu tin cu echipa mai in forma si mai laudata de presa.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 16 October 2011 - 10:58 AM (#6)
Are acum vot si Barcelona,echipa cu cel mai spectaculos fotbal din lume.
Postat 16 October 2011 - 12:51 PM (#7)
Celtic Glasgow, Marsille, Bayern, Liverpool, Partizan Belgrad, Dinamo Zagreb, Dinamo Bucuresti, U Cluj Napoca.
Postat 20 October 2011 - 12:16 AM (#14)
Fotbalul asta modern... Lasati prostiile si sustineti echipa locala! :)
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 20 October 2011 - 01:16 AM (#15)
Echipe favorite care produc cele mai mari gauri. Trebui sa fi foarte atent cand iti propui sa mizezi ceva pe ele...
Postat 20 October 2011 - 10:11 PM (#16)
Cel mai e tare e Danu care si-a schimbat votu din Aston Villa in Barsa dupa meciul de ieri. Te-ai lepadat de Villa danule :aplauze:
Postat 20 October 2011 - 10:59 PM (#18)
Clar .. Maccabi Haifa :aplauze:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 21 October 2011 - 12:26 AM (#19)
Ma surprinde faptul ca nu apare gigantul FCM Bacau in lista voastra. +1 deci la Bacau.
Postat 21 October 2011 - 12:30 AM (#20)
pdp, la 21 October 2011 - 12:26 AM, a spus:
Ma surprinde faptul ca nu apare gigantul FCM Bacau in lista voastra. +1 deci la Bacau.
:aplauze:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
- ← Topicul anterior
- Coltul fanilor (deschis doar pentru echipele din strainatate)
- Tottenham - coltul fanilor →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor