Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Champions League 18-19 octombrie - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Champions League 18-19 octombrie Liga Campionilor - avancronici, predictii, pariuri Evaluare topic: -----

Poll: Champions League 18-19 octombrie (16 membri au votat)

Otelul Galati - Manchester United

1. Otelul +1,5 (1 voturi [6.25%])

Procentaj din vot: 6.25%

2. Manchester -1,5 (15 voturi [93.75%])

Procentaj din vot: 93.75%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 20 October 2011 - 07:57 AM (#61) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postareaRazvi, la 20 October 2011 - 12:14 AM, a spus:

Prea complicat CL-ul pentru pariori. Trading in LIVE dar altfel greu sa scoti profit.

Lasa ca nici cu prima liga finlandeza nu mi-e rusine. Echipele care trag la podium pierd de etape bune toate de la ultimele clasate, de parca ar fi o competitie intre ele, care se face de ras mai tare.
0

Postat 20 October 2011 - 02:52 PM (#62) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

http://img88.imageshack.us/img88/6536/uclresults.png

Rezultatele din etapa 3 a grupelor Ligii Campionilor. 8 victorii ale gazdelor, 5 ale oaspetilor si 3 egaluri.
0

Postat 20 October 2011 - 03:26 PM (#63) Useril este offline   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 16-June 09

Vezi postareaAshley_young07, la 20 October 2011 - 02:52 PM, a spus:

http://img88.imageshack.us/img88/6536/uclresults.png

Rezultatele din etapa 3 a grupelor Ligii Campionilor. 8 victorii ale gazdelor, 5 ale oaspetilor si 3 egaluri.

Dupa parerea mea surpriza acestei etape a fost victoria clara prin prisma scorului a grecilor de la Olympiakos contra campioanei Germaniei Borussia Dortmund, in conditiile in care grecii se aflau cu cutitul la os, dupa aceasta izbanda pot spera chiar la primavara Champions League, cu cateva puncte ciupite la Dortmund sau Marseille, si o victorie de salon cu Arsenal acasa in ultima etapa, in conditiile in care tunarii vor fi deja calificati de pe primul loc.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba