Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Poker In Cluj - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Poker In Cluj Unde

Postat 18 October 2011 - 09:38 AM (#1) Useril este offline   SizzAt 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 18-October 11

Care stiti sa imi sugerati un loc bun unde se joaca turnee si Sit'n Go in Cluj? Multumesc.
0

Postat 18 October 2011 - 09:51 AM (#2) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

E Poker Place pe stada Aurel Vlaicu nr. 1, mai sus putin de Marasti, sus referindu-ma catre IRA, cum mergi la aeroport... dar de la Marasti nu mai ai mult. E Misto acolo, au opt mese, Sit N Go nu stiu daca au, dar turnee sunt mai mereu. Cateodata au si freeroluri de 500 RON. :vhappy: Si mai e Chios dar acolo e scump...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230136_211816158852072_194446357255719_629966_894232_n.jpg
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba