Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Singapore S-League - pariuri, predictii, discutii - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Singapore S-League - pariuri, predictii, discutii Evaluare topic: -----

Postat 10 February 2012 - 10:35 AM (#21) Useril este offline   gigiberbecali 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 10-March 11

Vezi postareadogslayer, la 10 February 2012 - 09:40 AM, a spus:

Gombak - Harimau Muda 0-2
Hougang - Tanjong Pagar 1-1

inceput mai prost decat m-as fi asteptat.

inainte sa continui as dori sa ii raspund unuia care nu mai poate de grija altora, stim cu totii cum se numesc astia. Nu te-a intrebat nimeni, prietene ce parere ai. Si cu banii mei fac ce vreau. Poti sa citesti sa evaluezi si sa decizi ce vrei sa faci cu informatiile care le oferim aici. Asta e scopul unui forum.

Azi avem alte doua meciuri. Pronosticuri:

Home United - Balestier # Home -1.5 @ 2.10
Albirex - Singapore Armed Forces # over 3.5 @ 2.50

sper sa mai echilibrez situatia azi.

Esti prea frustrat amice! In primul rand invata sa vorbesti corect gramatical (desi stiu ca iti este greu) si apoi deschide gura. Ca sa nu mai spun ca te ataci dintr-o remarca obiectiva, deoarece argumentele au venit pe baza a ceea ce insuti ai afirmat in primul mesaj! Acum am vazut rezultatele finale ale meciurilor pe care le-ai postat si confirma cele spuse de mine!

Cum tu faci ce vrei cu banii tai, asa si eu cu vorbele mele. Si, cum scopul unui forum este discutia si opiniile multiple revin la ceea ti-am scris prima data. Lasa-te! E penibil sa dai pronosticuri intr-un campionat unde nu cunosti mai mult de 2-3 jucatori de la o echipa si dintre aceia ma indoiesc k ai habar de varsta sau abilitati lor fizice.

Daca ofereai pronosticuri intr-un campionat/sport mai notoriu si existau informatii nu-ti taia nimeni capul. Asa sa postezi din Singapore, mai bine taci si doar pari... decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice forma de indoiala!

Succesuri!
"Tu dă bi dă best!" (Voicu Pnzar)
0

Postat 10 February 2012 - 01:14 PM (#22) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 340
  • Inregistrat: 08-August 10

nu meriti osteneala unui alt raspuns. Am incheiat aici orice alta discutie pe acest subiect.
In caz ca adminul crede ca e un topic deschis degeaba si care nu ajuta forumul cu nimic il rog sa il inchida.
0

Postat 10 February 2012 - 02:46 PM (#23) Userul este online   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5559
  • Inregistrat: 16-March 07

@ dogslayer

Se pare ca treaba nu merge bine deloc si cred ca stiu si de ce. Este inceput de sezon si din ce am observat eu jucatorii care marcau sezonul trecut pentru echipele astea mai bunicele au disparut din loturile lor. Bine ar fi sa lasi sa se joace cateva etape.

Bafta! :hatoff:
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 10 February 2012 - 02:53 PM (#24) Useril este offline   dogslayer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 340
  • Inregistrat: 08-August 10

stie oricine ca la inceput se rodeaza echipele, dar in acelasi timp mai prinzi niste cote delicioase. Niciodata nu joc sume mari in lipsa de informatii asa cum spunea si prietenul meu mai sus. Dar de distractie nu strica. Tocmai de aia am si spus la inceput ca e o liga exotica si informatiile sunt precare. Sunt idei de pronosticuri si fiecare poate decide ce face cu banutzii lui.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba