dogslayer, la 10 February 2012 - 09:40 AM, a spus:
Gombak - Harimau Muda 0-2
Hougang - Tanjong Pagar 1-1
inceput mai prost decat m-as fi asteptat.
inainte sa continui as dori sa ii raspund unuia care nu mai poate de grija altora, stim cu totii cum se numesc astia. Nu te-a intrebat nimeni, prietene ce parere ai. Si cu banii mei fac ce vreau. Poti sa citesti sa evaluezi si sa decizi ce vrei sa faci cu informatiile care le oferim aici. Asta e scopul unui forum.
Azi avem alte doua meciuri. Pronosticuri:
Home United - Balestier # Home -1.5 @ 2.10
Albirex - Singapore Armed Forces # over 3.5 @ 2.50
sper sa mai echilibrez situatia azi.
Hougang - Tanjong Pagar 1-1
inceput mai prost decat m-as fi asteptat.
inainte sa continui as dori sa ii raspund unuia care nu mai poate de grija altora, stim cu totii cum se numesc astia. Nu te-a intrebat nimeni, prietene ce parere ai. Si cu banii mei fac ce vreau. Poti sa citesti sa evaluezi si sa decizi ce vrei sa faci cu informatiile care le oferim aici. Asta e scopul unui forum.
Azi avem alte doua meciuri. Pronosticuri:
Home United - Balestier # Home -1.5 @ 2.10
Albirex - Singapore Armed Forces # over 3.5 @ 2.50
sper sa mai echilibrez situatia azi.
Esti prea frustrat amice! In primul rand invata sa vorbesti corect gramatical (desi stiu ca iti este greu) si apoi deschide gura. Ca sa nu mai spun ca te ataci dintr-o remarca obiectiva, deoarece argumentele au venit pe baza a ceea ce insuti ai afirmat in primul mesaj! Acum am vazut rezultatele finale ale meciurilor pe care le-ai postat si confirma cele spuse de mine!
Cum tu faci ce vrei cu banii tai, asa si eu cu vorbele mele. Si, cum scopul unui forum este discutia si opiniile multiple revin la ceea ti-am scris prima data. Lasa-te! E penibil sa dai pronosticuri intr-un campionat unde nu cunosti mai mult de 2-3 jucatori de la o echipa si dintre aceia ma indoiesc k ai habar de varsta sau abilitati lor fizice.
Daca ofereai pronosticuri intr-un campionat/sport mai notoriu si existau informatii nu-ti taia nimeni capul. Asa sa postezi din Singapore, mai bine taci si doar pari... decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice forma de indoiala!
Succesuri!

Ajutor