"Man Utd v Man City - Pariu Gratuit
Pariati
Man Utd joaca duminica cu rivalii de la Man City pe Old Trafford, iar noi va oferim un pariu gratuit fantastic pentru a creste si mai mult suspansul din jurul acestei confruntari intre titanii din Premier League.
Plasati un pariu inaintea evenimentului pe derby-ul din Manchester si va vom oferi un Pariu Live gratuit pana la aceeasi miza pe marele meci.
Pentru a va califica pentru Pariul Live gratuit, plasati un pariu inainte de start, apoi dupa inceperea meciului plasati inca un Pariu Live. Daca PRIMUL dumneavoastra Pariu Live este necastigator, va vom rambursa aceasta miza, pana la valoarea celui mai mare pariu plasat inaintea evenimentului (max. 40 RON*).,,
Sa inteleg ca daca mizez de 2 ori aceaiasi suma si pierd ambele pariuri recuperez 50% din paguba?
|
|
Pagina 1 din 1
Pariu gratuit bet365
Postat 20 October 2011 - 11:59 AM (#2)
Da.Dar un pariu trebuie sa fie inaintea meciului si unul live dar daca vrei sa fii 99% sigur ca nu pierzi nimik,pui inaintea meciului sub 6,5 goluri 40 de ron si 40 de ron live pe orice cota si de il pierzi pe ala live ai toti banii la loc.
Postat 20 October 2011 - 01:03 PM (#3)
De luat serios in calcul cota pe Man City, X2 @ 1.80 sau DNB @ 2.50 United n-a aratat mai nimic in ultimile etape, in meciuri destul de modeste cu Norwich, Stoke, Livepool sau Otelul. Cota probabil spre apropierea meciului va scadea considerabil, multa lume zic eu va incerca pe City.
Postat 20 October 2011 - 01:12 PM (#4)
Cu Stoke, Liverpool si Otelul au jucat in deplasare, unde nu exceleaza. Ei se simt mult mai bine acasa.
Postat 20 October 2011 - 01:15 PM (#5)
Nu se simt asa bine nici acasa, am vazut cu Basel si Norwich chiar daca au avut mai multe rezerve, iar cu Chelsea au fost dominati clar, le-a intrat repede 3 goluri si asta a fost, Chelsea si-a ratat sansele si dupa s-au expus repriza secunda cand au mai avut cateva contre cei de la United... acum fiecare cum le vede, pararea mea ca lupta la titlu se va da intre Man City si Chelsea.
Postat 20 October 2011 - 03:21 PM (#6)
Cei de la City le-au pus probleme diavolilor rosii si cand nu era o echipa de forta cum e in zilele noastre, daca lui Mancini nu ii va fi frica si va aborda meciul ofensiv, cred ca vor reusi o victorie de rasunet chiar in fieful concitadinei.
Postat 20 October 2011 - 04:41 PM (#7)
galisandru, la 20 October 2011 - 03:21 PM, a spus:
Cei de la City le-au pus probleme diavolilor rosii si cand nu era o echipa de forta cum e in zilele noastre, daca lui Mancini nu ii va fi frica si va aborda meciul ofensiv, cred ca vor reusi o victorie de rasunet chiar in fieful concitadinei.
Subscriu la ce spui tu dar City are si un mare minus deloc de neglijat si anume Mancini.
Postat 23 October 2011 - 04:34 PM (#8)
Ashley_young07, la 20 October 2011 - 01:03 PM, a spus:
De luat serios in calcul cota pe Man City, X2 @ 1.80 sau DNB @ 2.50 United n-a aratat mai nimic in ultimile etape, in meciuri destul de modeste cu Norwich, Stoke, Livepool sau Otelul. Cota probabil spre apropierea meciului va scadea considerabil, multa lume zic eu va incerca pe City.
Pomana a fost pe cei de la City cota asta, chiar daca au avut un om in plus in repriza secunda probabil tot reuseau sa castige, United nu si-a creat ocazii mari nici in 11 v 11.
Postat 23 October 2011 - 05:31 PM (#9)
neptun10, la 20 October 2011 - 11:59 AM, a spus:
Da.Dar un pariu trebuie sa fie inaintea meciului si unul live dar daca vrei sa fii 99% sigur ca nu pierzi nimik,pui inaintea meciului sub 6,5 goluri 40 de ron si 40 de ron live pe orice cota si de il pierzi pe ala live ai toti banii la loc.
Ce ziceai cu under 6,5 goluri? :hello!:
Postat 23 October 2011 - 05:54 PM (#10)
Da asa parea ca va iesi under 6,5 goluri,totusi 3 goluri in ultimele minute se intampla foarte rar asa eu unu am pierdut pe under 6,5 :lol: dar am recuperat la pariu live.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor