Cat de importante considerati ca pot fi acestea pentru dvs?
Am deschis acest topic in ideea de a putea colabora si gasi de ce nu o strategie buna,castigatoare pentru fiecare dintre noi in jocul LOTO.
Am observat ca sunt multi care nu stiu sa joace pe scheme reduse si poate au nevoie urgenta de acestea.
De aceea voi cauta sa postez scheme diverse de joc si chiar daca aparent unele par simple iti pot asigura o balanta castigatoare de multe ori.
Orice schema presupune insa ALEGEREA numerelor ce urmeaza a fi jucate si acesta este un alt capitol ce merita dezbatut.
Am intalnit insa si oameni care reuseau sa aleaga 3-5-6 numere f. bine dintr-un grup de 15-20 numere dar acestea fiind jucate la intamplare fara nici o schema nu se “adunau ” pe biletul de joc sin u castigau nimic.
O schema redusa iti permite daca o utilizezi sa iti asigure o conditie minima de castig pe care ti-o stabilesti de la inceput si un alt fapt deloc de neglijat …plata unei sume mai mici decat costul unei variante complete.
Consider ca strategia de joc privind utilizarea schemelor reduse impune mai multi pasi :
PASUL 1
Aveti un prim obstacol de trecut pentru asigurarea unui minim de 2 nr din cele extrase pe bilet.
Aici pot fi foarte bune schemele simple,uitate si neglijate de multi dintre noi care asigura 2 numere pe biletul jucat.
Acestea pot fi usor realizate si au un numar mic de variante.
PASUL 2
Asigurarea a 3/5 sau 3/6 numere pe un bilet
PASUL 3
O schema de joc ce asigura 4/5,4/6.
PASUL 4
Asigurarea a 5 numere castigatoare pe bilet prin utilizarea schemelor 5/6,5/5
PASUL 5
Introducerea numerelor noastre intr-o schema ce asigura 6/6 pe bilet.
Explicatie :
Prescurtarile 2/2,2/3,3/4,4/5,4/6,5/6,5/5,5/6,6/6 inseamna ca din 2,3,4,5,6 numere ghicite in functie de schema aleasa vei regasi pe billet 2,3,4,5,6 numere.
Aceasta postare a fost editata de raul: 23 October 2011 - 11:36 AM

Ajutor

Acest topic e inchis