Incepand de astazi 23.10.2011, pe termen nedefinit, in acest topic se vor prezenta predictii la loteria internationala Florida Fantasy 5.
Predictiile vor fi facute de catre: mario1001 (aka Mario) si Cancelaru_De_Fier (aka Cancelaru'). Invitam si alti utilizatori sa-si exprime parerile, sfaturile, predictiile, criticile etc. Numai asa putem sa gasim strategii castigatoare pe termen lung.
Detalii despre loterie gasiti pe site-ul oficial www.flalottery.com/games-fantasy5Main.do (care de cateva zile nu mai merge :angry: )
Totusi am sa postez detaliile mai importante:
- 1. Tipul jocului : 5 din 36
- 2. Extragerea: ZILNIC
- 3. Ora extragerii: 11:15 PM Eastern Time ( in jur de ora 6:15 AM in Romania)
- 4. Tipul extragerii: Suflanta cu bile (Mechanical Lottery Ball Machine )
Asadar extragerea este de 5 numere din 36. Binenteles ca, avand in vedere ofertele caselor de pariuri offline din Romania, putem paria 1, 2, 3, 4 sau 5 numere precum si variante de 6, 7 ... 13 ( la unele case de pariuri chiar si 15 ) numere pe care le putem combina pana la 5 numere.
Cotele fiecarei case de pariuri difera dar am sa dau un exemplu (fara a da numele casei de pariuri).
1 NUMAR : COTA 6,6
2 NUMERE: COTA 52
3 NUMERE: COTA 570
4 NUMERE: COTA 6.000
5 NUMERE: COTA 125.000
Am sa editez pe parcurs acest post cu alte detalii importante.
Sa trecem mai departe.
Vom posta aici predictii. Pentru a putea avea o balanta cat mai fidela a sumelor pariate si castigate recomand urmatoarea structura:
Data de inceput a predictiilor: .....
Suma pariata azi: .... lei
Suma castigata azi: .... lei
Profit/(Pierdere) azi: .... lei
Suma pariata total: ..... lei
Suma castigata total: .... lei
Profit/(Pierdere) total: .... lei
Sau ceva asemanator. In felul acesta se poate EDITA postarea cu predictiile fara a mai posta cat s-a castigat/pierdut. Astfel reducem numarul de pagini pe care trebuie sa le parcurgem atunci cand dorim sa citim topicul.
Sa avem BAFTA!
ATENTIE!!!
ACESTE PREDICTII SUNT PARERI PERSONALE! NU NE ASUMAM NICIO VINA PENTRU PIERDERILE PE CARE LE-ATI PUTEA AVEA IN CAZUL IN CARE DORITI SA URMATI PREDICTIILE NOASTRE!!!
Aceasta postare a fost editata de Cancelaru_De_Fier: 23 October 2011 - 01:09 PM

Ajutor