Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Predictii loteria Florida Fantasy 5 by Mario & Cancelaru ' - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Predictii loteria Florida Fantasy 5 by Mario & Cancelaru '

Postat 21 January 2012 - 06:36 PM (#141) Userul este online   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1103
  • Inregistrat: 10-March 08

Vezi postareaCancelaru_De_Fier, la 21 January 2012 - 03:36 PM, a spus:

Este teoria conspiratiei!!! El si "his followers" au convenit (cred) sa nu spuna la nimeni ca au castigat, sa nu ii baneze astia programele! Are si cateva thread-uri http://forums.saliu....l-property.html Ce sa mai omu e "haituit" de toti: cei ce-i fura munca intelectuala, "the government" , cazinourile etc. Asa ca "s-a dat la fund". Eu inca nu am castigat pe baza programelor lui dar si cand o voi face... spun tot o sa tac din gura :)) Oricum cea mai buna "idee" a lui este cea cu skip-urile si binenteles FFG -ul. Poate nu stim noi sa o punem in practica. La asta lucrez acum.

poate ai niste link-uri despre skips si FFG sa citesc si eu ca sa putem discuta
0

Postat 21 January 2012 - 07:45 PM (#142) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 02-May 08

Vezi postareamario1001, la 21 January 2012 - 06:36 PM, a spus:

poate ai niste link-uri despre skips si FFG sa citesc si eu ca sa putem discuta

Nu-ti dau frate niciun link! Pai iti inchipui tu ce ar insemna sa afli despre skips si FFG si, coroborate cu programul tau, sa dai lovitura? Nici gand!

Hai ca glumeam :) Dar te avertizez: ai mult de citit si de inteles! Mai ales de inteles!!! Eu dupa atat timp de citit, de experimentat, de incercat de a "sparge", de a intelege cum functioneaza programele lui... n-am reusit!!! Altfel eram in Caraibe acum!!! As putea sa-ti fac un rezumat dar cel mai bine este sa te "chinui" tu putin. Nu de alta dar trebuie sa "vezi" dincolo de analitic. Programele lui trebuiesc "simtite", sa intri in "codul" lor. Eu cred ca, desi inca nu am castigat cu programele lui decat sume mici, aceste programe sunt cele mai bune la ora actuala. Am incercat cu de toate: ExpertLotto(bun la statistici, la filtrare statica) Lotto007 Prediction Expert (cica iti "prezicea" niste numere de parca era Mama Omida, un fiasco total) etc. Toate aceste programe iti filtreaza static, iti dau niste numere bazate pe hot numbers, cold numbers. Programele lui Saliu iti filtreaza "dinamic" adica pe skips-uri. Ceva de genul bursei: actiunile unei companii nu pot sa creasca la infinit, mai cresc, mai scad. O sa vezi tu ;)

Astea fiind spuse IA SI DISTREAZA-TE :)

http://lotterygambling.phpbbnow.com/ (vechiul forum)
http://forums.saliu.com/ (noul forum)
http://saliu.com
http://saliu.com/Saliu2.htm (din fiecare pagina de pe saliu.com ai legaturi catre alte pagini, catre alte mesage, e un pic cam dezordonat)
http://saliu.com/formula.htm
http://saliu.com/the...robability.html
(mai gasesti tu)

Dupa ce vei citi vreo 1 an cam asa, sa vii aici sa discutam :)))

P.S.1 Sa citesti mai ales despre FFG, Gambler's Fallacy
P.S.2 Vezi ca sunt si strategii la ruleta!!!

Aceasta postare a fost editata de Cancelaru_De_Fier: 21 January 2012 - 07:45 PM

Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Postat 22 January 2012 - 12:09 AM (#143) Userul este online   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareaCancelaru_De_Fier, la 21 January 2012 - 07:45 PM, a spus:

Nu-ti dau frate niciun link! Pai iti inchipui tu ce ar insemna sa afli despre skips si FFG si, coroborate cu programul tau, sa dai lovitura? Nici gand!

Hai ca glumeam :) Dar te avertizez: ai mult de citit si de inteles! Mai ales de inteles!!! Eu dupa atat timp de citit, de experimentat, de incercat de a "sparge", de a intelege cum functioneaza programele lui... n-am reusit!!! Altfel eram in Caraibe acum!!! As putea sa-ti fac un rezumat dar cel mai bine este sa te "chinui" tu putin. Nu de alta dar trebuie sa "vezi" dincolo de analitic. Programele lui trebuiesc "simtite", sa intri in "codul" lor. Eu cred ca, desi inca nu am castigat cu programele lui decat sume mici, aceste programe sunt cele mai bune la ora actuala. Am incercat cu de toate: ExpertLotto(bun la statistici, la filtrare statica) Lotto007 Prediction Expert (cica iti "prezicea" niste numere de parca era Mama Omida, un fiasco total) etc. Toate aceste programe iti filtreaza static, iti dau niste numere bazate pe hot numbers, cold numbers. Programele lui Saliu iti filtreaza "dinamic" adica pe skips-uri. Ceva de genul bursei: actiunile unei companii nu pot sa creasca la infinit, mai cresc, mai scad. O sa vezi tu ;)

Astea fiind spuse IA SI DISTREAZA-TE :)

http://lotterygambling.phpbbnow.com/ (vechiul forum)
http://forums.saliu.com/ (noul forum)
http://saliu.com
http://saliu.com/Saliu2.htm (din fiecare pagina de pe saliu.com ai legaturi catre alte pagini, catre alte mesage, e un pic cam dezordonat)
http://saliu.com/formula.htm
http://saliu.com/the...robability.html
(mai gasesti tu)

Dupa ce vei citi vreo 1 an cam asa, sa vii aici sa discutam :)))

P.S.1 Sa citesti mai ales despre FFG, Gambler's Fallacy
P.S.2 Vezi ca sunt si strategii la ruleta!!!

merci mult!
despre formula fundamentala a gamblingului am citit mai demult, dar ce faci cu ea e alta problema?
e interesant sa te gandesti la ce a gandit Saliu dar nu vad vreo finalitate, sunt convins ca nu e in Caraibe sau ca nu a luat cele 10 poturi de peste 50 de mil de euros care apar la fiecare 2 saptamani :)))))))))))), pai e miza mare frate! nu cred decat in ceea ce vad, da 6 nr corecte intr-un an - stie ceva - nu da decat ipoteze si cuvinte - rezultat 0, asta e parerea mea;

nu cred ca il opreste nimeni sa joaca la megamilions, sau poate mai stii? :))))))))))))) dar aici iar incepem cu imaginatia si nu e cazul sa ne mai obosim;

in schimb cred ca orice studiu poate sa aduca numai si numai plus, mi-ar place sa putem discuta niste aspecte inedite aici de vreme ce un joc oarecare nu se arata, la variante cu multe nr nu mere, la un nr nu mere, atunci cum?

si una peste alta cota de la rul este mult mai buna decat ce ofera loteria, aici sper ca esti de aceeasi parere.

o sa studiez ce mi-ai zis sa vedem ce pot afla, dc Saliu nu a fost prea ermetic, sper sa inteleg cate ceva, ma intereseaza mai ales partea de skipuri.

si evident ar tb sa strangem randurile sa punem de un joc, cumva; tot un 7/39 ar tb sa incercam chiar si pe var de 7, 8, ce parere ai? e cel mai avantajos joc la ora actuala; dc nu ruleta si iar ruleta, scurt/2.
0

Postat 22 January 2012 - 03:40 PM (#144) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

Vezi postareamario1001, la 22 January 2012 - 12:09 AM, a spus:

merci mult!
despre formula fundamentala a gamblingului am citit mai demult, dar ce faci cu ea e alta problema?
e interesant sa te gandesti la ce a gandit Saliu dar nu vad vreo finalitate, sunt convins ca nu e in Caraibe sau ca nu a luat cele 10 poturi de peste 50 de mil de euros care apar la fiecare 2 saptamani :)))))))))))), pai e miza mare frate! nu cred decat in ceea ce vad, da 6 nr corecte intr-un an - stie ceva - nu da decat ipoteze si cuvinte - rezultat 0, asta e parerea mea;

nu cred ca il opreste nimeni sa joaca la megamilions, sau poate mai stii? :))))))))))))) dar aici iar incepem cu imaginatia si nu e cazul sa ne mai obosim;

in schimb cred ca orice studiu poate sa aduca numai si numai plus, mi-ar place sa putem discuta niste aspecte inedite aici de vreme ce un joc oarecare nu se arata, la variante cu multe nr nu mere, la un nr nu mere, atunci cum?

si una peste alta cota de la rul este mult mai buna decat ce ofera loteria, aici sper ca esti de aceeasi parere.

o sa studiez ce mi-ai zis sa vedem ce pot afla, dc Saliu nu a fost prea ermetic, sper sa inteleg cate ceva, ma intereseaza mai ales partea de skipuri.

si evident ar tb sa strangem randurile sa punem de un joc, cumva; tot un 7/39 ar tb sa incercam chiar si pe var de 7, 8, ce parere ai? e cel mai avantajos joc la ora actuala; dc nu ruleta si iar ruleta, scurt/2.

Poate ne zice Cancelaru, ca nici eu n-am inteles cum scoti profit raportandu-te la mediana. Ai mai multe skipuri (vreo 54-55% din total) care au valoarea <= cu mediana dar din pct de vedere cheltuieli/castiguri tot acolo esti.

Aceasta postare a fost editata de crimson: 22 January 2012 - 03:41 PM

0

Postat 22 January 2012 - 06:40 PM (#145) Userul este online   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareacrimson, la 22 January 2012 - 03:40 PM, a spus:

Poate ne zice Cancelaru, ca nici eu n-am inteles cum scoti profit raportandu-te la mediana. Ai mai multe skipuri (vreo 54-55% din total) care au valoarea <= cu mediana dar din pct de vedere cheltuieli/castiguri tot acolo esti.

cred ca e interesant, sunt pt studiu, fireste, acu, dc nu sunt idei de joc e bine si sa vina o perioada de studii si discutii;
poate ca in paralel ar fi bine sa mai si jucam ceva, cateva variante, poate aveti vreo idee, eu le-as scoate cu situatiile mele de repetari pe care le testez;

iar ce zice saliu chiar ma intereseaza, am vazut ca a scos si o carte de statistica parca, o sa o cumpar sa vedem ce povesteste pe acolo
0

Postat 24 January 2012 - 09:42 AM (#146) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareacrimson, la 22 January 2012 - 03:40 PM, a spus:

Asta este un secret. Pe care nu pot sa ti-l spun...pentru ca nici eu nu l-am descoperit :))
Cand ai un tel si toate sansele sunt impotriva ta, LUPTA pana la capat. Nu conteaza daca iti atingi sau nu telul, conteaza ca ai LUPTAT!!!
0

Postat 24 January 2012 - 11:01 AM (#147) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

mario maine avem Slovenia si Croatia 7/39. Ce zici facem niste predictii? O sa fac un topic nou.
0

Postat 24 January 2012 - 10:30 PM (#148) Userul este online   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Vezi postareaCancelaru_De_Fier, la 24 January 2012 - 11:01 AM, a spus:

mario maine avem Slovenia si Croatia 7/39. Ce zici facem niste predictii? O sa fac un topic nou.

da, frate, nu tb sa ne lasam batuti, sunt niste jocuri grozave, avem bazele de date, e ok totul, am vazut ca la 10 nr am prins de cateva ori 4
dar cum facui acel calcul, tot la un nr era bataia pestelui :))

nu stiu de ce nu am putut justifica un joc cu var lungi, sa fac un nou calcul?
am facut acele calcule, ma mai gandesc
0

Postat 25 January 2012 - 09:43 AM (#149) Useril este offline   Cancelaru_De_Fier 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareamario1001, la 24 January 2012 - 10:30 PM, a spus:

da, frate, nu tb sa ne lasam batuti, sunt niste jocuri grozave, avem bazele de date, e ok totul, am vazut ca la 10 nr am prins de cateva ori 4
dar cum facui acel calcul, tot la un nr era bataia pestelui :))

nu stiu de ce nu am putut justifica un joc cu var lungi, sa fac un nou calcul?
am facut acele calcule, ma mai gandesc

Jocul pe variante lungi este cam neindicat datorita cotelor mici. De exemplu la 10 numere jucate combinate cate 5 ai un castig de 94 de unitati (miza 2 unitati). Trebuie sa prinzi vreo 6 numere sa iei 565 de unitati sau 7 numere sa iei 2000 de unitati, ceea ce este foarte greu. Mai este si problema alegerii numerelor (vechea problema).

Dar vedem ce iese.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba