mario1001, la 25 October 2011 - 11:51 PM, a spus:
nu e clar Raul

); acu mergi pe v de 6 dar si castigul nu mai este 6 lei ci 4 lei, ai doar 16 lei pt schema si iti trebuie to 5 var de 2 ca sa scoti 4 lei
dar cum de vei prinde din 8 var de 6 sa ai 5 var cu cate 2 nr? nu cred ca se poate, hai sa incercam sa vedem ce se intampla in sapt asta; dc ai doar 8 variante si ca sa ai 5 duble in ele ar tb ca pe o var cel putin sa ai una de 4 nr dar nu cred ca e posibil sa nimeresti, pai nici din 100 de var de 6 nr nu iei una de 4, sansele sunt mici, ce sa mai
apoi vb lui crimson cum imbunatatesti schema? ce faci la ea? de unde stii tu care sunt cele 2 nr pe care le prinzi, dc le ai ce iti mai tb schema, faci o alta mai tare cu 2 nr la baza
poate nu vad bine ca e noapte
dar vedem impreuna, joaca schema asta cu 6 var sa vedem ce iese, nu se stie, chiar si dc prinzi 6 nr pe o var de 6 si joci la 2 nr, peste o saptamana cred ca esti pe minus
Ce te deranjeaza cum joc? Adopt strategia in functie de ceea ce urmaresc sa obtin.
De ce nu verifici cateva trageri in urma?
Este foarte usor!!!!
Ti-am demonstrat cred ca ideea ta sa joci pe V15 ca vezi...Doamne nu are cine completa ...biletele este paguboasa.(vezi BILETUL VIRTUAL)
Castigul care il poti obtine pe variante V6 automat este mai mare decat pe V15.
Tu vroiai o schema redusa pe variante putine de 25 numere in plus ai si skipurile care te pot poate ajuta mult sa cresti sansa de a indica mai multe nr.
Langa cele 2 ale mele (acum 3) poti pune tu inca 1-2-(3) nr.
Poate ca in curand voi posta o schema cu variante rezonabile cand pleci cu 3 numere INDIFERENT ce iese din start.
Ce vrei tu ? O schema care sa contina MEREU toate cele 5 numere?
Eu cred ca este destul de bine pentru inceput asa.
Decat ideea mea mai trebuie dezvoltata si de voi.
Si de aceea cred ca este importanta colaborarea sau cum au propus unii din prietenii de aici alcatuirea unui colectiv (sindicat) cand putem paria impreuna si apoi imparti castigul.
Tu nu doresti sa alcatuim un colectiv decat sa pierdem mereu toti?
Am spus ca schema este perfectibila si aici astept si ideile voastre daca vrei sa colaboram.
Am spus ca mai pot reduce ca sa platim mai putin.Dar cum?
Eu stiu cum.Tu stii?
Variantele de joc se pot micsora ca sa platesti si mai putin.
Calculele normal ca se pot face...si oricum se poate perfectiona cum am spus.
AM FACUT EU o imbunatatire a schemei...TI-AM OFERIT o schema care iti da 3 numere INDIFERENT ceea ce se extrage mai jos.
Aceasta postare a fost editata de raul: 26 October 2011 - 02:52 PM