Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Limita la cont nou - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Limita la cont nou

Postat 30 October 2011 - 01:29 PM (#1) Useril este offline   mirela83 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 29-October 11

Salutare .

In data de 28-10-2011 m-am inregistrat la BWIN folosind un link de publicitate de pe acest site ...chiar de pe prima pagina.Am depus banii prin visa..si cand am incercat sa efectuez primul pariu ... am observat ca limita maxima admisa era de 1081 ron
A mai patit cineva la fel? Asta e limita maxima pe care o poti paria la BWIN? Stie cinecva ce se intampla?
Am inteles ca Bwin limiteaza ...dar si un cont abiat facut?????
0

Postat 30 October 2011 - 01:43 PM (#2) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2657
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Servus Mirela! Depinde ce prim pariu ai facut. Daca ai pariat 1 pauza 2 final la un meci din Danemarca divizia a 5-a, e foarte plauzibil ceea ce ai vazut: limita de 1000 RON. In general la meciuri necunoscute, exista o limitare de miza.

Daca ai pariat pe Barcelona, e absurd. Spune-ne ce pariu ai facut.

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 30 October 2011 - 01:43 PM

0

Postat 30 October 2011 - 01:46 PM (#3) Useril este offline   mirela83 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareagerrard88, la 30 October 2011 - 01:43 PM, a spus:

Servus Mirela! Depinde ce prim pariu ai facut. Daca ai pariat 1 pauza 2 final la un meci din Danemarca divizia a 5-a, e foarte plauzibil ceea ce ai vazut: limita de 1000 RON. In general la meciuri necunoscute, exista o limitare de miza.

Daca ai pariat pe Barcelona, e absurd. Spune-ne ce pariu ai facut.

Am pariat pe orice cota si la orice campionat
Pariul maxim este de 1081 ron
Nu mai inteleg nimk...stiam ca limitreaza ,,,dar si un cont nou ,,,abia facut
Ms
0

Postat 30 October 2011 - 01:51 PM (#4) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Sa inteleg ca ai limitare la orice pariu pus? Nu e ceva normal. Trebuie sa le trimiti un e-mail si sa le explici situatia. Este singura solutie ca sa rezolvi problema.
0

Postat 30 October 2011 - 01:57 PM (#5) Useril este offline   mirela83 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareagerrard88, la 30 October 2011 - 01:51 PM, a spus:

Sa inteleg ca ai limitare la orice pariu pus? Nu e ceva normal. Trebuie sa le trimiti un e-mail si sa le explici situatia. Este singura solutie ca sa rezolvi problema.

Am trimis mail ieri ...si am primit un raspuns idiot ca din motive de securitate ....bla bla bla

Stiu useri care au limita de 8000ron ...da 1000 la un cont abia facut ...mi se pare penibil
Sunt curioasa daca a pai patit cineva la fel ...
0

Postat 30 October 2011 - 02:08 PM (#6) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareamirela83, la 30 October 2011 - 01:57 PM, a spus:

Am trimis mail ieri ...si am primit un raspuns idiot ca din motive de securitate ....bla bla bla

Stiu useri care au limita de 8000ron ...da 1000 la un cont abia facut ...mi se pare penibil

Cu mai multe nu te pot lamuri. Eu pariez des la BWIN si am tot retras in ultimul timp, dar n am limita de miza atat de mica. Am intr-adevar limita la anumite meciuri de tenis de la challengeruri sau partide de fotbal din ligi anonime.
0

Postat 30 October 2011 - 02:14 PM (#7) Useril este offline   mirela83 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareagerrard88, la 30 October 2011 - 02:08 PM, a spus:

Cu mai multe nu te pot lamuri. Eu pariez des la BWIN si am tot retras in ultimul timp, dar n am limita de miza atat de mica. Am intr-adevar limita la anumite meciuri de tenis de la challengeruri sau partide de fotbal din ligi anonime.

Multumesc oricum ... :hatoff:
0

Postat 30 October 2011 - 02:14 PM (#8) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Vezi postareamirela83, la 30 October 2011 - 02:14 PM, a spus:

Multumesc oricum ... :hatoff:

Sa cresti mare!
0

Postat 30 October 2011 - 06:32 PM (#9) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Vezi postareamirela83, la 30 October 2011 - 01:57 PM, a spus:

Conturile sunt limitate si in functie de "nivelul de gambler" al jucatorului. Daca cineva mizeaza haotic, adesea e lasat sa parieze sume mari. Uneori castiga, dar de cele mai multe ori pierde. Niciun gambler degenerat n-o sa fie pe plus in aceasta activitate. Asa ca, de ce ar limita cineva pe un jucator care e extrem de probabil sa se ruineze? E vorba de management eficient si volum de bani la indemana pentru a-l acoperi. D-aia difera limitele de la jucator la jucator, printre altele.

Aceasta postare a fost editata de pdp: 30 October 2011 - 06:33 PM

0

Postat 23 November 2011 - 11:37 AM (#10) Useril este offline   mirela83 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareapdp, la 30 October 2011 - 06:32 PM, a spus:

Conturile sunt limitate si in functie de "nivelul de gambler" al jucatorului. Daca cineva mizeaza haotic, adesea e lasat sa parieze sume mari. Uneori castiga, dar de cele mai multe ori pierde. Niciun gambler degenerat n-o sa fie pe plus in aceasta activitate. Asa ca, de ce ar limita cineva pe un jucator care e extrem de probabil sa se ruineze? E vorba de management eficient si volum de bani la indemana pentru a-l acoperi. D-aia difera limitele de la jucator la jucator, printre altele.

Dar cum iti explici limita de 250 euro la un cont nou?? ... fara a se face niciun pariu..
0

Postat 23 November 2011 - 11:42 AM (#11) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Tot nu le-ai trimis e-mail sa ii intrebi? N-ai cum sa gasesti explicatii daca nu le ceri lor explicatii.
0

Postat 23 November 2011 - 12:24 PM (#12) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5433
  • Inregistrat: 25-May 08

Eu la Bet365, la 3-1 pentru Portugalia contra Bosniei si om in plus, am pus niste banuti pe Portugalia. De doua lucruri m-am mirat foarte. Cota ridicol de mare (1.02) si limita (de curiozitate am dat bet max sa vad cat era) maxima de 1,8 milioane de euro pe victoria Portugaliei. Am numarat cifrele si zerourile de 5 ori, atat era.
0

Postat 23 November 2011 - 01:19 PM (#13) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Pai daca esti client nou ce limita voiai sa ai? 10000000 ? Daca nu ma insel orice client nou are o limita la inceput la bwin,pana isi dau ei seama cum sta treaba.Dupa ce incepi sa rulezi banii o sa creasca si limita.
Lor le este frica sa nu te inscrii,sa pariezi 5000 euro pe un meci si sa le iei banii din prima.Vor sa aiba garantia ca vei juca constant la ei.Si mi se pare normal si logic acest lucru.....

Aceasta postare a fost editata de Fabulous: 23 November 2011 - 01:20 PM

Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba