|
|
Champions League 1-2 noiembrie Liga Campionilor - predictii, pariuri, analize
Postat 01 November 2011 - 01:49 PM (#1)
Toti membrii forumului care NU au castigat premii la betclic in luna octombrie si care vor avea in acest topic cel putin o predictie corecta, bine justificata si cu o cota minima de 1.50, vor primi un bonus de 2 EUR la betclic.
Dupa indeplinirea cerintelor de mai sus, castigatorii sa-mi trimita PM cu userul betclic si premiile vor fi virate in conturi in prima jumatate a lunii noiembrie.
Bafta si inspiratie !
Programul meciurilor si cotele la betclic :
http://www.e-pariuri.ro/img/2011/111cl.jpg
Postat 01 November 2011 - 03:59 PM (#2)
APOEL-FC Porto 2 @ 1.80, Betclic
Detinatorii Europa League au inceput acest sezon de Liga Campionilor cu incredere,propunandu-si sa ajunga cel putin in sferturi.
Cum insa 'Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din targ' Porto s-a trezit in pericol de a rata si iesirea din grupe,momentan ei ocupa pozitia a 3-a cu o singura victorie in 3 meciuri.
Surprinzator ,adversarii lor de astazi ocupa prima pozitie in grupa desi au plecat clar cu a 4-a sansa.
Apoel a reusit sa prinda pe Zenit intr-o forma proasta in prima etapa si i-au invins acasa cu 2-1,dupa care s-au mentinut pe linia de plutire facand 2 egaluri cu Saktior si cu Porto.
Astfel ca cele doua echipe ocupa o pozitie oarecum inversa in clasamentul grupei G:
Aceasta grupa este data peste cap si de faptul ca parea o lupta crancena intre detinatoarele ultimelor 2 cupe Europa League, Porto si Saktior,la care se adauga campioana Rusiei,Zenit .
Toate cele 3 echipe au investit imens in transferuri in ultimii ani,in timp ce Apoel ar fi trebuit sa fie doar un sparring partner in aceasta grupa.
Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori in afara egalului din meciul tur,de fiecare data invingand Porto,cu 2-1 respectiv 1-0.
Antrenorul lui Porto,Vitor Pereira are lotul complet pentru acest meci,in timp ce omologul sau ii are ca indisponibili astazi pe portarul Dionisis Chiotis si pe fundasul dreapta William Boaventura.
Cand ma uit la lotul lui Apoel ma amuz usor,echipa cipriota atacand acest meci cu jucatori de 700 de mii de euro maxim 1 milion si ceva.La o prima vedere pe site-ul transfermarkt.de unde apoel este cotata la 17 milioane euro,observam ca aceasta echipa nu ar avea loc intre primele 5 echipe din romania,in ceea ce priveste valoarea materiala a lotului.
Valoarea materiala a lotului lui Porto este de 211.000.000 euro,de 12 ori mai mare decat cea a cipriotilor.
Numai Hulk,singur,valoreaza aproape dublu cat lotul cipriotilor.
Stiu ca multi spun ca pe teren nu joaca sumele,dar stim cu totii ca jucatorii de valoare fac diferenta in astfel de meciuri.Ori,porto are 4-5 jucatori care pot umili la orice ora jucatorii lui Apoel,norocul incepatorului urmand a se incheia astazi pentru gazde.
Aceasta postare a fost editata de Fabulous: 01 November 2011 - 04:01 PM
Postat 01 November 2011 - 04:17 PM (#3)
Zenit St. Petersburg - Şahtior Doneţk X2 @ 2.10
BATE Borisov - AC Milan 1 2 pariu special (mizele vor fi returnate dacă echipa oaspete câştigă în timp regulamentar) X @ 1.50
Valencia - Bayer Leverkusen Vor înscrie ambele echipe în meci? DA @ 1.80
Genk - Chelsea Va înscrie echipa 2 în ambele reprize? DA @ 1.83
A.P.O.E.L. - FC Porto Câte goluri va înscrie echipa 2? peste 1.5 @ 1.95
Viktoria Plzen - FC Barcelona Câte cornere va efectua echipa 1 în prima repriză? peste 1.5 @ 2.05
Arsenal FC - Olympique de Marseille Vor înscrie ambele echipe în meci? DA @ 1.80
Borussia Dortmund - Olympiakos Pireu over 2.5 @ 1.75
Postat 01 November 2011 - 04:29 PM (#4)
Apoel se afla surprinzator pe primul loc in aceasta grupa, avand drept contracanditate 3 echipe mult mai bune. Avand in vedere lotul echipei din Nicosia in comparatie cu cel al echipei din Porto meciul este deja castigat.
Porto are aproape tot lotul complet(lipsind doar Emidio Rafael care si-a rupt piciorul in Ianuarie si probabil ca va lipsi tot restul sezonului)revenind si Jorge Fucile care se intoarce dupa o suspendare.
Cele doua echipe se intalnesc pentru a 4-a oara, Porto avand pana acum doua victorii iar un meci s-a terminat la egalitate.
De asemenea, Apoel a pierdut 5 din cele 6 meciuri disputate impotriva echipelor portugheze, avand si un rezultat de egalitate.
Avand in vedere statisticile precum si lotul celor doua formatii, Porto ar trebui sa se impuna fara probleme
Postat 01 November 2011 - 04:50 PM (#5)
Postat 01 November 2011 - 04:54 PM (#6)
Apoel-Porto 2 @ 1.80 Betclic 8 Unit.
Arsenal-Marseille 1 @ 1.75 GB 7 Unit.
Villareal-City 2 @1.57 5 Unit
Bayern-Napoli Over 2,5 @ 1.73 Unibet 5 Unit.
Imi place mult si un pariu pe X la Zenit-Saktior,dar ma voi abtine de data asta.
Postat 01 November 2011 - 06:27 PM (#7)
Predictie: 2 sau mai multe goluri in prima repriza
Cota: 2.50 @ Betclic
Merg cu incredere mare pe o repriza cu minim 2 goluri intre Zenit St. Petersburg si Sahtior Donetsk, pe stadionul Petrovski, in aceasta seara in primul meci al grupei G a Ligii Campionilor, etapa a 4-a. Inaintea partidei, cele doua echipe sunt despartite de 2 puncte, cu rusii in postura favorabila, locul 2 in grupa, cu 4 puncte, cate un egal, o victorie si o infrangere. Sahtiorul a pierdut deja puncte acasa cu APOEL si Zenit, remizand de fiecare data spectaculos, si a pierdut la Porto. In primele reprize a 4 din ultimele 5 meciuri disputate in toate competitiile, atat ale lui Zenit cat si ale Sahtiorului s-au marcat cel putin 2 goluri, ambele marcand si incasand deopotriva, de la adversari mai mult sau mai putin valorosi; sub incidenta acestei selectii statistice intra si ultima intalnire directa, incheiata cu 2-1 la pauza pentru ucraineni. Cred ca ambele echipe vor aborda o tactica ofensiva, in special vizitatorii care nu mai au nimic de pierdut si trebuie sa joace totul pe cartea atacului, dar probabil ca se vor lasa descoperiti si pot fi taxati de amfitrioni. Potentialii marcatori din loturile celor 2 formatii sunt creativii fotbalisti latini din avanposturi . Din ambele echipe lipsesc 2 fundasi centrali exponentiali : belgianul Lombaerts de la Zenit si ucraineanul Chygryntskiy de la Sahtior. Echipele probabile :
Zenit ~> Malafeev - Anyukov, Alves, Lukovic, Criscito - Semak, Denisov, Zyryanov - Faizulin, Bukharov, Danny
Sahtior ~> Rybka - Srna, Rakytskiy, Kucher, Rat - Hubschmann, Mkhitaryan - Douglas Costa, Teixeira, Willian - Luiz
Adriano
Arsenal - Marseille
Predictie: 2 sau mai multe goluri in prima repriza
Cota: 2.65 @ Betclic
Merg cu mare incredere pe un mitan inaugural cu minim 2 reusite pe tabela de marcaj a stadionului Emirates din Londra, la returul din etapa a 4-a a Ligii Campionilor, dintre echipa gazda Arsenal si echipa vizitatoare Olympique Marseille. Ambele echipe sunt intr-o forma de top pentru acest sezon de toamna, avand cate 3 victorii consecutive de la intalnirea de pe Stade Velodrome din urma cu 2 saptamani. In acest rastimp, tunarii lui Arsene Wenger au reusit sa marcheze 10 goluri si au primit 6, in timp ce OM a inscris de 9 ori si a primit 2 goluri. Londonezii vin pe un val de entuziasm enorm dupa victoria istorica din weekend, 5-3 pe Stamford Bridge cu Chelsea, si cred ca vor ataca in virtutea inertiei, la primul meci in fata propriilor suporteri dupa aceasta reprezentatie fabuloasa. Marseille a reusit performanta sa se chinuie din nou in Ligue 1, in deplasarea de la nou-promovata Dijon, primind 2 goluri pe fondul unor greseli de marcaj impardonabile, de la o formatie mult inferioara calitativ. Cred ca spectacolul in acest meci este garantat de prezenta in distributiile de start ale celor 2 combatante a fotbalistilor de mare acuratete precum Van Persie, Walcott, Gervinho, Ayew, Lucho sau Remy. Minim 2 goluri in primele 45 de minute pare un obiectiv realist, tinand cont de euforia gazdelor, si de stilul de joc destul de nesigur in defensiva al vizitatorilor, fiind posibil ca Arsenal sa realizeze de una singura depasirea limitei de 1.5 goluri. Echipe probabile :
Arsenal ~> Szczesny - Djourou, Koscielny, Mertesacker, Santos - Song, Arteta, Ramsey - Walcott, Van Persie, Gervinho
OM ~> Mandanda - Fanni, Diawara, N'Kolou, Morel - Lucho, Diarra, Cheyrou - Valbuena, Remy, Ayew
Postat 01 November 2011 - 06:53 PM (#8)
Borussia Dortmund - Olympiakos Pireu -> Dormuntd 1-0 pauza 3.50 la gamebookers , daca vor sa aibe sanse la pozitia a 2 si sa isi asigure locul de EuropaLeague ( ar trebui sa inceapa in forta sa conduca , inca de la pauza).
Postat 01 November 2011 - 07:00 PM (#9)
APOEL +1 HA , cota 1.58 @ Pinnacle
Valencia 1 pauza , cota 2.10 @bet365
Chelsea over 3 HA , cota 2.05 Pinnacle
Dortmund 1 pauza , cota 2.05 stanjames
Merita incercate aceste meciuri :)
Postat 01 November 2011 - 07:05 PM (#10)
milan bate / nu marcheaza ambele
ambele marcheaza la sahtior / sahtior x2
porto bate
arsenal bate
dortmund bate
genk nu marcheaza
plzen nu marcheaza
x pauza sau final la valencia
chiar mi ar parea rau sa piarda sahtiorul.
Aceasta postare a fost editata de unconquerable: 01 November 2011 - 07:05 PM
Postat 01 November 2011 - 09:18 PM (#11)
Mi se pare una dintre cele mai slabe echipe sahtior....toate investititiile alea par a fi la misto.
Am pariat o groaza de bani pe X si pe 2 la Porto. Daca nu bate sau nu face egal cred ca arunc televizorul pe geam.
Aceasta postare a fost editata de Fabulous: 01 November 2011 - 09:19 PM
Postat 01 November 2011 - 09:43 PM (#12)
Postat 01 November 2011 - 09:46 PM (#13)
Leverkusen marcheaza .
Postat 01 November 2011 - 11:36 PM (#16)
Postat 01 November 2011 - 11:43 PM (#18)
Postat 01 November 2011 - 11:43 PM (#19)
Asa am patit si eu la Otelul - Man U pusesem X2/X2. Dar pariez pe betfair tocmai pentru ca mai poti recupera din pierdere inainte de sf meciului daca treaba nu merge cum te astepti.
Azi am pus la pauza Lay 0-0 Arsenal - Marseille si dupa ce am vazut am mai consultat din nou clasamentele am dat repede Back la aceiasi cota ... inspiratie maxima :D
Pe scurt m-am abtinut complet de la pariat in seara asta pe meciurile din CL
Aceasta postare a fost editata de szmack: 01 November 2011 - 11:45 PM
Postat 01 November 2011 - 11:43 PM (#20)
- ← Champions League 22-23 noiembrie
- CUPE EUROPENE & MECIURI INTERTARI
- Jamaica u17 Feminin vs Bahamas u 17 Feminin →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor