Pe scurt : Pe data de 31.11.2011 am facut o depunere in categoria jocuri atras de bonusul de 150 % care este anuntat de una mare banner pe siteul lor . Accesand acest banner gasesc urmatoare informatii :
Bonus pentru primul depozit
Offsidebet oferă un mega bonus de 150% pentru primul depozit către contul de jocuri
Termeni şi condiţii bonus
Pentru a primi bonusul pentru primul depozit la secţiunea jocuri, trebuie să efectuaţi primul depozit către contul pentru jocuri iar acesta va fi creditat cu un bonus de 150% până la $50 sau echivalent.
Am rulat suma depusa si nu am primit bonusul . Contactez un operator prin intermediul LIVE CHAT si ii atrag atentia acestei probleme , se scuza spunand ca aceasta oferta nu mai este valabila pentru romani si ma asigura ca ii va anunta pe cei de la suportul tehnic sa scoata acest anunt .
Azi 04/11/2011 am intrat pe site plasez un pariu , de curiozitate accesez meniul jocuri sa verific daca acel banner a fost scos , surpriza bannerul este tot acolo .
Apelez din nou la LIVE CHAT sa verific poate au relansat oferta , insa priviti ce raspunsuri am primit :
"alex:
Apel acceptat de către operatorul Suport - Dorin. Momentan în chat: Suport - Dorin, alex.
Suport - Dorin:
Buna ziua si bine ati venit pe Live Chat-ul Offsidebet Romania. Numele meu este Dorin. Cu ce va pot ajuta?
alex:
Buna ziua , bonusul pentru jocuri : Offsidebet oferă un mega bonus de 150% pentru primul depozit făcut către Jocuri Offsidebet! , este disponibil ?
Suport - Dorin:
Da, bonusul pentru jocuri este disponibil.
Suport - Dorin:
Sa cititi cu atentie termenii si conditiile bonusului.
alex:
Eu am facut o depunere la jocuri , am primit un mesaj de genul felicitari ati primit un bonus insa nu mi-a fost creditat bonusul in cont
Suport - Dorin:
Se pare ca exista o eroare tehnica la site, toate bonusurile au fost retrase pentru jucatorii romani, inclusiv pentru cele de jocuri. Bannerele de pe acea pagina vor fi scoase in cel mai scurt timp posibil.
alex:
Da cunosteam acest raspuns , de ce nu am fost informat de acest lucru cand am intrebat : " Buna ziua , bonusul pentru jocuri : Offsidebet oferă un mega bonus de 150% pentru primul depozit făcut către Jocuri Offsidebet! , este disponibil ? "
?
Suport - Dorin:
In prezent exista un bonus doare pentru poker, cel care este prezentat si pe pagina principala. Am fost indus in eroare de prezenta acelui banner pe pagina de jocuri, insa managerul Offsidebet m-a informat acum ca acel bonus nu mai exista si il va retrage de pe acea pagina cat de curand posibil.
Suport - Dorin:
Ne cerem scuze pentru aceste inconveniente.
Suport - Dorin:
Va rog sa-mi spuneti daca va mai pot ajuta si cu altceva.
alex:
Eu am discutat cu o alta persoane de la suport offsidebet pe data de 31/10/2011 si i-am atras atentia la aceasta problema , acum suntemt in data de 4/11/2011 , asa mult dureaza scoaterea unui banner ? Nu ma afecteaza cu nimic , insa alte persoane sunt atrase special de aceasta oferta apoi se trezesc ca nu primesc ce li se promite .
Suport - Dorin:
Sincer, nu ar trebui sa dureze, dar personal nu cunosc indatoririle echipei tehnice a website-ului, sper ca acum, dupa a doua notificare, aceasta problema va fi rezolvata.
alex:
Eu nu sunt prea convins ca se rezolva . Va multumesc pentru timpul acordat .
Suport - Dorin:
Cred ca se va rezolva totusi. Cu placere. O seara placuta va doresc. "
|
|
Pagina 1 din 1
Problema BONUS OFFSIDEBET . ATENTIE !
Postat 04 November 2011 - 05:46 PM (#2)
O metoda agresiva si abuziva de a atrage clienti noi ... urat :nu:
Postat 04 November 2011 - 11:10 PM (#4)
Ma adaug si eu pe lista celor cu experiente neplacute cu mizeriile astea de la offside acum vreo 2 ani, am avut de rulat un bonus la care nu stiam exact conditiile de rulaj, si dupa ce am vrut sa retrag m-am trezit apoi ca mi l-au oprit de tot, erau vreo 100 ron.
Aceasta postare a fost editata de carpenihil: 04 November 2011 - 11:11 PM
Postat 05 November 2011 - 01:19 AM (#5)
Bonusul actual pentru bun-veniti are niste conditii foarte incalcite si greu de descifrat. CITITI DE O MIE DE ORI INAINTE, CEI CARE DORITI SA LUATI BONUSUL!
Postat 05 November 2011 - 09:58 AM (#6)
Insider a spus:
Originally posted by Insider:
- Intrebare:Daca sugestia e implementata ... se primeste free-bet de 100$ ?
- Hmmm...interesanta propunerea - daca propunerea nu e legata de platforma de live sau de oferta, da, sunt de acord sa premiez cu 100$ orice sugestie implementata ulterior!
Originally posted by OficialOffsidebet: Insider va primi 30 euro, datorita contributiei sale la ideea implementarii afisarii metodelor de depunere/retragere inainte de a-ti face cont la Offsidebet.Com
Pentru ca tot a devenit public ... si acum sunt transformat in lupul cel rau ... vad ca "am pierdut ocazia" ... am sa il rog pe Oficialul Offsidebet sa reciteasca ceea ce chiar el a afirmat ... si sa imi spuna si mie care parte nu am respectat-o eu si care parte nu a respectat-o dumnealui ...Tin doar sa precizez ca sugestia facuta din partea mea ... s-a implementat demult ... iar cand a fost vorba de plati ... s-a transformat in "am fost ocupati", "s-a schimbat persoana care se ocupa", "a venit anul nou" ... "Mos Craciun nu exista" ...Normal ca nu am acceptat acei 30E in conditiile in care intelegerea era de 100USD ... scuza penibila a Oficialului Offsidebet cum ca ideea a mai fost sugerata de altcineva efectiv nu ma intereseaza ... nu a fost nici un moment subiectul discutiei aici ...Si daca printre voi sunt persoane care cred ca era mai bine sa fi acceptat "mila" celor 30E ... am sa le spun doar atat ... nu am cerut nimic mai mult decat era \"contractul initial\" si daca una din parti nu respecta ceea ce a afirmat public ... nu prezinta incredere.Pentru cei care cred ca tot ce zboara se mananca ... Bafta tuturor!
Originally posted by OficialOffsidebet: Ca ultime observatii, vad ca sunt multi, pe oricare forum, care par clienti normali si sunt "insideri"....Nu s-a pus niciodata problema sa nu fie platit cineva.
E vreun apropo la Userul meu ? :bigok_125:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor