Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme betclic - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme betclic

Postat 04 November 2011 - 11:15 PM (#1) Useril este offline   alin0608 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 25-December 10

buna seara.am pus niste pariuri la betclic le-au acceptat ca dupa vreo 3 ore sa mi le anuleze pe motiv ca au gresit cotele.este corect ce au facut?unde pot sa-i reclam?menyionez ca meciul s-a jucat si pariurile au iesit castigatoare.
0

Postat 05 November 2011 - 12:50 AM (#2) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

In primul rand am modificat titlul topicului si ti-am sters celalalt topic deschis.

Pentru cotele evident gresite ei sunt acoperiti de regulament sa anuleze pariurile. Este o regula valabila la toate agentiile online.

Daca totusi te simti nedreptatit (dupa ce ai citit regulamentul lor si crezi ca ai dreptate), te poti adresa eCOGRA pentru mediere, unde betclic este afiliata.

Mai jos ai adresa unde poti completa plangerea, insa o poti face abia dupa 2 saptamani de la momentul incidentului.

http://www.ecogra.or...isputeForm.aspx
0

Postat 05 November 2011 - 01:17 AM (#3) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2657
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Vezi postareaalin0608, la 04 November 2011 - 11:15 PM, a spus:

buna seara.am pus niste pariuri la betclic le-au acceptat ca dupa vreo 3 ore sa mi le anuleze pe motiv ca au gresit cotele.este corect ce au facut?unde pot sa-i reclam?menyionez ca meciul s-a jucat si pariurile au iesit castigatoare.

Daca n-ai jucat sume mari, stai cuminte ca mai mult pierzi vremea si cheltui cu telefoane si scrisori, etc.

Daca ai suma mare in joc, reclama-i. Conteaza sa merite ceea ce faci tu!

......

O singura data mi s-a intamplat si mie treaba asta la Bet365 in urma cu 2 ani cand am pariat 150 de lei la un meci de baschet din NBA, iar cotele oferite nu ar fi corespuns cu linia de puncte impusa de ei.

Am lasat-o asa, suma era mult prea mica pentru scandal.
0

Postat 05 November 2011 - 07:10 AM (#4) Useril este offline   niculae06 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 146
  • Inregistrat: 29-June 11

Si eu am fost in aceasta situatie la bet365,am pariat pe un meci de baseball si m-ia fost anulat pariul motivul:ca au gresit cota la meciul respectiv,am vorbit cu cei de la relatii cu clienti.la si mi-au trimis la mesaje cu reglamentul lor de m-am lipsit.

ps:ei mi-au bagat bani in cont pentru pariul respectiv,iar eu am pariat in continuare si am pierdut toti bani, iar cand m-am uitat la contul meu acesta era -80 lei, si pana la urma au lasato moarta, nu mi-au mai oprit niciun leu.
0

Postat 05 November 2011 - 07:44 AM (#5) Useril este offline   alin0608 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 25-December 10

buna dimineata.in legatura cu pariurile anulate la betclic e vorba de o suma frumusica vreo 5000 ron .dar daca eu de exemplu din greseala puneam gresit pe cota cealalta in loc de ceea pe care vroiam sa o joc sau daca puneam miza gresit mai ma lasau sa anulez pariurile? bineinteles ca nu.plus ca daca joci la ei la cazinou nu cred ca o sa castigi vreo data mai mult de 50 ron va spun eu dar de bagat poti sa bagi cat vrei tu ,ca fac hotii multe la cazinou ,apoi au spus ca publica o lista cu primii 80 de posibili de bonusuri la JOCURI dar bineinteles ca nu au publicat nimic ,cand le trimiti intrebari iti spun ca iti raspund in cel mai scurt timp ,dar mint si iti dau un raspuns aiurea dupa vreo 3 zile ,eu atat vreau sa va spun singurele probleme pe care leam avut au fost cu cei de la betclic si acum un an am uitat intrebarea de securitate le-am trimis la copii dupa toate actele posibile de vreo 3 ori si abia dupa vreo 3 saptamani miau spus raspunsul motivand ca niste escroci ce sunt ca au mult de lucru si nu ai avut timp,deci in concluzie daca vreti sa aveti probleme jucati la betclic va asteapta aia sa va fure .daca jucam si pierdeam nu era problema daca totul era corect dar modul cum se poarta cu clientii este jalnic si sunt sigur ca mai sunt si altii ca mine asa ca macar sa nu mai pateasca altii ce am patit eu cu ei chiar vreau sa imi imchid contul mai ales ca nu-ti dau nici un bonus in afara de ala de la inceput de bun venit,il baga pe dan petrescu ca imagine dar cand vrei sa joci la ei te fura de ramai prost .deci jucati la betclic pariuri si apoi va treziti dupa vreo 3 ore ca pariurile au fost anulate sa vedeti ce frumos e sa ti spuna ca au gresit cotele .traiasca hotii de la betclic ,jucati la ei sa vedeti ce corecti sunt si mai vb .
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba