|
|
Pagina 1 din 1
Lucian Bute - Glen Johnson Meci pentru titlul mondial IBF la supermijlocie
Postat 05 November 2011 - 08:11 PM (#1)
ROSTICK: Lucian Bute - Glen Johnson Bute prin KO (3.75) / 4 unitati
Bute isi apara din nou titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. La meciurile romanului imi place de obicei sa scriu o 'predictie-articol', prefatand disputa in cel mai mic detaliu, insa de data aceasta cred ca ma voi face mai bine inteles daca tin lucrurile simple si la obiect. Este un pariu speculativ ceea ce fac eu aici. Daca ma intrebati care e deznodamantul cel mai plauzibil, voi spune ca e de asteptat ca Lucian Bute (29-0-0 24KO) sa invinga la puncte. Johnson (51-15-2 35KO) este un boxer solid, experimentat, trecut prin multe si va opune rezistenta, mai ales ca il si cunoaste bine pe campionul nostru din reprizele de sparring facute impreuna. Cu toate acestea, cota pe KO are o valoare deosebita. Daca nu gasiti KO`ul (eu pariez la bet365) se pot face variatii, se poate merge pe under la runde, nu e problema, important e ca miza sa nu fie foarte mare. Ok, sa trecem si la argumentare daca nu am descurajat deja pe toata lumea. Mi se pare inoportun sa dai cota aproape 4 pentru knockout unui tip care a demonstrat ca poate pune pe oricine jos dintr-un pumn, neavand nici macar nevoie de un asalt constant care sa destabilizeze adversarul. Lucian boxeaza foarte inteligent, are forta, iar lovitura decisiva poate veni oricand. Acest Johnson are barbia puternica, nu a fost facut KO decat de Hopkins, tocmai i-a oferit o replica extrem de puternica luI Froch, insa are totusi o varsta iar daca Bute il prinde descoperit, in special pe final, ar putea sa cada la podea. Este de luat in calcul si faptul ca Glen este un tip care nu refuza lupta, motiv pentru care vom avea un meci deschis. Scenariul dupa care se va disputa intalnirea e destul de clar, cei doi vor tine pe rand centul ringului, Bute urmand sa domine tactic la fel ca in toate luptele sale. Johnson va incerca sa se apere eficient, va incasa ce e de incasat si va astepta sa-l prinda intr-un moment slab pe Lucian pentru a lansa serii devastatoare. Poate insa fi prins la randul sau, in special pentru ca romanul are avantajul vitezei superioare. Cum am spus, va fi un meci dificil pentru roman, jamaicanul este cu adevarat foarte bun. Vreau sa subliniez ca nu il subestimez pe Johnson, stiu ce poate si nu vreau sa las impresia ca merg orbeste pe Lucian. Repet, sansele cele mai mari sunt ca detinatorul centurii sa invinga la puncte, insa nu poti ignora aceasta cota. Lucian a ajuns totusi la un nivel extrem de ridicat si Ko`ul poate veni impotriva oricui, inclusiv (sau cu atat mai mult) a lui Johnson. Nu e in niciun caz un pariu SF si orice cota peste 3 poate fi imbratisata linistit. E un value bet clar. E de asteptat ca meciul sa curga echilibrat cu un usor avantaj la puncte pentru Bute si cu putina sansa sa speram ca jamaicanul va face cunostinta cu podeaua dupa rundele 5-6. Cred ca am punctat ce era de punctat, ii urez multa bafta campionului nostru si va informez ca meciul va fi transmis live pe Money Channel in jurul orei 04:00 dimineata. Sa fie cu noroc!
Bute isi apara din nou titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. La meciurile romanului imi place de obicei sa scriu o 'predictie-articol', prefatand disputa in cel mai mic detaliu, insa de data aceasta cred ca ma voi face mai bine inteles daca tin lucrurile simple si la obiect. Este un pariu speculativ ceea ce fac eu aici. Daca ma intrebati care e deznodamantul cel mai plauzibil, voi spune ca e de asteptat ca Lucian Bute (29-0-0 24KO) sa invinga la puncte. Johnson (51-15-2 35KO) este un boxer solid, experimentat, trecut prin multe si va opune rezistenta, mai ales ca il si cunoaste bine pe campionul nostru din reprizele de sparring facute impreuna. Cu toate acestea, cota pe KO are o valoare deosebita. Daca nu gasiti KO`ul (eu pariez la bet365) se pot face variatii, se poate merge pe under la runde, nu e problema, important e ca miza sa nu fie foarte mare. Ok, sa trecem si la argumentare daca nu am descurajat deja pe toata lumea. Mi se pare inoportun sa dai cota aproape 4 pentru knockout unui tip care a demonstrat ca poate pune pe oricine jos dintr-un pumn, neavand nici macar nevoie de un asalt constant care sa destabilizeze adversarul. Lucian boxeaza foarte inteligent, are forta, iar lovitura decisiva poate veni oricand. Acest Johnson are barbia puternica, nu a fost facut KO decat de Hopkins, tocmai i-a oferit o replica extrem de puternica luI Froch, insa are totusi o varsta iar daca Bute il prinde descoperit, in special pe final, ar putea sa cada la podea. Este de luat in calcul si faptul ca Glen este un tip care nu refuza lupta, motiv pentru care vom avea un meci deschis. Scenariul dupa care se va disputa intalnirea e destul de clar, cei doi vor tine pe rand centul ringului, Bute urmand sa domine tactic la fel ca in toate luptele sale. Johnson va incerca sa se apere eficient, va incasa ce e de incasat si va astepta sa-l prinda intr-un moment slab pe Lucian pentru a lansa serii devastatoare. Poate insa fi prins la randul sau, in special pentru ca romanul are avantajul vitezei superioare. Cum am spus, va fi un meci dificil pentru roman, jamaicanul este cu adevarat foarte bun. Vreau sa subliniez ca nu il subestimez pe Johnson, stiu ce poate si nu vreau sa las impresia ca merg orbeste pe Lucian. Repet, sansele cele mai mari sunt ca detinatorul centurii sa invinga la puncte, insa nu poti ignora aceasta cota. Lucian a ajuns totusi la un nivel extrem de ridicat si Ko`ul poate veni impotriva oricui, inclusiv (sau cu atat mai mult) a lui Johnson. Nu e in niciun caz un pariu SF si orice cota peste 3 poate fi imbratisata linistit. E un value bet clar. E de asteptat ca meciul sa curga echilibrat cu un usor avantaj la puncte pentru Bute si cu putina sansa sa speram ca jamaicanul va face cunostinta cu podeaua dupa rundele 5-6. Cred ca am punctat ce era de punctat, ii urez multa bafta campionului nostru si va informez ca meciul va fi transmis live pe Money Channel in jurul orei 04:00 dimineata. Sa fie cu noroc!
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 05 November 2011 - 08:23 PM (#2)
Teoria conspiratiei sau paranoia, dar eu cred ca in boxul profesionist si mai ales in cel de nivel inalt, totul e aranjat, sint interese financiare mari. Cat timp mai pot suge de la Bute, il vor exploata. Asa ca merg pe victoria lui, KO sau nu, nu conteaza.
Postat 05 November 2011 - 10:43 PM (#3)
Value bet e Johnson prin Ko...singura modalitate in care poate castiga Mosulica Johnson e KO -ul si se va agata de aceasta sansa mai ales dupa repr 8, cand problema castigatorului la puncte s ar putea sa fie rezolvata ;Bute are o barbie slaba de tot,nu e in stare sa duca o lovitura adevarata la categoria asta.pana acum n a primit o lovitura zdravana de la nimeni, pt ca n a prea avut de la cine..nici chiar andrade nu l a lovit tare, era prea obosit sa faca asta ...problema e sa poata Johnson sa rupa distanta si sa se apropie de 10-12 ori de Bute, pentru ca spre deosebire de alti adversari ai lui Bute care nu cred ca vazusera stangaci in viata lor ,Johnson a boxat cateva runde cu Bute la antrenamente si cred ca a si intalnit cativa stangaci in indelungata lui cariera, deci stie cum sa i atace...La o cota de 13,merita aruncati cativa lei pe pronosticul asta ...De crezut cred si eu ca o sa bata Bute la puncte, dar cota pt pronosticul asta e prea buna ca sa nu fie incercata.
Postat 05 November 2011 - 10:49 PM (#4)
Bute poate fi urmarit live pe net? Daca da, unde?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
Postat 05 November 2011 - 11:10 PM (#6)
In jur de ora 6:00, gala incepe la ora 4:00 si e transmisa pe canalul tv THE MONEY CHANNEL ... de unde pana unde aceasta alegere de televizare habar nu am ... ma face sa ma gandesc ca sportul e mult mai mult afacere si se indeparteaza cat mai tare de originile sale 'romantice' ... <_<
Postat 05 November 2011 - 11:16 PM (#7)
Normal ar fi fost ca Televiziunea Romana sa cumpere drepturile TV, dar cum s-a lasat pana pe ultima clipa, le-au luat astia de la Money Channel cu 90 de mii de euro, la TVR ceruse initial 100 de mii. E un fel de caz Unirea Urziceni la Zenit St Petersburg, care tot asa in ultima clipa au fost cumparate drepturile de B1 TV. Alte televiziuni nu s-au implicat pentru lucrau in pierdere, era imposibil sa-si scoata banii, asa ca mai bine stau deoparte, dar era de datoria TVR sa difuzeze acest meci, e pana la urma televiziune din bani publici.
Postat 05 November 2011 - 11:20 PM (#8)
Si de ce ar fi fost normal sa-l ia TVR?
100.000 de euro este o suma URIASA si in niciun caz nu-si vor scoate banii din publicitate (la ora 05:00 dimineata probabil nu vor fi mai mult de 100.000 de oameni care sa se uite)
100.000 de euro este o suma URIASA si in niciun caz nu-si vor scoate banii din publicitate (la ora 05:00 dimineata probabil nu vor fi mai mult de 100.000 de oameni care sa se uite)
Postat 05 November 2011 - 11:20 PM (#9)
E simplu...
Televiziunile de sport de la noi(altele decat Digi) prefera sa transmita "premiere", rerererereluari, sa repete aceleasi stiri din jumatate in jumatate de ora(MEGASTIRE: Becali s-a basit) sau sa apara cate o pitipoanca mai mult dezbracata decat imbracata.
Legat de meciul lui Bute, cand am auzit ca antrenamentele au fost dominate de Johnson, ma gandeam sa pariez pe el. Intre timp m-am mai gandit si am renuntat la idee.
Televiziunile de sport de la noi(altele decat Digi) prefera sa transmita "premiere", rerererereluari, sa repete aceleasi stiri din jumatate in jumatate de ora(MEGASTIRE: Becali s-a basit) sau sa apara cate o pitipoanca mai mult dezbracata decat imbracata.
Legat de meciul lui Bute, cand am auzit ca antrenamentele au fost dominate de Johnson, ma gandeam sa pariez pe el. Intre timp m-am mai gandit si am renuntat la idee.
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 05 November 2011 - 11:24 PM (#10)
Pai am zis si eu in postul precedent ca n-ai cum sa-ti scoti banii, Tvr este televiziunea cu cea mai mare raspandire nationala, e din bani publici si ar trebui sa ofere telespectatorului ce doreste el sa vada, ca pana la urma el contribuie la buget. Din ce se aude s-a risipit tot bugetul pentru 2011, Uefa Champions League este un esec total la fel cum era si la Pro Tv, cand au intrat la licitatie, Pro Tv a licitat o suma modica, iar prostii astia de la Tvr au plusat enorm si acum au pierderi de 500 de mii de euro la fiecare meci, asta asa ca o paranteza.
Aceasta postare a fost editata de Ashley_young07: 05 November 2011 - 11:25 PM
Postat 05 November 2011 - 11:25 PM (#11)
Pai reluarile si "premierele" nu-i costa nimic, in schimb pe paranghelia asta de meci se cer 100.000 de euro. Si atentie, ar putea sa dureze doar 5,6 minute (cate spoturi sa vinzi in minutele alea). Si reiau, oricum nu va avea rating nici cat un meci Vointa Sibiu - FC Brasov, din cauza orei...
Postat 05 November 2011 - 11:43 PM (#12)
Am mizat pe romanul nostru prin K.O la 3.75 la combo cu alte meciuri... La Sugestia cuiva , sincer nu stiu cat de rezistent este batranul..
Postat 06 November 2011 - 12:12 AM (#13)
adrian1981, la 05 November 2011 - 11:25 PM, a spus:
Pai reluarile si "premierele" nu-i costa nimic, in schimb pe paranghelia asta de meci se cer 100.000 de euro. Si atentie, ar putea sa dureze doar 5,6 minute (cate spoturi sa vinzi in minutele alea). Si reiau, oricum nu va avea rating nici cat un meci Vointa Sibiu - FC Brasov, din cauza orei...
Eu cred ca te inseli. Poate dura si un minut, nu asta e important. Sunt discutii inainte si dupa meci, e un eveniment important si 100000 e mizilic. Gandeste-te ca sunt multi pasionati si in alte tari, care ar putea urmari live pe net, prin livestreem. Si la astfel de evenimente reclama e scumpa. 100.000 se scoate usor. Dar, decat sa riste, cei ce conduc TVR (si nu ma refer la conducerea directa ci la politicieni) prefera sa cumpere "legendele imparatului" sau tot felul de chinezisme si sa le dea pe toate posturile de TVR. Cred a in 5 minute la un meci a lui Bute sunt mai multi spectatori la orice ora din zi / noapte, in orice zi din saptamana decat la toate cele 5000 de episoade din legendele imparatului
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Postat 06 November 2011 - 09:38 AM (#14)
Bute si-a aparat cu succes centura, s-a impus la puncte in fata mosului Johnson.
http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_692_x_505/2011/11/06/416225-rtr2tnsa.jpg
http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_735_x_492/2011/11/06/416226-rtr2tnsb.jpg
http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_692_x_505/2011/11/06/416225-rtr2tnsa.jpg
http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_735_x_492/2011/11/06/416226-rtr2tnsb.jpg
Postat 06 November 2011 - 01:25 PM (#15)
@adrian - era normal sa-l ia tvr.
ei nu trebuie sa-si scoata banii din publicitate, tvr e finantat din banii populatiei si are obligatia de a transmite evenimente de interes national. ei oricum pierd o caruta de bani cu toate rahaturile de programe transmise pe 10 posturi. in plus, 100.000 euro e o mocangeala, asta ca o paranteza.
felicitari lucian!
ei nu trebuie sa-si scoata banii din publicitate, tvr e finantat din banii populatiei si are obligatia de a transmite evenimente de interes national. ei oricum pierd o caruta de bani cu toate rahaturile de programe transmise pe 10 posturi. in plus, 100.000 euro e o mocangeala, asta ca o paranteza.
felicitari lucian!
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor