Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare IBCBET - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare IBCBET

Postat 10 November 2011 - 10:03 PM (#1) Useril este offline   Teddy 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 01-November 11

salut, ma intrebam daca stiti cumva cum pot sa mi deschid si eu un cont la ibcbet? Am gasit informatii despre aceasta dar nu vreau sa fiu victima vreunei fraude online. Asa ca doresc sa vad intreb daca puteti sa mi recomandati vre un agent?
0

Postat 10 November 2011 - 10:23 PM (#2) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 06-October 11

http://sbmi.co.uk/in...=424&Itemid=168

http://www.asianconn...=article&id=124
0

Postat 13 November 2011 - 02:10 PM (#3) Useril este offline   marshal 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 02-November 11

Mi am deschis contul prin bonusbonusbonus, aunt destul de rapizi si iti ofera si suport rapid in ceea ce le priveste clientii
0

Postat 17 November 2011 - 12:44 PM (#4) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Ai reusit sau ai nevoie de ajutor?

http://i43.tinypic.com/2d1wo0n.jpg
0

Postat 17 November 2011 - 01:06 PM (#5) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

As avea si eu o intrebare pe care am mai pus-o, nu aici, dar nu am primit raspuns. Ce ofera in plus aceasta agentie fata de Bet365 de exemplu ca sa fac un astfel de efort de a ma inscrie prin interpusi?
0

Postat 17 November 2011 - 01:54 PM (#6) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

pai nu ai primit raspuns poate pentru ca nu ai pus intrebarea unde trebuie si nu ai intrebat pe cineva in masura sa iti raspunda..

in primul rand, la ibcbet joci numai daca esti un parior care cat de cat are ceva in cap, unul care a trecut de pragul cand joaca toate prostiile si inca mai inghite bataia de joc a bet365-ului in cote, si unul care nu aspira la procentaje de 70% la pariuri castigatoare (ca tot era un ciumpalac pe aici) la ibcbet joci 1x2, handicap asiatic si over/under. de ce sa joci la ibc? poate pt ca ai limite bune (f bune pentru un parior roman) (nu cele mai bune de pe piata cum le place unora sa spuna), poate ca nu esti bannat daca esti castigator, si nu esti nevoit sa inghiti reguli prostesti ca ale caselor de pariuri gen b365.

era cineva care promova ibc-bet.ro acum cateva zile (parca?)ei bine ibcbet nu au agenti romani..deci e clar ca omul incerca sa castige niste bani din prostit nestiutori.
0

Postat 17 November 2011 - 02:36 PM (#7) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Aceea de a putea sa te inscrii prin "agenti" nu este prosteasca sau da un aer de "deosebit", mama ce misto, agentie de fite. In rest nu vad avantaje ori cine a ajuns sa aiba probleme cu o agentie de tip Bet365 va avea si cu ICCBET, nu iese fum fara foc caci in cele mai multe cazuri pariorul "napastuit" nu este chiar usa de biserica. Cam firave avantajele, in opinia mea, care n-am avut probleme de nedepasit amiabil cu agentii d-astea normale Sportingbet, William Hill, Bet365 sau chiar Bwin. In rest au mai aparut restrictii de miza pe ici pe colo Unibet, Stan James in special daca legi 2-3 "succesuri".
Mi se pare cam mult spus "bataile de joc" ale Bet365 in cote mai ales daca nici agentia minune nu le are pe cele maximale si te asigur ca nu joc de ieri de azi. O gama mai completa de optiuni pentru HA si Under/Over ca la Bet365 probabil ca nu exista si nu ai nevoie nici de intermediar ca sa devii membru.
Dar fiecare cu opinia lui formata pe baza experientei ori daca ai avut probleme majore cu Bet365 este de inteles inversunarea ta, care nu explica insa avantajul de a apela la un agent ca sa pun un pariu la o agentie ce are in plus fata de celelelate doar aceasta obligatie.

Aceasta postare a fost editata de pescadorul: 17 November 2011 - 02:42 PM

0

Postat 17 November 2011 - 02:42 PM (#8) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

nu vei avea probleme cu ibcbet daca ai un agent bun.

uita cam asa sta treaba
esti bun, castigator = bet365, williamhill, sportingbet gasesc o modalitate sa te faca sa ii parasesti. DEOARECE CASELE ASTEA NU ACCEPTA CASTIGATORI.

la ibcbet sunt acceptati toti pariorii, fie ei castigatori sau nu.
0

Postat 17 November 2011 - 02:42 PM (#9) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

cu diferenta dintre cote dintre casele astea la bet365, bwin, sportingbet poti fi un pierzator iar la ibcbet un castigator pe termen lung.

multi nu inteleg treaba asta

Aceasta postare a fost editata de Wiseguy666: 17 November 2011 - 02:48 PM

0

Postat 17 November 2011 - 02:52 PM (#10) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Probabil ca ai dreptate cand voi ajunge sa fiu alungat de celelalte agentii o sa apelez, obligat fiind de situatie, la aceasta agentie, dar tot mai am o nelamurire... daca tot primesc pe oricine ce rost mai au acesti agenti si de fapt care este rolul lor practic. Imi inchipui ca trebuie sa le versi si lor ceva o atentie, o maslina ca doar nu s-a inventata inca serviciu pe gratis, nici macar cel divin pentru care nu primesti nici macar chitanta... :mrg:
Ce inseamna un agent bun, ce face el pentru tine, doar te inscrie sau joci prin intermediul lui?

Aceasta postare a fost editata de pescadorul: 17 November 2011 - 02:54 PM

0

Postat 17 November 2011 - 02:53 PM (#11) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Agentii castiga din ce rulezi tu.

un agent bun inseamna sa aiba ceva vechime, contacte, relatii si normal cat mai multi $$$$.

Aceasta postare a fost editata de Wiseguy666: 17 November 2011 - 02:56 PM

0

Postat 17 November 2011 - 03:06 PM (#12) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Vezi postareaWiseguy666, la 17 November 2011 - 02:53 PM, a spus:

Agentii castiga din ce rulezi tu.

un agent bun inseamna sa aiba ceva vechime, contacte, relatii si normal cat mai multi $$$$.

Ce te intreaba omu` si ce-i raspunzi tu...

@Pescadorul - probabil avantajul acestei agentii este ca accepta mize foarte mari si au cote bune
0

Postat 17 November 2011 - 03:07 PM (#13) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Poate este bine sa elucidam aceasta enigma cu aceasta agentie pentru toti ascultatorii apeland la bunavointa ta de a da relatii, mai ales ca au aparut si "oportunistii" falsii agenti asa cum chiar tu ai subliniat.
Am intrebat daca in afara de a te inscrie agentul iti mai aduce si alt serviciu in relatia cu agentia.
0

Postat 17 November 2011 - 03:20 PM (#14) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

E clar pentru mine nu reprezinta un avantaj, eu nu joc pe mize foarte mari iar cote bune sunt si prin alte locuri.
Pe mine ma intriga prezenta "agentului", care in mod real se traduce ca o taxa pe care o platesti perceputa de agentie, pana la urma, ca agentii nu pot fi prea departe de agentia mama, poate chiar puii ei. Mi se pare o conditie cam aiurea sa platesc pe cineva doar ca sa ma inscrie la o agentie care nu are servicii exceptionale care sa ma faca sa accept acest tip de afiliere.
0

Postat 17 November 2011 - 03:24 PM (#15) Useril este offline   Wiseguy666 

• Parior
  • PipPipPip

Vezi postareapescadorul, la 17 November 2011 - 03:20 PM, a spus:

E clar pentru mine nu reprezinta un avantaj, eu nu joc pe mize foarte mari iar cote bune sunt si prin alte locuri.
Pe mine ma intriga prezenta "agentului", care in mod real se traduce ca o taxa pe care o platesti perceputa de agentie, pana la urma, ca agentii nu pot fi prea departe de agentia mama, poate chiar puii ei. Mi se pare o conditie cam aiurea sa platesc pe cineva doar ca sa ma inscrie la o agentie care nu are servicii exceptionale care sa ma faca sa accept acest tip de afiliere.

omule, ce servicii speciale vrei? ce ai vrea, servicii speciale? huh...era o casa privata in america unde daca sunai la ei si cereai o prostituata iti trimiteau acasa (era chiar clientul nostru stapanul nostru) dar acolo se jucau numai sume imense. asta vrei tu ?

agentul nu iti cere bani cand iti face cont...el doar castiga un comision din banii pe care ii rulezi tu iar asta nu afecteaza balanta ta.

Aceasta postare a fost editata de Wiseguy666: 17 November 2011 - 03:26 PM

0

Postat 17 November 2011 - 03:30 PM (#16) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Problema principala se reduce la optiunile pe care le alegi, restul sunt secundare... unde joci, ce sistem aplici, ce money-management... daca nu-ti iese pariul se darama tot esafodajul si indiferent unde ai pariat fie la ICCbet sau Publicbetul din colt, tot aia este pana la urma, buzele raman umflate.
0

Postat 17 November 2011 - 03:37 PM (#17) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Daca tot trebuie sa te inscrii prin intermediul unui agent poate ca trebuia sa beneficiezi de ceva suplimentar, atunci care este logica de a fi obligat sa apelezi la el. Asa da puneai un pariu si aparea o fufa atunci se explica, dar altfel de ce? Doar ca sa joc ca la orice alta casa de pariuri? Iar comisionul ala daca provine din rulaj nu tot din banii mei se extrage? In fine, n-are rost sa mai dezbatem pe aceasta tema, totul ramae la altitudinea fiecaruia... pentru mine nu reprezinta decat o alta agentie pe firmament ce are in minus obligatia de a putea sa te inscrii doar printr-un agent, ce are rolul doar sa castige niste bani din pariurile tale... Nasol!
0

Postat 17 November 2011 - 06:53 PM (#18) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Dar Pinnacle ce are?
Cel mai bine e sa ai banii la mai multe case impartiti, ca sa prinzi cele mai bune cote mai mereu.

Aceasta postare a fost editata de pdp: 17 November 2011 - 06:54 PM

0

Postat 18 November 2011 - 07:28 AM (#19) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Postari: 2657
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

WiseGuy ti-am trimis un avertisment si iti dau cuvantul meu de onoare ca e ultima oara cand te avertizez sa te comporti civilizat si sa vorbesti fara sa jignesti. De cand ai venit pe forum, de fiecare data ai ceva rautacios de comentat, nimic nu iti convine, mereu esti ironic si ai un limbaj infect.

Este ultima avertizare inainte sa iei ban definitiv si irevocabil pe site.

Sper sa te potolesti.
0

Postat 19 November 2011 - 04:54 AM (#20) Useril este offline   war2bookies 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 19-November 11

In primul rand IBCbet = casa de pariuri asiatica, cu alte cuvinte specialitatea casei o constituie pariurile de tip AH (Asian Handicap) si Over/Under (O/U)

In al doilea rand IBCbet se diferentiaza de 12Bet (sora europeana), SBObet, 188bet tocmai prin limitele considerabil mai mari de pariere, de aceea si accesul prin intermediul unor agenti care castiga un anumit procent din rulajul fiecarui client adus

Targetul IBCbet = "clientii business", mai precis pariori cu bankroll de la cateva mii EUR pana la zeci sau sute de mii, cu alte cuvinte "baietii" care investesc cu adevarat in betting mizand sume consistente pe AH & O/U. Bineinteles de aici nu sunt exclusi traderii, arberii sau pariorii profesionisti :)

Diferenta intre IBCbet si o casa gen bet365 poate fi exemplificata destul de simplu: IBCbet iti va accepta cu usurinta o miza de 10k EUR sau mai mult pe AH sau O/U la un meci LIVE dintr-o liga superioara in schimb in bet365 nu vei putea plasa un pariu LIVE de tip AH care sa depaseasca limita de profit setata la 2400/3600 EUR decat cu aprobarea ulterioara a unui trader, asta in cazul unui raspuns afirmativ din partea lui :) Regula se mentine si pentru pariurile prematch / before kick-off
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba