|
|
Intrebare IBCBET
Postat 19 November 2011 - 08:02 AM (#21)
Deci cum spuneam jucam live si am aruncat cu nonsalanta 3.50 euro pe cota 7.00 pe prima repriza la meciul... stie cineva un agent sa ma inscrie si pe mine la IBCbet?... nu suna ca dracu?... :mrg:
Postat 19 November 2011 - 09:40 AM (#22)
pescadorul, la 19 November 2011 - 08:02 AM, a spus:
Deci cum spuneam jucam live si am aruncat cu nonsalanta 3.50 euro pe cota 7.00 pe prima repriza la meciul... stie cineva un agent sa ma inscrie si pe mine la IBCbet?... nu suna ca dracu?... :mrg:
a fi fitos este una si a fi luat de pacalici este altceva.
fitos este un termen destul de prost inteles la noi.
in aceasta categorie a fitosilor am observat ca sint bagati toti cei care au lucruri ff scumpe pe care putini dintre noi si le permit. faptul ca ai o masina de 100 mii de euro nu inseamna automat ca esti fitos; ca ai un iaht scump , la fel , nu inseamna ca esti automat un fitos...etc
dupa mine, fitos inseamna modul prin care depui tot efortul pt a arata cit esti de barosan. aici e problema la noi. si dincolo au bogatii masini luxoase..etc insa discretia este ff mare.
sau, exact cum ai spus, cei care nu au dupa ce bea apa dar ei pozeaza in ....
revenind ... nu cred ca esti fitos daca nu te lasi pacalit de cotele, uneori mizere ale unor case de pariuri.
de multe ori ma crucesc cind vad ce cote joaca unii pe e-pariuri. pai nu te supara, dar prostia atinge cote dintre cele mai inalte. ca sa nu zic indolenta crasa de care dau dovada unii.
ce este asa de greu sa foloseasca site-uri care arata unde sint cotele cele mai bune?! nici macar nu mai trebuie sa foloseasca calculul prin care vad cit de nesimtita este o casa de pariuri ( http://betbrain.ro/i...ityCalculation/ ).
pai nu te supara dar nu e totuna ca o casa sa aiba "comision" de 2% si alta de 7%. atit are comisionul bet365 la meciul de tenis prezentat de betforcash pe site.
tot adevarat este si faptul ca aceste case unde se joaca sume ff mari nu au toate meciurile din lume. tocmai de aceea este bine sa se foloseasca conturi la mai multe case de pariuri. ma rog, alegerea cotei sau casei o faci in functie de stilul de joc. unde stilul de joc gaseste cote diferite la mai multe case , timpit sa fie pariorul sa aleaga cota cea mai mica doar pt faptul ca indolenta este maxima.
si totusi, este inca maxima. si acum, dupa ani de zile, exista extrem de multi idioti pe care ii vezi ca ies de la casele de marcat ale supermarketurilor cu 2 kg de zahar si 1 kg de faina sau cu 6 oua si 1 kg de banane, dar na, el a fost la real si l-a vazut lumea.
Postat 19 November 2011 - 11:52 AM (#23)
lucciano, la 19 November 2011 - 09:40 AM, a spus:
bai frate, sunt anumiti oameni (in general e vorba de pensionari sar nu numai) care trebuie sa-si dramuiasca fiecare leu din pensia sau salarul de rahat pe care il au. Din cauza aia cumpara zahar deacolo deun de e mai ieftin. Chiar n-ar trebui tu sa-ti bati capul cat zahar sau faina cumpara cineva la real sau alt supermarket. Sau te asteptai sa vezi numai carucioare pline ?
Postat 19 November 2011 - 12:08 PM (#24)
crimson, la 19 November 2011 - 11:52 AM, a spus:
eu nu ma refeream la cei necajiti. ai inteles gresit. chiar si cel necajit , timpit sa fie sa mearga 2,3 km ca sa cumpere de 50 ron.
daca faci cumparaturile, ceea ce nu prea cred, ai sa observi ca zaharul si alte multe produse de la aceste asa zise supermark.. sint la fel de scumpe ca si cele de la magazinul din coltul blocului. din contra , mai sint si cazur in care la coltul blocului sint mai ieftine , mai rar , e adevarat , dar sint cazuri.
in fine, alta era discutia si nu cumparaturile de la mall.
Postat 19 November 2011 - 12:26 PM (#25)
In afara de asta, mai nou sunt multe magazine chiar in oras, nu trebuie sa mergi zeci de kilometri in afara pe undeva. In al treilea rand am stat o perioada in germania, acolo nu se jena nimeni sa iasa din supermarkt cu cate un pachet de tigari sau un suc cumparat
daca asta te incalzeste cu ceva.
Dar ceea ce vroiam eu sa zic, este ca pensionarii mergi si 2-3 kilometri pe jos sa cumpere produsele de baza acolo unde sint mai ieftin si ar trebui respectati pt. asta pentru ca n-au alta alternativa decat sa-si imparta extrem de bine banii! Nu se plang la nimeni ca au de mers kilometri pe jos!
Postat 19 November 2011 - 04:19 PM (#26)
Wiseguy666, la 17 November 2011 - 01:54 PM, a spus:
Este posibil sa fie totusi si parteneri din Romania, din moment ce zilele trecute am primit o propunere sa devin agent ibcebet.
Deocamdata studiez problema, pentru ca acel comision pe care-l pot castiga implica o responsabilitate enorma, pentru ca practic toate depunerile si retragerile le face agentul, jucatorii neputand face depunerile direct la agentie. Adica voi imi trimiteti mie banii iar eu ii depun manual la ibcbet. Inca nu-mi dau seama daca se merita.
Ii sfatuiesc pe doritori sa-si aleaga cu grija agentul, pentru ca sunt destui falsi intermediari care de-abia asteapta sa-si rotunjeasca veniturile cu banii vostri.
Postat 19 November 2011 - 04:37 PM (#27)
Nu merita tinand cont ca in Romania nu prea sunt pariori care sa joace sume cu adevarat mari astfel incat sa castigi si tu ceva acolo.
In legatura cu ibc-bet.ro . S-a pierdut cand i-am cerut id-ul de agent iar asta inseamna un singur lucru...
Postat 19 November 2011 - 04:52 PM (#28)
care ar fi comisionul ? nu neaparat cel propus pt tine ci pe undeva pe acolo , asa ca sa ne dam seama daca se merita.
oricum, ff ciudata aceasta metoda.
ce ma deranjeaza este faptul ca sint unii de pe aici care au cont acolo si pariaza dar tac milc. de fapt , asta e romanul, daca se poate sa profite gratis , profita , cind e sa puna umarul, are clavicula deplasata.
Postat 19 November 2011 - 04:55 PM (#29)
Wiseguy666, la 19 November 2011 - 04:37 PM, a spus:
Nu merita tinand cont ca in Romania nu prea sunt pariori care sa joace sume cu adevarat mari astfel incat sa castigi si tu ceva acolo.
In legatura cu ibc-bet.ro . S-a pierdut cand i-am cerut id-ul de agent iar asta inseamna un singur lucru...
e clar ca meteoritul ala cu adresa de mai sus, daca era ceva serios, nu se evapora.
oricum, vb lui marius, atentie mare la banditii astia care asteapta la cotitura. sint 100% ca vor aparea si pe aici.
Postat 19 November 2011 - 06:44 PM (#30)
lucciano, la 19 November 2011 - 04:52 PM, a spus:
care ar fi comisionul ? nu neaparat cel propus pt tine ci pe undeva pe acolo , asa ca sa ne dam seama daca se merita.
oricum, ff ciudata aceasta metoda.
ce ma deranjeaza este faptul ca sint unii de pe aici care au cont acolo si pariaza dar tac milc. de fapt , asta e romanul, daca se poate sa profite gratis , profita , cind e sa puna umarul, are clavicula deplasata.
Am fost contactat ca administrator de site. Participi ca parte solidara cu agentia (daca jucatorul castiga tu pierzi si invers) putand sa-ti stabilesti singur procentul (intre 0 - 40%) plus 0,4% din rulajul jucatorilor, indiferent de castig/pierdere.
Postat 19 November 2011 - 09:20 PM (#31)
marius, la 19 November 2011 - 06:44 PM, a spus:
acum e acum marius. vei cunoaste pe propria ta piele daca romanul e bun parior sau nu :)
glumesc.
ff interesanta metoda asta de asociere a celor de la ibcbet.
nu stiu cum ar fi , insa cred ca presiunea banilor care trebuie administrati e ff mare.
Postat 19 December 2011 - 02:48 PM (#32)
Am facut si un printscreen pentru a da un exemplu de cont sistemul este unul destul de interesant deoarece daca doresti poti la randul tau sa functionezi ca agentie de pariuri
http://s5.postimage.org/s565taniv/my_account.jpg
Aceasta postare a fost editata de marshal: 19 December 2011 - 03:17 PM
Postat 19 December 2011 - 02:51 PM (#33)
.... mai dai pace
Postat 19 December 2011 - 04:34 PM (#34)
Postat 19 December 2011 - 11:15 PM (#35)
Andi, la 19 December 2011 - 04:34 PM, a spus:
http://pariuri2009.b...1/10/12bet.html
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor