Am si eu o intrebare...
eu am avut un cont la bwin dar nu am depus nici un leu in el (am facut contu sa vad despre ce este vorba si l-am facut in lei)
akm mi-am facut alt cont in euro ca sa pot retrage banii prin visa....
exista vreo problema sa nu imi dea banii ca am 2 conturi?
|
|
Pagina 1 din 1
Intrebare
Postat 13 November 2011 - 11:26 AM (#2)
pai scrie clar ca nu ai voie 2 conturi ,daca esti prins ,nu vei vedea banii si eu am facut 2 conturi dar din gresala ,pt. ca unu imi tot dadea erroare si am crezut ca nu l-am facut si apoi am facut unu pe numele lu tata,de pe acelasi calc,pana la urma am descoperit ca le am pe amandoua si sincer am renuntat la amandoua ,decat sa castig si sa -mi blocheze pt. ca am 2 conturi mai bine mi-am facut cont la betoto aceasi balarie numai pe fundal rosu:)
Postat 02 January 2012 - 09:37 AM (#4)
am si eu o intrebare...am primit de ziua mea un bonus...care sunt conditiile de rulare daca as vrea sa-mi retrag acest bonus?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 02 January 2012 - 12:46 PM (#6)
e la bwin...si unde gasesc conditiile acelea, ca tot am cautat dar nimic
Postat 02 January 2012 - 04:05 PM (#7)
Marciano, la 02 January 2012 - 12:46 PM, a spus:
e la bwin...si unde gasesc conditiile acelea, ca tot am cautat dar nimic
da-le in saracie...apuca-te si joaca,iar apoi vezi la retrageri daca ai indeplinit rulajul si poti scoate.de obicei merge f.usor rulajul,dar sa ai si bafta.hai noroc :great: !!!!
Postat 02 January 2012 - 04:22 PM (#8)
Marciano, la 02 January 2012 - 09:37 AM, a spus:
am si eu o intrebare...am primit de ziua mea un bonus...care sunt conditiile de rulare daca as vrea sa-mi retrag acest bonus?
De 5 ori pe orice cota.
Succes!
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
Postat 02 January 2012 - 05:46 PM (#9)
multumesc frumos...oricum pana sa il scot il voi pierde :great:
Postat 18 January 2012 - 05:51 PM (#10)
am si eu o intrebare despre Bwin.
Acum ceva timp am trimis un email unui prieten din contul meu Bwin (pentru friendship bonus)
Abia acum s-a hotarat si el sa-si faca cont la Bwin dar vede pe homepage un bonus de 200% pentru clientii noi.
Ma intreaba daca isi face cont de pe mailul primit de la mine ...va mai primi bonusul asta de 200%, sau cele 2 bonusuri nu se cumuleaza ?
Il intereseaza mai mult cei 100 de ron pe care ii va primi ca si client nou decat cei 15 Eur de la friendship bonus, asa ca e tentat sa-mi dea "ignore" :)
Ma puteti ajuta cu un raspuns ?
Acum ceva timp am trimis un email unui prieten din contul meu Bwin (pentru friendship bonus)
Abia acum s-a hotarat si el sa-si faca cont la Bwin dar vede pe homepage un bonus de 200% pentru clientii noi.
Ma intreaba daca isi face cont de pe mailul primit de la mine ...va mai primi bonusul asta de 200%, sau cele 2 bonusuri nu se cumuleaza ?
Il intereseaza mai mult cei 100 de ron pe care ii va primi ca si client nou decat cei 15 Eur de la friendship bonus, asa ca e tentat sa-mi dea "ignore" :)
Ma puteti ajuta cu un raspuns ?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor