Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: nelamurire baschet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

nelamurire baschet

Postat 14 November 2011 - 07:04 PM (#1) Useril este offline   ROgvaiv 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 13-November 11

Salut. Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste un meci de baschet. Atunci cand am plasat pronosticul am avut de ales intre Baschet Europa si Baschet Sua, iar eu am pariat pe o echipa din argentina, deci niciuna din aceste 2 categorii nu se potrivea. Am ales categoria "Alte campionate" si am precizat acolo la argumentare Baschet Argentina first stage. Este corect cum am procedat sau nu? multumesc
0

Postat 16 November 2011 - 02:29 AM (#2) Useril este offline   dilibau1984 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 12-April 11

Vezi postareaROgvaiv, la 14 November 2011 - 07:04 PM, a spus:

Salut. Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste un meci de baschet. Atunci cand am plasat pronosticul am avut de ales intre Baschet Europa si Baschet Sua, iar eu am pariat pe o echipa din argentina, deci niciuna din aceste 2 categorii nu se potrivea. Am ales categoria "Alte campionate" si am precizat acolo la argumentare Baschet Argentina first stage. Este corect cum am procedat sau nu? multumesc

Pune aceasta intrebare aici: http://www.e-pariuri...tipster-corner/
0

Postat 16 November 2011 - 04:54 AM (#3) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2657
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Nu mai deschideri topicuri aiurea cu probleme legate de concurs. Toate intrebarile se pun in topicul de mai sus.

Legat de intrebarea ta, scrie la Alte Campionate mentionand sportul si campionatul sau trece-l la Alte sporturi mentionand sportul si campionatul. La alegerea ta.

Topic inchis.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba